galīgā nesaprašanā...

Reitings 57
Reģ: 23.05.2013
Sveikas meitenes, te sasāpējusi problēma...ja nav slinkums, moš iemetat kādu komentāru par savām domām, šadā te sakarā.
Man patīk kolēģis, par viņa jūtām domām, nespēju spriest...Bet...
esmu biku sajukusi, pat ja tā var teikt,
izčekoju viņa draugus - nu tur ir viena meiča, par kuru esu dzirdējusi, bet abiem pie attiecību statusa rakstās brīvs...tātad šeit izriet jautājumi.
Kas notiek tad kad esat atradušas savu puisi - paziņojat to visiem un nomainat uz statusu aizņemta?
Ko sakāt par romāniem darba kolēģu starpā?
Un kādus trikus esat izmatojušas lai noskaidrotu vai puisis ir brīvs?
23.05.2013 21:10 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Nu tad izbaudi un turpini.

Pašai darba vietā arī ir bijis flirts..manā situācijā,gan tas bija neilgi,jo mainīju darba vietu un kopumā nebiju tur ilgi. Uzreiz pēc manas pēdējā darba dienas,minūti pēc darba laika beigām,viņš mani ievilināja telpā,kur nav lieku acu un ausu,un noskūpstīja. Vēlāk centās visādi mani sadabūt rokā un satikties,bet izvairījos. Bet kamēr bija flirta periods,bija tik forsi uz darbu iet-vienmēr tā saviļņojuma sajūta,gaidas..un mazās vilšanās,kad sav saņemta tā gaidītā uzmanība.

Jāskatās kādas sekas tas varētu atstāt uz darbu dažādās situācijās- gan ja jūs saietu kopā,gan ja Tu skaidri pateiktu,ka Tev ir simpātijas,bet izrādītos,ka puisim flirts nemaz nebija prātā (pēc tam varētu būt neveikli satikties),gan arī,par ko gan neviens nekad nedomā,ja saietu kopā un izšķirtos-cik viegli/grūti būtu redzēties ikdienā.

Apsver plusus un mīnusus,cik svarīga Tev ir pašreizējā darba vieta..vai plāno tur palikt ilgstoši?
Ja nopietni apsver veidot savu karjeru saistībā ar šo darba vietu,ieteiktu neriskēt.. zinu,ka iebildīs mūžīgās romantiķes,ka varbūt palaid garām savu mūža mīlestību.
23.05.2013 22:01 |

Reitings 57
Reģ: 23.05.2013
Akk, skaisti - skūpsts, es viņu šodien par godu viņa Dzimšanas dienai nobučoju...
Darbs - nu nav man tik svarīgi, karjera noteikti nē, jo, es varētu atrast izaugsmi citā vietā...šeit vairs īsti nē...

ir, ir forši iet uz darbu :)
katru dienu, gaidu kas būs un kā būs :)
23.05.2013 22:05 |

Reitings 560
Nu tad jau tikai uz priekšu. Ja puisis jutīs,ka arī esi ieinteresēta viņā,gan jau spers soli tālāk.
Lai veicas! :)
24.05.2013 20:24 |

Reitings 3022
Pusdienās eju ar 5 džekiem. Kādiem 2-3 no viņiem taisu kafiju. Mums ir par ko runāt un ir jautri. Ko man tagad darīt???
24.05.2013 20:36 |

Reitings 53
Reģ: 07.01.2010
Man bija līdzīgi, bet tas nebija darba vietā, bet gan augstskolā. Nav gluži tas pats, bet līdzīgi ir. Bija flirts un kamēr pārējie klusēja, mēs visu laiku atradām par ko parunāt un pasmieties. Bet tad ar laiku es sapratu, ka viņš nemaz nav tik labs kā man likās un interese zuda :D

Bet par attiecību statusiem - nekad neesmu mainījusi un nedomāju to darīt viena iemesla dēļ - neredzu tam jēgu. Ja kādam interesēs, tad viņš arī pajautās :)
24.05.2013 20:37 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kas notiek tad kad esat atradušas savu puisi - paziņojat to visiem un nomainat uz statusu aizņemta?

Nekas nenotiek. Sarunājoties par to uzzin draugi, ģimene, bet nekur nekādus statusus nemainu. Man facebook vispār nekāds statuss nav norādīts :D Protams, šad tad parādās kādas kopīgas bildes dr.lv, bet speciāli nekā neafišēju.

Kas attiecas uz romāniem ar darba kolēģiem - es tādos neiesaistītos, jo ja kkas noiet griezi, tad strādāt kopā ir neērti un neforši. Vismaz man negribētos katru dienu iet uz darbu un zināt, ka tur satikšu bijušo...
24.05.2013 20:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits