Vai esmu apdalīta?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Kaut kā ir iegājies tā, ka no rītiem es ceļos pirmā un izeju no mājas pēdējā, jo gluži vienkārši man ir vairak darba no rīta - jāuztaisa kafija un brokastis puisim, jāsataisa viņam līdzi ēdiens uz darbu, dažkārt vel kāds krekls jāizgludina. Kamēr viņs tik pieceļas, sataisās, izbauda manis sarūpēto un prom. Viņš to attaisno tā, ka man no rīta vieglāk piecelties :D jo esmu cīrulis, bet viņs pūce. Tā jau arī ir, bet kaut kā man negodīgi liekas, ka viņš visu saņem, bet es neko :D Vai jūs manā vietā justos apdalīta?
23.05.2013 07:46 |

Reitings 547
Elīna Zalīte, kā un ko tu izmainīji un veicinaji to, lai tev atnākt tas atpakaļ? :) Bez piespiešanas, protams
23.05.2013 10:30 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Es neveicu kaut kādas konkrētas darbības pēc kaut kādas shēmas. Man jau liekas, ka viss ir uztverē, ja tu uzskati, ka vīrietis tādā veidā tevi izkalpina, tad tā arī būs un tu jutīsies tikai sliktāk, bet, ja kreklus gludina ar mīlestību, kafiju pasniedz ar mīlestību vīrietis to momentā sajutīs.

Jautājums meitenēm, kuras saka, ka viņas negrib būt mammas saviem vīriešiem un apkalpot un tā, tad kas jūs gribat būt? vīrieši? manu prāt tas ir tas sievietes uzdevums rūpēties par māju sajūtu, par ģimeni, kaut vai ja tajā ir tikai 2 cilvēki. un vīrietis attiecīga dara savu lietu. un es nesaku, ka VISS jādara sievietei un vīrietis guļ pie TV. es vairāk par uzskatiem un attieksmi....
23.05.2013 10:37 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es arī ceļos pirmā. Broakstīs es parasti sildu zupu sev. Ja vīrs saka, ka ēdīs, tads uzsildu arī kausiņu viņam. Viņš katrreiz nebrokasto. Ir rīti, kad viņs uzcep omleti, piemēram, bet reti, jo viņam ir svarīgi no rītiem pagulēt ilgāk. Es par to nedusmojos.
Viņa kreklus es negludinu, jo, ja kaut kas ir jāgludina (arī mans apģērbs) - to dara vīrs. Man riebjas gludināšanas process.
Pusdienas līdzņemšanai vienmēr salieku kastītē iepriekšējā vakarā, man tas neliekas nekas apgrūtinošs.
23.05.2013 10:41 |

Reitings 1598
starp citu, man arī riebjas gludināt tieši kreklus un es šo lietu atrisināju - nesu mazgāt uz ķīmisko, sirdī miers un vīrietis vienmēr labi izskatās ar perfekti izgludinātu kreklu :D
23.05.2013 10:43 |

Reitings 547
Elīna Zalīte, bet viņs tev arī kaut ko sniedz?
23.05.2013 10:47 |

Reitings 15092
Es vienmēr lasu Annes tekstus par zupu brokastīs un izbrīnā uzrauju uzacis! :D
23.05.2013 10:48 |

10 gadi
Reitings 13809
Zakji :D

Šodien man brokastis bija pussešos - aukstā zupa ar Ķelmēnu rupjmaizi, banāns un tēja.

Vari vēl pašoķēties :D
23.05.2013 10:53 |

Reitings 1598
Jā dara, nu mums ir veiksmīga darbu sadale mājās, tāpēc es nemaz nejūtos, ka kalpotu viņam, bet vienu gan es sapratu, ka vīrietim ar varu neuzspiedīsi kaut ko darīt.

bet par papildus darbiem gan es mēdzu prasīt bonusus :D jaunas kleitas izskatā :D
23.05.2013 10:56 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Vīrieti izlaist jeb izlutināt nedrīkst! Viņi taču ir kā bērni!
23.05.2013 10:58 |

Reitings 47
Reģ: 10.10.2011
Mans vīrietis pat iedomāties nevarētu, ka viņam vispār kādreiz kautkas būtu jāgatavo... Ja manis nav mājās, vai es neesmu neko sagatavojusi - viņš ēd ārpus mājas, bet nekad neko negatavo. Paldies Dievam, no rīta darbadienās brokastis mēs neēdam, bet brīvdienās brokastis - es un tikai es gatavoju, tā pat kā jebkuru citu ēdienreizi gatavoju tikai es. Bet nu mans vīrietis rūpējas par to, lai mums nekas netrūktu un rūpejas par to ļoti labi, tāpēc likt viņu vēl pie plīts nebūtu īsti normāli, tāpēc man pret šādu lietu izkārtojumu nav pretenziju.
23.05.2013 11:43 |

Reitings 8407
Jautājums meitenēm, kuras saka, ka viņas negrib būt mammas saviem vīriešiem un apkalpot un tā, tad kas jūs gribat būt? vīrieši?

es gribu blakus savam vīrietim justies kā sieviete, nevis kā mamma vai kalpone - attiecībās ir divi cilvēki, arī vīrietim ir rokas, arī viņš var uztaisīt gan sev, gan man ēst, pats sev izgludināt kreklus, jo vienmēr neesmu viņam blakus, tad nabags nomirs vai, vai ies uz darbu pliks, un kas tad notiks, kad bērni būs - viena vietā man būs divi - nē, paldies, vīrietim ir jābūt pastāvīgam un vajadzības gadījumā, jāprot gan māja iztīrīt, gan man ēst uztaisīt.

Tas nenozīmē, ka netaisu ēst un negludinu, lai gan šad un tad viņš pats gludina savus kreklus, jo man tieši kreklus gludināt nepatīk. Taču, ja man skola, sporta klubs vai vakars ar draudzenēm, tad vīrietis pats sev ēst uztaisīs, nevis zvanīsies, ka mirst badā un neļaus man nodarboties ar citām lietām.
23.05.2013 11:51 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jautājums meitenēm, kuras saka, ka viņas negrib būt mammas saviem vīriešiem un apkalpot un tā, tad kas jūs gribat būt?

Rūpēties nenozīmē auklēties. Viņam blakus es esmu sieviete, mamma viņam jau ir. Nu kāpēc viņa miegs ir svarīgāks par manu miegu, viņš gulēs, bet es gatavošu un gludināšu, lai princis pieceļas un laimīgs aizietu uz darbu? Kreklus gludinu reizi nedēļā, ja kādu jau sašmucējis un iebāzis veļas grozā, gaida līdz nākošajai nedēļai. No rīta gludinu tikai tad, ja pati esmu slinkojusi. Mans miegs ir tieši tikpat svarīgs, kā viņa miegs. Un savas zeķes savākt viņš spēj pats, traukus salikt mašīnā arī un, ja manis nav mājās vai esmu nogurusi, arī vakariņas izgatavot viņš spēj pats. Nevis sēdēt pie tv, kamēr es pēdējiem spēkiem kaut ko gatavošu. Mājsaimniece neesmu, viņš mani neuztur un mūsu mājās abi kopā rūpējamies, lai būtu kārtība, būtu, ko ēst un abi būtu apmierināti.
23.05.2013 11:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Daudz ir atkarīgs no sajūtām..
Es katru rītu daru to pašu.. bet nevienā brīdī neesmu jutusies apdalīta. Mani ļoti aizkustina tas, ka viņš novērtē manas rūpes :)
23.05.2013 12:00 |

Reitings 547
cormeum, kā tieši viņs to novērtē?
23.05.2013 12:50 |

Reitings 173
Jautājums meitenēm, kuras saka, ka viņas negrib būt mammas saviem vīriešiem un apkalpot un tā, tad kas jūs gribat būt? vīrieši? manu prāt tas ir tas sievietes uzdevums rūpēties par māju sajūtu, par ģimeni, kaut vai ja tajā ir tikai 2 cilvēki. un vīrietis attiecīga dara savu lietu. un es nesaku, ka VISS jādara sievietei un vīrietis guļ pie TV. es vairāk par uzskatiem un attieksmi....

Nu, redz, es savukārt domāju, ka mans uzdevums kā sievietei ir dzīvot savu dzīvi tā, lai es justos ar to apmierināta, nevis apkalpot vīrieti. Ja vīrietim vajag kalponi, lai tādu noalgo! Es esmu par attiecībām, kurās abi ir līdzvērtīgi partneri, nevis kurās viens kalpo otram. Jāpiebilst, ka arī finansiālu atkarību no vīrieša es neatbalstu.
23.05.2013 13:01 |

Reitings 3379
Cik labi, ka mans draugs agras brokastis neēd :) Bet citādi - kad man ir brīvdienas, man patīk gatavot ēst un reizēm manī ieslēdzas gādīgais garastāvoklis, kad es salieku viņam līdzi visādas bļodiņas, sasmērēju maizītes utt. Bet tas notiek ļoti reti :D Draugs pats rūpējas par to, lai viņam būtu ēdamais un nereti brīvdienās gatavo mums abiem brokastis!
Ar mājas rūpēm gan ir tā, ka esmu diezgan pedantiska, un pēc viņa putekļu slaucīšanas man prasās vēlreiz pārslaucīt :) Tāpat nevaru ciest, kā viņš izkarina izmazgāto veļu. Bet citādi - es slauku putekļus, viņš mazgā grīdu, bet vannasistaba un virtuve ir manā pārziņā. Šogad viņš nomazgāja logus!!
23.05.2013 13:03 |

Reitings 8272
es nesaprotu, kas ir, piedodiet, šīs aitas, kas tā aptekalē vīrieti?!?!?!
labi, kreklu nav problēmu izgludināt, bet to var darīt arī iepriekšējā vakarā. es vīrietim neliktu to darīt :D tas jau būtu tas pats, ja viņš man vienā jaukā dienā paziņotu, ka man ir jāieskrūvē spuldzīte un jānomaina mašīnai riepas :D
brokastis varat taisīt katrs sev. un kas viņam vsp nav roku, lai ieliktu sev līdzi pusdienas??!?! nav tak trīsgadīgs bērns. draugs nekad vsp nav iedomājies to, lai es viņam saliktu pusdienas. turklāt, brīvdienās bieži vien viņš taisa brokastis vai mēs abi kopā to darām.
ikdienā gatavoju ēst pati, bet nu brokastis uztaisa pats, jo, pirmk''art, jau atšķirīgas laikos ceļamies, bet, ja vajag uzsildīt ēdienu, tad uzsilda.
23.05.2013 13:56 |

Reitings 258
Maneejam nepatiik ilgi guleet, celjas pusstundu pirms manis, uztaisa teeju, kad es pamodos saklaaj gultu. Es tikai nomazgaaju traukus peec brokastiim
23.05.2013 14:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
cormeum, kā tieši viņs to novērtē?

Miranda, ok... ieskicēšu
Katru rītu, kad piesēžas pie brokastu galda, es redzu viņa acīs sajūsmu un saņemu komplimentus par ēdienu.. Pirms došanās projām mani samīļo, sabužina, pasaka, ka esmu vislabākā. Mājās ierodas bieži vien ar kaut ko garšīgu (citreiz puķes, dāvaniņa), pērk drēbes, kosmētiku, dod naudu, lepojas ar mani draugu un radu priekšā, realizē manas idejas un vēlmes.. utt..
23.05.2013 14:05 |

Reitings 547
cormeum, cik forši :) Prieks klausīties :)
Tāda mazā baltā skaudībiņa uzreiz uzmetas... Es arī tā gribu :(
23.05.2013 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits