Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esmu nesaprašanā

Reitings 38
Reģ: 25.05.2011
Sveikas, meitenes.
Lieta tāda, ka jau kādu nedēļu vai vairak nejūtos labi. Sākās viss, kad vienu rītu piecēlos, uztaisīju kafiju, aizgāju krāsoties, visu mierīgi. Te pēkšņi krāsojot skropstas, man šausmīgi sāka trīcēt rokas, pēķši palika ļoti,ļoti karsti, tā, ka nevar izturēt, novilku ātri džemperi un gāju uz gultu, jo šķita, ka noģībšu, tā, pat ne minūtes laikā biju pārsvīdusi pilnīgi slapja, likās, ka grūti elpot. Nebiju sastresojusies ne par ko. Pēc tam, kad atgūlos, lēnām pārgāja. Kopš tā rīta jūtos dīvaini, rokas un kajas ir tā kā tādās tirpiņās un vienkārši liekas tizlas, jūtos fiziski slikti un visu laiku esmu nenormāli pārgurusi kaut gan strādāju tik pat daudz cik visu laiku. Ik pa brīdim gribas ievilkt dziļi, dziļi elpu. Ik pa brīdim galva paliek tāda dulla un nedaudz reibonis. Nezinu, kas tas ir.Varbūt zems asinsspiediens?
Pie ārsta ātrāko vizīti dabūju tikai nākamajai piektdienai, taka ir laiciņš ko gaidīt neziņā.
Varbūt kāda ir gudrāka un ir kāda nojausma kas un kapēc par mošķi mani moka?
Paldies :)
22.05.2013 21:31 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
varbuut aneemija? man tādu konstatēja nesen, bet visu laiku mocījos ar tricoshaam kajam, reibstoshu galvu, bezspeeku.
22.05.2013 21:55 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Mjā, iespējams kā jau te saka, ka anēmija. Gulbī pa nelielām naudām var uztaisīt pilnu asinsainu. Uztaisi un ar to ķepās ej jau pie daktera, lai nav par 2 vizītēm jāmaksā.
23.05.2013 00:00 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Izklausās pēc multiplās sklerozes.
23.05.2013 16:06 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
iespējams kāds iekaisums vai varbūt pat asinssaslimšana. Uztaisīji pilno asinsainu?
24.05.2013 20:55 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Ģimenes ārstam ir jābūt akūtajai pieņemšanas stundai!!!
Nu neticu, ka nevar tikt ātrāk pie ārsta!
Sliktākajā gadījumā - ir neatliekamā medicīniskā palīdzība. Nu aizbrauc pati uz uzņemšanu, pasēdi pusstundu rindā un tiec ielikta uz izmeklēšanām uz kādu pusi dienas. Vismaz zināsi kas kaiš. (Pie tam, tie strādā arī nedēļas nogalē). Arī tā summa ko saskaitīs, nu nebūs nemaz tik kosmiska.

Veselībai vienmēr jābūt 1. vietā! Lūdzu cieni sevi un savu organismu. Noskaidro kas kaiš!
24.05.2013 21:10 |

Reitings 38
Reģ: 25.05.2011
Paldies meitenes :)
Neatrodos LV, šeit tā sistēma darbojas savādāk, un pēdējās divas dienas jūtos labāk:)
Bet pie ārsta noteikti došos>
Paldies par atsaucību !
25.05.2013 21:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits