Traka izgasanas

Reitings 58
Reģ: 07.10.2012
Laba diena!Vai jums kadreiz ir bijusi traka izgasanas,pec kuras pat sirds sitas ilgu laiku?Atbraucu pie mammas ciemos uz mazpilsetu.Aizgaju staigat ar delinu ar ritentinu.Vins sedeja spelejas,spaidija podzinas,bet kamer es runajos ar sen neredzeto draudzeni,vins laikam piemiga,man bija uzlikts jumtins,nemaz nepamaniju,nevareju iedomaties ka iemigs,jo tikko pamodies bija un gajam ara.Ta vins kadas 3 minutes sagriezies uz sanu guleja,mazliet paslidejis uz prieksu.Skats jau nebija traks,bet tomer.To ieraugot,atri apsedinaju vinu,pamodinaju.Pagriezos,bet tur vira bijusi draudzene ar savu meitu staiga.Es iedomajos ko vina padomaja redzot tadu skatu.:( Tads kauns.
22.05.2013 15:08 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es šo diskusiju uzskatītu par lielāku izgāšanos.

+ :D
Es tiešām nesaprotu, kas tur TĀDS. Nenotika taču nekas šausmīgs. Man sīcis kādreiz ratiņos gulēja interesantās pozās, gan jau arī kāda padomāja, ka esmu briesmīga māte un nemaz neredzu, ko bērns dara un kā guļ, taču ļoti labi visu redzēju. Un? Pasaule taču neapstājas tādēļ, ka viens cilvēks par otru padomā kko ne pārāk labu. :D
22.05.2013 15:26 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Keita - kāpēc domā, ka viņa nelasa? Varbūt sēž pie datora un pie sevis smejas.
Vispār jau neuzskatu, ka tas kas ārkārtējs, ka bērns tā aizmiga. Muļķīgi šķiet tas, ka pēc Tevis rakstītā paliek iespaids, ka Tevi nesalīdzināmi vairāk uztrauc, nevis, ka tā gadījās, bet gan, ka vīra bijusī redzēja. (un, ja tas būtu noticis, nevienam neredzot, tad - ne tuvu tam nepievērstu tik lielu uzmanību)
22.05.2013 15:27 |

10 gadi
Reitings 2547
Man ik pa reizei gadās, ka biksīšu lentītes karājas iespiestas džinsu rāvējslēdzēja. Tad atnākot mājās iesmeju par sevi :D
22.05.2013 15:35 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es tik mēģināju iztēloties, kas tas par ritentiņu, kurā atradās bērns?...

Nu aizmiga un aizmiga, kas par to? Loģiski domājot, ja bērns ir mazs, tad viņam vajadzētu būt piesprādzētam un līdz ar to, tā vienkārsi izkrist nevarēja, ja arī bija sagāzies uz sāniem. Un par to, ko kāds garāmgājējs padomās nav vispār jāsatracas!
22.05.2013 15:44 |

Reitings 1017
Atcerējos vienu gadījumu. Agrāk gāju korī. Mums tur bija diezgan drastiski noteikumi, ka iekšā telpās ar āra kurpēm iet nevar, tāpēc visiem bija maiņas apavi.
Tā kā uz kori gāju reti, savus apavus kurpju plauktā neatradu, uz kori palikt gribējās, tāpēc paņēmu kaut kādas citas brīvas kurpes.

Diemžēl uz šo nodarbību bija atnākusi iepriekšējā diriģente (vecumā ap 28-30 gadiem), kura sniedza lekciju par etiķeti. Es jau uzreiz sapratu, ka man kājās ir viņas kurpes. Visu lekciju viņa mani vēroja, bet es no kauna līdu zemē, sarku un bālēju, sviedri lija aumaļām. Pēc lekcijas ātri apmainīju apavus, gāju viņai klāt atvainoties, ka tā ir gadījies. Viņa teica, ka saprot, visādi var gadīties, bet lai tā vairāk nedaru. Kauns vēl ilgi nepārgāja.
22.05.2013 15:53 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Mīļo stundiņ, Keita, neņem to tik tuvu pie sirds, pat ja arī tā bijusī to redzēja vai tagad lasa šo diskusiju. Katrai mātei ir kāds līdzīgs atgadījums, domajams, ka viņai arī.
Es to nesauktu par izgāšanos. Prezidenta nesakarīgā vervelēšana visas valsts priekšā ir gan izgāšanās, bet Tavu atgadījumu es drīzāk nosauktu par nevērību.
22.05.2013 16:06 |

Reitings 58

Sitads ritens bija.Stulbi bija tas,ka berns bija noslidejis riktigi uz leju,ar galvu gulot uz tas plasmasenes kas ir apkart :(
22.05.2013 18:16 |

Reitings 58
Kadas vispar jums vel ir bijusas izgasanas? :)
Par tam kurpem gan traki. :)
22.05.2013 18:18 |

Reitings 32
Reģ: 13.05.2013
Keita, es arī nesaprotu, par ko Tu uztraucies! :) Nezinu, tas ir bērns... Esmu bērnus redzējusi guļam dažādās interesantās pozās... Tāpēc jau uzreiz tas nenozīmē, ka esi slikta māte vai ka tā ir izgāšanās... Bet nu interesanti, ka uztraucies par to, ko vīra bijusī padomās. Gan jau viņai pašai arī tā ir gadījies. Nezinu, nav par ko uztraukties. :)
22.05.2013 18:26 |

Reitings 58
Man tikai un vienigi negribas lai sakas runas par to,ka es nepieskatu savu bernu.Ka jau mazpilsetas gadas!
22.05.2013 18:29 |

Reitings 20
Reģ: 22.05.2013

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits