Nezeligais instruktors

Reitings 257
Reģ: 08.05.2013
Meklē aculieciniekus!
(pārkopēta informācija)

Vakar ap plkst 10.30 no rīta Rīgā, Lomonosova ielā 6, netālu no Ekonomikas un Kultūras augstskolas zem mācību mašīnas paskrēja kaķēns, mašīna nobremzēja un kaķēns veikli ielīda motora telpā. Kad piesteidzos klāt auto instruktors jau bija atvēris motora pārsegu. Kaķēns bija noslēpies. Centos saprast, kur viņš ielīdis. Instruktors dauzīja ar rokām pa motoru, lai izbaidītu kaķēnu laukā. Teicu, lai tā nedara, aicināju instruktoru kopīgi nostumt mašīnu malā un turpināt kaķēna meklēšanu tuvāk pie ietves, jo atradāmies ceļa vidū, kur pa abām pusēm brauc mašīnas un , ja kaķēns izbītos, tad skrienot uz vienu vai otru pusi tas pakļūtu zem braucošo auto riteņiem. Instruktors nebilda ne vārda, likās , ka viņam par katru cenu pēc iespējas ātrāk jātiek no kaķa vaļā, lai var turpināt savu nodarbību. Teicu, ka izsaukšu glābšanas dienestu, tad pēkšņi instruktors aizcirta motora pārsegu, iekāpa mašīnā, piedarbināja motoru un sāka braukt, pēc pāris metriem kaķēns pilnībā sakropļots izkrita no motora, vēl dažas sekundes raustījās agonijā un tad nomira.

Ļoti lūdzu atsaukties to meiteni (mācekli), kura atradās mašīnā vai kādu citu, kurš varbūt piefiksēja mācību auto numuru vai uzrakstu uz mašīnas , kas liecinātu par piederību kādai autoskolai!!! Biju tādā izmisumā un šokā, ka diemžēl šīs detaļas neatceros!!!
Vēlos noskaidrot instruktora vārdu/uzvārdu, lai rakstītu iesniegumu policijā par kaķēna apzinātu nogalināšanu !
Ja kādam ir kāda noderīga informācija, rakstiet vēstulēs.
Arta Krūmiņa

Nokopeju No feisbuka. Ko jūs teiksiet par šo situāciju?
28.05.2013 15:04 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Njā, patīkami nav. Un lasot pat katru šādu un līdzīgu atgadījumu, man rodas jautājums, kāpēc cilvēki mūsdienās ir palikuši tik agresīvi, cietsirdīgi un nežēlīgi. Mīlestības trūkums? Sita bērnībā? Kas tā ir par psihisku kroplību, kas ļauj (drīzāk jau tie deģenerāti atļauj paši sev) lemt par citas dzīvas būtnes likteni. Kam dzīvot un kam ne. Pietam lemt par nedzīvošanu - tik brutālā veidā, vienkārši samalt kaķēnu kotletēs. Nez vai tas instruktors atnākot mājās ir pastāstījis savai sievai un bērniem - redz šodien kaķītis paskrēja zem motora. Ilgi nedomādams ņemu un braucu! Gribētu redzēt sievas un itsevišķi sīču reakciju uz mīļā papucīša izdarībām.
Un nevajag te iepīt abortus.
28.05.2013 16:02 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ārprāts :O!

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Libra

Tāpēc jau saku ka tai kastrācijai jānotiek daudz ātrāk, lai šie "jauniņie" tiktu apstrādāti laicīgi...

Šeit forumā nevienu neizmācīsi.. būs tie kaķu metēji tāpāt kā ir mēslotāji mežā un katru gadu taisam Lielās talkas un vācam aiz tiem kretīniem... nu nekur nepazudīs pilnībā... šādi bezatbildīgi cilvēki ir un būs... cerams ar katru paaudzi tādi būs mazāk.. bet līdz tam vēl tālu..

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
skaties no kura gala gribi. dzīvnieks nekad nebūs vainīgs pie cilvēka neizdarības. sekas tam, ka cilvēka nesterilizē savus mājdzīvniekus, sekas tam, ka bezrūpīga attieksme, sekas tam, ka tiek izmesti miskastēs u.c. taml. protams, pilnībā to novērst nav iespējams, bet atkal jau - dzīvnieks taču nav pie tā vainīgs. starp citu, tas ir pilnīgi cits stāsts, kas nemaina to, ka jāsoda cilvēks, kurš apzināti nogalinājis dzīvnieku. runa ir tikai un vienīgi par to. tas ir normāli, ka caur sociālajiem portāliem tik meklētas iesaistītās personas. nesaprotu roxy un amons komentārus.
28.05.2013 16:04 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Ance, Tevi par prezidenti, tas ir viss, ko varu teikt - tad nebūs ne liekulības, ne manas ačgārnās domāšanas. Jo viss, ko es pieminēju ir likumpaklausība, nesakot ne, ka viens ir labāks par otru vai pretēji. Gadījumā ar kaķēnu tas, tātad tika pārkāpts, pretēji piesauktajiem abortiem...
28.05.2013 16:05 |

Reitings 7743
Nebrīnītos ja tas kretīns arī cilvēku notriecot vnk. aizlaistos. Šaubos, ka cilvēks, kurš sēdēja mašīnā, atzīsies, ka sēdēja un visā noskatījās... Ļoti ceru, ka atsauksies kāds liecinieks un visi saņems pēc nopelniem!
28.05.2013 16:08 |

Reitings 2728
Amons, par mani gan nesatraucies - saviem bērniem nemācīšu kā kaķēnus slepkavot un, ja jau tik tālu, tad arī netīkamus skolas biedrus likvidēt kādā klusākā stūrītī.

Bet Tu gan nopietni apdomā šo tēmu, jo mazi bērni mēdz būt traucējoši un tos tik viegli zem mašīnas kapota nedabūsi.
28.05.2013 16:10 |

Reitings 1493
tu salīdzināji tikko 'bērnu ar kaķēnu un pēc likuma kaķēnu nevar nogalināt atšķirībša no bērna.. tāpēc tu uzskati, ka viss OK... nežēlīgais instruktors ir maita, bet te dažas labas kas taisa abortus ir OK dūdiņas... tikai tāpēc ka likumā tā rakstīts..

Es personīgi aborta veicējas nosodu. Vai no tā kas mainās? Tas ir tās sievietes ķermenis, ieņemtais auglis vēl likumiski nav cilvēks. Tā nav mana vieta bāzties un viņas pamācīt, jo pretēji Tavam un Ances - nu tā jāsāk domāt - uzskatam, ka visas valsts vietā Jūs zināsiet labāk, neuzskatu sevi par tiesīgu apšaubīt likumā noteikto.
28.05.2013 16:11 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Roxy, Tu vari smieties, bet, ja izlemsi pieslēgsies reālajai situācijai, likumi valstī tomēr atspoguļo to, kas sabiedrībā skaitās NORMĀLI un LIKUMISKI. Tātad - aborti jā, nogalināt jebkuru dzīvu būtni pēc saviem ieskatiem un kā pagadās - nē. Vadies pēc kādām savām ētikas normām vien gribi, citām dzīvība/cilvēks sākas no piedzimšajas brīža, kas arī ir valstiski atzīts..
+++
Pirmkārt, saskaņā ar medicīnas priekšstatiem (kam tomēr vismaz šajā valstī ir lielāks svars, nekā reliģiskajiem) - tas vēl nav bērns, ko "nogalina" aborta laikā, - tas ir tikai šūnu kopojums, kam ir potenciāls kādreiz kļūt par bērnu. (Pie tam tāpat jau neviens normāls cilvēks to nedara ar prieku, bet gan - tieši tāpēc, ka ir pietiekami atbildīgs, lai nelaistu pasaulē negribētu bērnu, kam pēc tam nespēs sniegt vajadzīgo... tas tā, par bezatbildīguma tēmu).
Otrkārt - nav jau te runa par vienkāršu dzīvnieka nogalināšanu, bet gan - par tā nežēlīgu sakropļošanu līdz nāvei. Vismaz es tur saredzu ļoti lielu atšķirību.
28.05.2013 16:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Vienmēr tās diskusijas aiziet galējībās!
28.05.2013 16:13 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Briesmīgi, protams. Un nesaprotu, kādēļ klusē meitene, kura sēdēja blakus instruktoram.

Beeet man daudz briesmīgāk liekas tas, ka cilvēks 2x iesniedz iesniegumu par to, ka viņam izteikti dzīvības draudi, policija neko nedara (jo nesaskata noziedzīgu sastāvu) un beigās cilvēku atrod mirušu ar 2 šautām brūcēm galvā. Man jau šķiet, ka nav jēgas iet uz policiju, jo viņiem viss ir pie kājas.

Un ja meitene aizmirsa, tad nekas viņai neliedz aiziet un tāpat uzrakstīt to iesniegumu, tas īpaši apdāvinātajām!

Tipa: "Vakar redzēju kā kaut kādas autoskolas instruktors nogalināja kaķi. Seju neatceros, mašīnu arī ne. Blakus sēdēja kaut kāda meitene."
28.05.2013 16:15 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Koshlene, bāc, es arī esmu redzējusi, es visu sīki uzrakstīju, policija veica izmeklēšanu, atradās i liecinieki i viss, es saku, pēc 230. panta cilvēks ir dabūjis naudassodu.

Ja mēs katru reizi teiksim, ka policija neko nedara, tad priekš kam mums vispār policija? Jā neviens ar atplestām rokām negaida, par savām tiesībām ir jācīnās.
28.05.2013 16:19 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
wendii, nē, paldies. Iztikšu bez prezidenta goda.

Esmu tāpat pilnīgi godīga pret savu sirdsapziņu. Un, ja tā man prieksa saka to, ko citi uzskata par vienaldzību vai nezelību - vienalga! Es neizlikšos.

Jā, likmpārkāpums ir noticis UN KĀ JAU ES ARĪ TEICU, vainīgais ir jāsoda un tā tālāk. Bet tas jau nemazina to, ka te dažām viena kaķēna nāve šķiet lielāka bēda par to, cik augļi gadā tiek izsviesti mēslainē. Es vienkārši nespēju prātam aptvert, kā vikspār var tā cepties par kaut kādu kaķi, ar smaidu uz lūpām sakot, ka aborts ir baigi kūl. Ja tu esi pacifists vai dzīvības aizstāvis, tad aizstāvi visa veida dzīvību! Arī nomītās puķes un tā tālāk. Ja tu to to nedari, tad tāda liekulība vien sanāk.
28.05.2013 16:19 |

Reitings 4343
CILVĒKS IR PĀRĀKAIS DZĪVNIEKS UZ PASAULES.
Jā, cilvēks ir īpašs - un viņam ir iespējas mainīt šo pasauli daudz vairāk, kā jebkuram citam dzīvniekam (kuriem nav tādas kognitīvās domāšanas kā cilvēkam). Diemžēl, daudziem tas liek iedomāties, ka tāpēc viņi būtu svarīgāki par visu pārējo pasauli, kurā viņi dzīvo, kopā.
28.05.2013 16:22 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ja mēs katru reizi teiksim, ka policija neko nedara, tad priekš kam mums vispār policija? Jā neviens ar atplestām rokām negaida, par savām tiesībām ir jācīnās.

Par kādām savām tiesībām? Te runa ir par kaķa slepkavas sodīšanu.
28.05.2013 16:23 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
zaptesburka

Esmu dzimusi atejiste un no reliģijas tālu.. bet nu kas nu kuram šūnu kopums utt... sakropļot nedzimušu bērnu ( aborta laikā to sadala gabalos un viņiem parasti tobrīd jau ir sirds, nervi utt) ir OK... ( jo likums tā paredz.. wtf?), bet sakropļot kaķēnu nav OK...

Es starpcitu te runāju par to, ka būtu jārisina klaiņojošo kaķu problēma saknē.. nevis par to ka super kā instruktors izdarīja... Man gan nav tādas emocijas kā visām te pārējām.. kuras bezmaz vemj un raud... protams nav forši, bet lai tagad celtu paniku, meklētu tos cilvēkus utt... hmm.. nu manā uztverē šī ziņa nav tādas ažiotāžas vērta...

Kretīnu ir daudz nu ko tur cepties...

Šī foruma diskusija tikai pierāda to cik maz jūs esat informētas par to kas notiek apkārt uz ielām kamēr jūs darbā šupojat kājas vai naktīs saldi guļat...
28.05.2013 16:24 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Koshlene, par lietas ierosināšanu, mēģini ielūkoties saturā, nevis kasīties pie katra vārda!
28.05.2013 16:25 |

Reitings 1493
Ja tu esi pacifists vai dzīvības aizstāvis, tad aizstāvi visa veida dzīvību! Arī nomītās puķes un tā tālāk. Ja tu to to nedari, tad tāda liekulība vien sanāk.

Es vienkārši nespēju prātam aptvert, kā vikspār var tā cepties par kaut kādu kaķi, ar smaidu uz lūpām sakot, ka aborts ir baigi kūl.

Tu pati pretrunas nesaskati? :)
Un P.S. iepriekš skaidri gaiši pateicu, ka cilvēcīgi pārdzīvoju arī par abortā nogalinātajiem. Bet - arī par kaķēnu.
28.05.2013 16:26 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ance - ko tu tos bērnus tagad iepin? šajā diskusijā kāds izņemot tevi salīdzina dzīvnieku ar cilvēku? mož tad komentēsim pa tēmu?
28.05.2013 16:27 |

Reitings 4343
ar smaidu uz lūpām sakot, ka aborts ir baigi kūl
Kas tā saka? Reāli, te kāda ir teikusi, ka - aidā, uz priekšu, tas tik forši palikt stāvoklī un pēc tam taisīt abortus?
Nevienam normālam cilvēkam aborti nešķiet nekas feins.
Bet, ja cilvēks jūt, ka nav pārliecināts, ka to bērnu grib, ka viņu mīlēs un spēs nodrošināt visu vajadzīgo - tas ir tikai atbildīgi visu izbeigt, pirms vēl bērns būtu radies. (Jo - es vēlreiz atkārtoju - tas, kas tiek "iztīrīts" ārā aborta laikā, vēl nav bērns).
28.05.2013 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits