Pēdējā laikā gribu ļauties kārdinājumam un kļūt par bruneti
Gribētos kaut ko šokolādes brūnu,nu kā Lucy Hale(es gan nez vai viņai ir šokolādes brūns,kopš matus nekrāsoju jau ilgu laiku,neorentējos krāsās galīgi :D)
Man patīk Garnier krāsas. Laba noturība. Parasti ņemu Tumši brūno toni. Vismaz pirms pāris dienām Garnier Color Naturals bija foršas atlaides Drogās, nopirku pa 1,65 LVL laikam.
Noteikti neiesaku Loreal Preference - maksā pie 7 latiem, bet noturības nekādas.
Ir izmēģinātas gandrīz visas drogu krāsas, vislabāk patīk Syoss. Vēl tikai jāpamēģina Garnier, dzirdētas labas atsauksmes, cena arī, ja nemaldos, Garnier krāsām pievilcīgāka.
Izbojāšu jauko gaisotni un teikšu, ka, manuprāt, tev, nazi, labāk gaiši izskatās. BET atbildot uz jaut. - pedejo reizi krāsoju ar sublime mousse l'oreal - ice dark brown. Patika, bet sākumā bija tumšāki, kā Lucy Hale bildē.
Es krāsoju ar L'Oreal Preference, jāpiekrīt Zakjis* par slikto noturību, bet no tās krāsas mati paliek tik mīksti un spīdīgi un toņi ļoti skaisti un dabiski. Žēl gan, ka tik ātri izmazgājas viss tas smukums un jākrāso atkal.