Kurām lietojat?

Reitings 13
Reģ: 19.03.2013
Sveikas. Ko jūs labāk lietojat mēnešreižu laikā - tamponus vai paketes? Un kādas firmas labāk uzsūc un neļauj notikt noplūdei? :)
24.05.2013 13:58 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Par savu vīrieti, kad man ir mēnešreizes, joprojām pasmīnu. Agrāk, kad kopā nedzīvojām, minēju to, ka ir sāpīgi, ka nevaru aizbraukt ciemos, jo sāp vēders utt. Pēdējā laikā kaut kā sāpes pazudušas un viss ir ok. Taču liekas, ka viņš joprojām tādas lietas uzskata par kaut ko traku.
Sākot dzīvot kopā, kad sākās mēnešreizes un viņš to uzzināja, naktī glāstīja man vēderu, manā vietā gāja uz veikalu, pienesa man ēdienu, visur palaida pa priekšu, neskārās kāt, jo domāja, ka man tas būs nepatīkami utt. Viss jau jauki, bet man smiekli nāca, jo sajutos kā sieviete 9.grūtniecības mēnesī. Tad sapratu, ka manas runas par sāpīgajā mēnešreizēm viņš laikam uztvēris pārāk nopietni un kopš tā laika uzskata, ka tās ir sievietes lielākās mocības. :D Bet nu... kas tad man... vismaz tās pāris dienas mēnesī jūtos kā karaliene :D
25.05.2013 02:05 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
laikam esmu dīvaina, bet tamponu neprotu ielikt tā, lai tas striķītis nenosmērētos, attiecīgi - apakšveļa. visu mūžu esmu lietojusi tikai un vienīgi paketes. nezinu, vai tā ir sagadīšanās, bet nekad nav bijusi piena sēne.
pa dienu
naktī

p.s. attiecību laikā vispār nekādu kompleksu nebija gulēt ar paketi. man pat savā ziņā liekas dīvaini kaunēties par kaut ko tādu, turklāt no tuvākā cilvēka, kāds man ir. ;)
25.05.2013 02:28 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
uj, milzīgas bildes. ;D
25.05.2013 02:28 |

Reitings 179
Reģ: 23.05.2018
Kuras ir jūsu prāt labākas firmas paketes? Un kurā izmēra?kurš tā teikt kurš ir biežāk lietotais izmērs dāmas jums?
17.09.2025 06:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits