Situācija:
Tikos ar puisi. Viss bija jaukāk nekā biju iedomājusies ,domāju ,ka viņš būs ļoti kautrīgs ,bet tā gluži nebija. Tikai atvadoties pateica : "Neesmu eksperts šādās atvadu situācijās" un beigās pajautāju "vai varu tevi samīļot" atbildēja "jā" un ejot prom viņš pateica" līdz nākamajai reizei!" :)
Kāpēc man ir aizdomas ka es viņam nepatīku? Pēc tikšanās atnācu mājās ,pati uzrakstīju, viņš man (likās) "atbildēšanas pēc atbildēja" ,teicu ,ka paskatīšos seriālu, ja vēlāk būs uzrakstīšu. Vēlāk viņa vairs nebija. Tad atkal ienāca un radās sajūta ,ka viņš aizņemts ir ,teicu -labi, netraucēšu ;) viņš - varu tev uzrakstīt pēc kādas stundas, ja negulēsi? :) es -jā tik ātri neiešu vēl gulēt :D tad beigās uzrakstīja ~ pēc stundas. sarakste bija ok, atbilstoši tēmai jokojāmies kko un viņšpateica itkā - Jā, Tu man patīc! ... tam sekoja -tagad tici? :D un atkal radās sajūta ,ka patiesībā nepatīku viņam ,viņš tikai tēlo ,ka patīku. :D šodien iegāju draugos, viņš bija online, pēc neilga laiciņa izgāja. (Sajūta ,ka manis dēļ ) Tad galu galā izpildīju testu "Vai tu viņam patīc" un nu man liekās ,ka tiešām nepatīku viņam. :D Testā bija jautājumi par sīkumiem "smīdināšanu, dīvainu uzvešanos meitenes klātbūtnē un tādi sīkumi pēc kā varētu spriest vai viņam patīku)
Es esmu sadomājusies bez iemesla? Man ir paranoja? :D Jo man vienmēr neticās ka varu kādam patikt ,jūtos pārāk slikta ikvienam,kurš man patīk :/ Vai kā jums liekas, sāku sevi morāli mocīt jau domājot par to...