Meitenes jau kuro gadu mokos ar gudrības zobiem, tad sāp, tad pāriet. Pirms gada biju uz konsultāciju, daktere teica, ka visi 4i jāoperē laukā ar steigu. Bet tad man tieši kaut kā pārgāja sāpes, parādījās jauns darbs un skolā eksāmeni jākārto, tad nu tā arī novilku, jo nebija iespējas izbrīvēt tās divas nedēļās(dod slimības lapu). Tagad sāpes atjaunojās un riktīgi visa mute sāp Sakiet lūdzu, kur lētak var izoperēt un vispār kādas cenas? Man toreiz teica, ka 360 Ls par 4iem, bet zinu, ka ir kur lētak taisa..
stradiņu stomatoloģijas institūts vai klīnika /neatceros kā pareizāk saucas/
cik atceros un redzēju, ka tur veic dažādas darbības ar zobiem--akūtos gadījumos.Brauc un uzņems uzreiz rindas kārtībā.Bet pirms tam, protams vari arī piezvanīt viņiem.
CubaLibre, man drīz 25.. Un pirms gada biju pie kirurga tajā stomatoligijas instituuta un man pateica, ka ofic jāoperē laukā, jo manējie nepareizi novietojas, aug(pēc rentgena), viņiem vispār nav vietas un līdz ar to bīda un bojā pārejos
Scarlet - ja bīda un bojā pārējos, tad nevelc garumā, es pa ilgu gaidīju un man tagad jau breketes vajag, lai iztaisnotu apakšējos zobus, jo visi sabīdīti, jo iepriekš nebija vietas, kad izauga gudrības zobi.
Vēl divi gudrības zobi man atlikuši, bet tos nezinu kad tagad sanāks izraut, laikam jau tikai nākošgad.
Man ar gudrības zobiem bija tā- vienu rītu piecēlos un ellīgas sāpes, es jau pārraudājusies, ka būs jārauj laukā,muti atvērt nevaru. Kā izrādījās zobs netika laukā, nogrieza to ādiņu un zobs nesāp, vismaz pagaidām.
Man ar gudrības zobiem bija tā- vienu rītu piecēlos un ellīgas sāpes, es jau pārraudājusies, ka būs jārauj laukā,muti atvērt nevaru. Kā izrādījās zobs netika laukā, nogrieza to ādiņu un zobs nesāp, vismaz pagaidām.
tad tev vieglāks gadījums, man teica, ka tur ar to nebūs līdzēts
Scarlet - man bija tikai šprices padaudz, bet neko nejutu, nu meitenei, kurai rāva 4 zobus arī, ielaida vēnā kaut ko ļoti nomierinošu, viņa tad maksāja 150 Ls.
Scarlet, ja tas vieglākais gadījums, tad jūtu tev līdz Jo tas bija drausmīgi, man arī biedēja, ja nepaliks labāk, tad būs jārauj laukā. Par laimi, noveicās.
Par zobiem runājot, liekas, ka pašai sāk sāpēt
weee, sāpēs kādu mēnesi, cik zinu un Plus zilumos visa seja Bet labāk paciest sāpes nekā kad visi zobi būs šķībi un sabojāsies pārējie. Zobuārste tā arī pateica, ka jau tagad bojājās no tiem 8tajiem zobiem 7tiitie un tā tas turpināsies, ja neko nedarīs
Manam draugam bija akūts gadījums un viņam sanāca lētāk, tiesa viņam tikai divus operēja laukā un to darīja tai stradiņu stomatoloģijas centrā... diemžēl sīkāk neko nezinu...
Tev ir jāiet uz Stomatoloģijas klīniku Dzirciema ielā, bet nevis no ielas puses, bet pagalma puses, kur ir uzņemšana.
Recepcijā jāsaka, ka uz 130 kab, jāpaņem kartiņa un jāsēžas rindā. Būs lētāk nekā ejot pa galveno ieeju + tur ir forši ķirurgi, visu pastāsta un tā.
Weee - es no pieredzes saku, ka tās sāpes nav tik kriminālas. Nedēļu apmēram mocījos, bet tikai pirmās trīs dienas bija tādas agonijas pilnas. Patreiz gaidu, kad nāks pēdējais gudrības zobs, to arī likvidēšu. Labāk es pamocos ar kalšanu, griešanu un šuvēm, čem strutām un sabojātu zobu formu. Bet tas jau katram individuāli.
Par tēmu, es devos uz klīniku "Smaids" - sanāca 60 vai 80ls par gudrības zoba operāciju, ja pareizi atceros. Sen gan neesmu bijusi, trīs gadi būs riņķī.