tēma apcilāta tūktoškārt, bet tomēr
tā kā strādāju esmu šausmīgi ielaidusi visu un saprotu, ka tagad nedēļas laikā nepaspēšu un budžeta vietu nevēlos pazaudēt, tāpēc domāju par akadēmisko vai par vienkāršu studiju pamešanu. Zinu ka daudzi satrādājot paspēj visu nokārtot un apzinos, ka ir iespēja, ka neatsākšu mācības.
Mani interesē cik jūsu prāt ir prātīgi ņemt akadēmisko atvaļinājumu
neprātīgi, 1x ņēmu arī dēļ nepaspēšanas, skola dienas nodaļa+ darbs 1,5slodze, bet darbā var taču ņemt mācību atvaļinājumu. Ļoti nožēloju ņemto akadēmisko.
Gribēju pajautāt, vai ir iespējams paņemt akadēmisko, ja ir parāds?
Protams! Bet, tā kā akadēmisko ar atpakaļejošu datumu paņemt nevar (RTU kādreiz gan varēja), tad pēc akadēmiskā mācības atsāksi kā MAKSAS students.
Dorothea, tev atliek tikai mācību pamešana. Akadēmiskais no maksas neglābs. BET - ja tas ir pirmais gads, tad vienkārši rudenī iestājies pa jaunu pirmajā kursā, un ieskaiti nokārtotos kredītpunktus, un piemācies klāt parādu kursus. Vēlākos kursos par jaunu tu iestāties vari tikai kā maksas students.
Bet vislabāk, mēģini izkulties uz 4 šīs nedēļas laikā!
Jā, man vairāki pazīstami cilvēki ir ņēmuši akadēmisko,jo nespēja pavilkt, bet tā arī vairs mācības neturpināja.
Man tas pats - arī daudzi tādi zināmi. Viena draudzene parādu dēļ paņēma akadēmisko un...nu...ievilka uz trīs gadiem to nespēšanu atsākt un tikai šogad mēģinās pabeigt bakalauru. Cita draudzene atkal paņēma akadēmisko un apzinīgi šogad arī pabeigs - sarāva meitēns un viss kārtībā.
Taču, tomēr, ja pastāv kaut 10% iespēja, ka šo nedēļu laikā ir iespējams saraut - sarauj, nevis ņem akadēmisko.