Gribu dzirdēt atsauksmes tās kuras izmēģinājušas :)
Jā, zinu, jau zinu.. lai atmestu smēķēt-gribasspēks utt :D Bet.. esmu kaislīga pīpētāja, un jūtu ka gribu atmest, bet tā vnk nevaru, esmu mēģinājusi, izturēju 1 pilnu dienu :D
viņš ir metis nost un atsācis, metis nost un atsācis.
Ar Tabex viņš nepīpēja kādas 3 nedēļas? tieši,kad lietoja Tabex. efekts? es nezinu. dažreiz teica,ka tāpat esot vēlme pēc cigaretes, kad plauša niez, bet dažreiz teica,ka neprasoties.
Nesen mēģināja atmest un mēnesi nepīpēja - atkal sāka.
ragi neauga, aste arī ne, vēnas griezt negāja, uz manīm nebauroja - uz ko es biju jau parasktījusies dzirdot,ka grib atmest. tā,kā nebija nekādu blakus efektu..
Mana māsa lietoja kožļenes, viņai nepalīdzēja. Man kā nepīpētājai no viena gab. pusdienas izgāja ārā strūklaciņā un nelabi bija visu atļikušo dienu, tātad efektīvam jābūt, ja neesi pieradusi pie lielām devām.
quest- paciņa diena aiziet :( gribu tikt vaļa no tā draņķa, atsākt veselīgu dzīves veidu un sākt domat par bērniņu, bet tā pīpēšana mani beidz nost .Par košļenēm neesmu pārliecinata, vai man tas ko dos, drīzāk būs jāizmēģina Tabex un jāskatās.
čāča - labi teikts par ragiem un nagiem :D Tad jau droši , ka blakusefektu nav :D izmēģināšu :)
Kāda jēga atmest, ja tu tik un tā uzņemsi nikotīnu tikai savādākā veidā?
Es atmetu izlasot Allana Karra grāmatu. Tur tieši par visu šito ir rakstīts.
Un atmest ir viegli!
Es pirms tam smēķēju 9 gadus un pabeidzot lasīt grāmatu pateicu, ka cigarete kuru es smēķēju pirms stundas bija mana pēdējā cigarete.
Un viss, es par to vispār vairs nedomāju.
Brālim palīdzēja tikai CHAMPIX, maksā gan uz 70ls par mēnesi, cik atminos, bet reāli viņš teica, ka tiešām pīpēt negribējās, tur nav nikotīna arī atšķirībā no tabex&co. Recepšu zāles - izraksta ģimenes ārsts.
šis man ir jaunums!
Jaunība atceros, mēģināju tās nocorette košļenes, bezjēgā :D
Atmetu tad,kad pašai radās gribasspēks, vienkārsi tapat..viena juaka dienā.
Ar to gribu teikt, ka visādi šitie sudiņi, nu šaubos vai palīdzēs, bet nu lai veicas :))