Vispār palasot kaut nedaudz informāciju, nevis tupi skatoties kā sētā bedrīti (kuras vietā tāpat pēc 3 mēnešiem jau būs atkal bedre) ar kāju ''pieblietē'' vietējais Ļoša, var iegūt interesantu informāciju. ;)
Jebkurā gadijumā, par ko arī balss nebūs- galvenais ejot vēlēt paņemt papīru , kas atnāca līdz un atcerēties kārtas nr.
Citādi nemaz nenobalsos, jo vēlēšanas sistēma šogad ir ...Slima zirga murgi!!
es par vietējo, jo neesmu vēl deklarējusies Rīgā. tāda maza partija. ''Par prezidentālu republiku''.
Nevarēju izlemt stapr VL, un šito,beigās ņēmu to, kur mazāk cilvēki :D
julenok- zini, pofig, ka neko nesola citas partijas, priekš manis, lai ir labāk latviska Rīga bez lieliem solījumiem, nevis Ušakovs, kas referendumā balso PAR krievu valodu kā otru valsts valodu un, tad tusē ar Lindermani uz pāri.
http://www.cvk.lv/cvkserv/pv2013/saraksti/index.html
Es ieklīdu pie sarakstiem un priekšvēlēšanu programmām un tā bija tīri laba ideja. Savā pilsētā atradu tādu programmu, kas ir vienkārši smieklīga - un nē, nejau satura ziņā, jo tās +/- visas vienādas, bet noformējuma, valodas stila un kļūdu ziņā. Smieklīgi jau tā vērtēt programmas, bet man patīk cilvēki, kuri prot rakstīt un saprot vārdu nozīmi, tāpēc.. jā. :D
Tāda sajūta, ka tūdaļ krievi okupēs Latviju :D Ja liela daļa iedzīvotāju ir krievvalodīgie.. varbūt jāmēģina iedzīvotājus saliedēt, nevis kurināt naidu!