pats gribēja atšķirtību, pašam arī tagad būs jāpanāk, lai jūs būtu kopā un jālūdz piedošana
Melns, labrīt .. vai tad Tu nezināji, ka vīrietis, jau piedzimstot, kļūst par vainīgu un grēkāzi?
:) , bet tālu no patiesības tas, ko Tu raksti, nav!
Zinu, un tāpēc ar to jāsadzīvo un jāizmanto sava labuma gūšanai Ja jau vainīgs by default, tad vismaz iemesls jāsagādā, lai nav velti jācieš Tā teikt - ir par ko
.. būtībā mēs, vīrieši, viņām esam vajadzīgi vismaz tikpat, cik viņas - mums ..
Tomēr galvenais, lai abi ir apmierināti ar situāciju ģimenē. Tāpēc dodu priekšroku kompromisu attiecībām .. un es daru sekojoši .. ap 70% sīko ikdienas lēmumu un iegribu izpildē piekāpjos es, tomēr 30% lielās un svarīgās lietas es atstāju savā pārziņā, un, jā, ok, iespējams, es piekāpjos par daudz, bet man ir svarīgi tas, ka man svarīgajās lietās viss notiek pa manam un ne savādāk .. bet ikdienas sīkumos nav problēmas piekāpties
Un tā durvju rādīšana ir bik par brutālu .. es no sākuma izrunājos Un tad parādu durvis
p.s melns komentarus murgainos nemaz nav verts lasit.iesaku, sapratu, ka cilvekam putra galva.
Ai, cik patīkami ir iestāstīt sev un citām, ka pasaule ir tieši tāda, kādu es to gribētu redzēt! Ka jūs varat iztikt bez vīriešiem, pie tam palikt pašpietiekamas un laimīgas, bet vīrieši, redziet, uz to nav spējīgi! Ka jūs, pat nedzīvojot kopā ar vīrieti (lai nebūtu jāmazgā viņa zeķes) varat dabūt visu, ko vien iekārojat, pat - bērnu, ja vien sagribēsies. Par to, kā un kāds tas bērns bez tēva izaugs, nav nekādas intereses - jāapmierina taču savas ambīcijas! Un tas ir svarīgākais!
Es, starp citu, nezinu nevienu sievieti, kurai kādreiz būtu ienācis prātā paņemt atvaļinājumu no vīrieša, lai gremdētos pārdomās par savām attiecībām.
Melns tev tiešām kaut kas ar galvu nav kārtībā... Vienmēr tu diskusijās muldi pilnīgi ne pa ķeksi, un tad brīnies ka tevi neņem nopietni.
Nu ko tur konkrētāk? Diskusijā par seksu trijatā tu pilnīgā bezjēgā iebāzi iekšā Islāmu, šeit nezinot vispār kas ir noticis autores un viņas puiša attiecībās sāki murgot par to cik sievietes ir sliktas un ka vīrieši esot nostādīti zemāk, un arī citās diskusijās cik esmu pamanījusi tu vienkārši nes kaut kādu pilnīgu bezsakaru