Kā jūs kopjat savu intīmo zonu? Vai veicat bikini vaksāciju? Un ja jā , kā tas ir? It kā gribētos izmēģināt , bet nav ne jausmas kā tas notiek un vai nav neērti , ja to veic , piemēram , salonā? Varbūt varat tad arī pie reizes ieteikt kādu!
Arbuuzs laikam.. bet negribas nopirkt kruto modeli un aplauzties, ka arī neņem tos matiņus. Nedod veikali izmēģinājuma epilēšanu?
laikam nedod gan, bet zini , var lētāk nopirkt sludinājumos, piem. ss.lv , tur citas nopērk dārgos, domās, ka nu tik epilēs, bet ļoti sāp un tad atmet ar roku un pārdod pa lētām naudiņām
! nesen draudzene vienu tādu kruto nopirka :)
Vakar biju pirmo reizi uz bikini vaksāciju. Jēziņ... Tas bija briesmīgi. Bet nu speciāliste teica,ka daudzu gadu laikā redz tik plānu un jutīgu ādu,kā man. Biju saņēmusies pilnai vaksācija,bet veica tik daļēju,jo viņa teica-negribu tevi mocīt, tu noģībsi :D
Pēc 3 ned jāiet atkāroti. Bet nu mierināja,ka sāpēšot daudz mazāk.
Man ir tāds. esmu apmierināta- divi režīmi (kuri manuprāt atšķiras tikai ar skaļāku troksni), divi uzgaļi + smart light- lai visu labi saskatīt un neko nepalaist garām:)
Man ir līdzīgs kā aloe tikai philips firmas, viens no lētajiem jāsaka. Dažas reizes izmēģināju un iemetu skapī, jo pa vienu vietu jābraukā 10 reizes un tā pat matiņi paliek. :D Nezinu kapēc tā, varbūt vienkārši nemāku rīkoties vai arī matiņi par garu. :D
gadiem sev taisu pati vaksāciju, un gandrīz vairs bikini zona nav ko raut, ap 70% matiņu vairs neataug, citi ataug pavisam smalki, kurus viegli izraut ar vaska strēmelēm.
Galvenais nenorauties, un nenoskūt kādu reizi, tad atkal nesmuki ataug.
Man pagaidam tas labi sanāk. ;)
Es pirms 2 nedēļām tiku pie šī :
Maksāja 90 eiro.
Biju baigi pārsteigta,ka viņš paķer arī pavisam maziņus matiņus. Ar veco epilatoru vajadzēja vairākas reizes pārbraukt vietiņai,lai viss būtu tīrs, ar šito jau pirmais vēziens un tīrs viss.
Līdzi vēl nāca šis :
Viņam vēl nāk līdzi mitrās salvetes,kas itkā mazina sāpes. Un bikini uzlīmes. ķipa uzlīmē tur sirsniņu,vai zvaigznīti, apstrādā un tava kājstarpe ir zvaigzne :D
Man patīk tas,ka viņam nav vada. Uzlādē un močī.