Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā lai tiek vaļā no sapņiem?

Reitings 171
Reģ: 29.01.2013
Jau tagad zinu, ka daudzas no jums iespējams teiks to ko es pati domāju vai vienkārši pateiks, ka tas nav nekas liels. Bet vienkārši vajag man to pastāstīt kādam un varbūt dzirdēt viedokļus no meitenēm kurām arī tā kādreiz ir bijis.

Situācija:
Pirms pieciem mēnešiem es izšķīros ar puisi, kurš man bija tiešām gandrīz viss (protams, neskaitot ģimeni), pat viņa dēļ man zuda kontakts ar daudziem draugiem. Viņš man nozīmēja tik daudz, lai es viņa dēļ atteiktos no sirds lietas - tautas deju dejošanas. Viņam nepatika ideja par to, ka mani aiztiks citi puiši.
Atdevu sevi visu. Labi, bet ne par to.
Protams, viņš izdomāja visādus iemeslus par to kāpēc mūsu attiecības ir tik sliktas un protams, beigās mēs šķīrāmies. Uzreiz bija cita meitene. Sāpīgi? Jā.
Izrādījās, ka viņš visu gadu, kamēr mēs bijām kopā mani krāpa ar citām. sāpīgi? Jā.

Bet problēma ir tajā, ka jau piecus mēnešus es vismaz četras reizes nedēļā redzu viņu sapņos. Visāda veida. Tad mēs atkal esam kopā. Tad mēs dzīvojam vienā dzīvoklī, bet neesam kopā. Tad es redzu, ka viņš ir kopā ar jaunās draudzenes draudzeni. Vienu laiku es katru nakti redzēju viņu baltā istabā, sežot uz balta palaga un tad pēkšņi viņš sāk asiņot.

Es mēģinu tikt no tā visa vaļā, bet man nesanāk tikai tāpēc, ka mani nomoka sapņi. Dažreiz negribās iet gulēt.

Pat nezinu ko gribu dzirdēt, varbūt vienkārši vajadzēja padalīties. Bet varbūt jums ir kādi mazi ieteikumi vai viedoklis.
27.05.2013 22:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits