Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Marinētās bietes un skābenes.

 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kuru ražotāju marinētās bietes un skābenes burciņās Jūs atzīstat par labākām?

Manas problēmas ar marinētām bietēm parasti ir šādas:
*)pārāk saldas, marinādei pievienots vai nu pa daudz cukura, vai arī, kas vēl trakāk, aizvietotāja.
*)pusgatavās bietes, pārāk raupjas, pārāk cietas.

Ja bietes tādā marinējumā ir izmantojamas, tad ar skābenēm iet pavisam švaki:
*) smiltis burkā
*) nesakošļājami kāti
*) pārāk daudz pievienotās sāls

P.S. "uztaisi pati" variantu nepiedāvāt, tik tālu vēl neesmu attīstījusies, bet to, ka tas būtu labākais es saprotu, jā! :)
22.05.2013 20:53 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Bietes marinētas neēdu, skābenes pērku pārsvarā Spilva, kāti drīzāk nav, bet kādreiz kaut kas līdzīgs matam no tā kāta. :D bet man patīk skābuma un sāls ziņā.
22.05.2013 20:57 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
hahahahah nevareshu neo ieteikt,bet tas P.S. vnk perfekts :))
22.05.2013 20:57 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Skābenes no Spilvas. Izskats labs, garša laba (sāli gan zupai pievienot vairs nevajag).
22.05.2013 21:03 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
buuuu, a ko man parastam zemes tārpam vēl! :D

Lilii, Jessica, ja pareizi atceros, tās man likās pa sāļu.
22.05.2013 21:05 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
becky - cik tad liels tev katls, ja pa sāļu? man uz kādiem 3l labi, draugam vēl par maz.
22.05.2013 21:07 |
 
Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Vēl pastāv variants pajautāt čaklajiem radiņiem :D
hmm, laikam jau mums ģimenē pieņemamas šķiet, kok bietes un spilvas skābenes.
22.05.2013 21:10 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Lilii, nu nezinu, kādi 2-3l ne vairāk, mēs divi vien tie ēdāji :D bet man patīk, lai peld vairāk skābenes, nevis tikai smaciņa, tas varbūt pie vainas.

Quest, man nav TIK čaklu radu, lai arī mani apgādātu! :D
22.05.2013 21:15 |
 
Reitings 21
Reģ: 09.05.2013
No bietēm man vislabāk patīk Gardner, tās gan ir vislētākās Rimi un Supernetto, bet man patīk, gan garšas ziņā, gan smalkuma ziņā.. pēdējo reizi biju nopirkusi KOK bietes, tās nepatika, jo ir pārāk rupjas un etiķainas..
par skābenēm gan neko nevaru ieteikt, jo, lai gan dažreiz pērku vienas un tās pašas firmas skābenes, gadās gan smilšainas, gan ar kātiem.. Spilvas skābenes tiešām pasāļās, bet uz trīs L katlu ir ok, nevajag sāli bērt..
22.05.2013 22:28 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Skābenes no Kok, Spilvas skābenes ir vienkārši putra, te vismaz to lapiņu struktūru var redzēt un sajust.
22.05.2013 22:36 |
 
Reitings 20
Reģ: 22.05.2013
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tā, klačenes, es neticu, ka bietes un skābenes mēs te tikai trijatā ēdam! :D
23.05.2013 11:19 |
 
Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Es gan bietes, gan skābenes esmu iesākusi pirkt no Spilvas.
Bietes dažkārt Kok.
23.05.2013 11:21 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es ēdu, bet nekad nepievēršu uzmanību firmai. Pērku tās, kurām cena smukāka - Spilva, KOK, Kronis pamatā laikam. Nekad neēdamās neesmu ieberzusies..
23.05.2013 11:23 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man KOK bietes nelikās cietas, cik atminos. Par skābenēm - diemžēl nav risinājuma.
23.05.2013 11:24 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zaķi, un skābenes? Bāc, es vienīgā protu izvēlēties smilšainās, vai? :D Jebšu tā kau mana idee fixe :D
23.05.2013 11:26 |
 
Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Bietes jebkādas, nekad neesmu iegrābusies.
Skābenes Spilvas, jo citās ir ir kāti utt.
23.05.2013 11:28 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
becky, mana atbilde bija gan par bietēm, gan skābenēm. Kaut kad sen atpakaļ ieberzos vienās skābenēs ar gariem, cietiem kātiem, bet tā bija kaut kāda kreisā firma, neatceros..

P.S. becky, tā lillā ASOS kleita Tavā blogā ir fantastich! (love) Baigi smukā!
23.05.2013 11:29 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Marinētās bietes tikai un vienīgi KOK.



skābenes saņemos un pērku svaigas.
vai arī, skābeņu sezonas beigās noblanšēju un salieku ledusskapī.
Jo veikalā pirktās ir vnk neēdamas :D
23.05.2013 11:29 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
A kā vispār vāra zupu no svaigam skābenēm? Tad sals droši vien jāliek klāt un vēl kaut kas? Jo konservētajām ir tāds foršs "kreptīgums", kuru nezinu kā no svaigām izdabūt..Nekad neesmu vārījusi..
23.05.2013 11:31 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
KOK skābenes ir šausmīgas. Pretīgi kāti.
Es jau vislabāk pērku pati, jo tomēr neviena burka nevar līdzināties tam, kā pats var sagatavot skābenes. Griežu ārā ne tikai kātus, bet arī to vidējo dzīslu, kas ir lapai. :)
23.05.2013 11:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits