Es Tevi saprotu. Es ar savējo arī bieži sastrīdos tā, ka mājas jumts paceļas:D Visbiežāk tie ir tikai skaļi izteikti vārdi, kurus neviens no mums patiesībā nedomā nopietni. Tā taču ir vairumā gadījumu-cilvēks dusmās kaut ko pasaka, neaizdomājoties, cik ļoti tas otru spēj aizvainot.
Man vakar bija kuriozs. Manējais mani āzēja, āzēja ar jokiem, kamēr es arī izdomāju pajokoties un pateicu, ka man ir mīļākais. Joks, protams, stulbs, šis apvainojās, sakravāja somu un aizbrauca no dzīvokļa. Es sēžu šokā. Pēc tam apdomājos un saprotu-nu, nebija smuki tā jokoties, vīrietim taču šādi joki nepatīk, bet izlēmu, ka nezvanīšu, "skriet pakaļ" nevēlos, jo, manuprāt, arī viņam vajadzēja izrunāties, nevis pēc viena joka uzreiz demonstratīvi sakravāt somu. Paiet 15 minūtes, viņš zvana: "Nu, Tu negrasies man atvainoties?" Es saku, ka jā-atvainojos, nebija pareizi no manas puses šādi jokoties. Šis turpina: "Nu, tu taču gribi, lai es braucu atpakaļ?" Es saku- tā ir tava izvēle. Dari, kā uzskati par pareizu. Šis noliek klausuli. Es mierīgi aizeju pie kaimiņienes, iedzeram glāzi vīna, paiet dažas minūtes un šis man zvana: "Es esmu mājās un kāpēc tevis nav?" Es saku:" Bet Tu taču pats aizbrauci?":D
Nu, stulba, primitīva situācija. Dēļ viena stulba joka es neaizdomājos, ka tiešām viņu aizvainoju. Galvenais ir izrunāties un saprast, vai esiet laimīgi kopā viens ar otru.
Draudzenei māsa izšķīrās ar savu vīru, ar kuru viņiem ir 2 bērni, jo vīrs pēc 10 gadiem laulībā pateica, ka viņam ir garlaicīgi. Viņi nekad nestrīdējās, dzīvoja saticīgi, bet vīrs pateica, ka viņam trūkst attiecībās "karstuma, odziņas".