Sveiki! :)
Un tā- nedaudz par patīkamo!
Kurš svin, kurš nesvin, bet katram no mums ik gadu ir dzimšanas diena!
Ir daudz tādu kuri tikai apsveic ar sms vai sociālajos tīklos tikai ar Ctrl+C un Ctrl+V palīdzību, bet noteikti ir arī tādi tuvākie cilvēki, kuri ir oriģināli un novēl ko no sirds, paša izdomātu.
Tātad, no kādiem cilvēkiem (kas viņi jums ir) esat saņēmuši vis jaukākos, aizkustinošākos novēlējumus dzimšanas dienā? Ja nav noslēpums, tad varat arī padalīties ar to, kādi tie bijuši! :)
Mans stāsts- mana māsa strādā un dzīvo Vācijā, šī iemesla dēļ mēs redzamies ļoti reti (dažas reizes gadā). Ir pienācis manas dzimšanas dienas rīts, visa nakts noballēta un tāpēc to vien gribās kā nedaudz pagulēt, lai jau vakarā turpinātu dzimšanas dienas svinības ar kādu citu kompāniju ar kuru kopā studēju. Zvans pie durvīm.... negribīgi pieceļos, atveru durvis, bet tur priekšā liels, liels lācis (manta). Pat cilvēku īsti neredz, jo ir ziema un kāpņu telpā izdegusi lampiņa. Bet tiklīdz es izdzirdēju balsi, kura man teica "Pie velna darbu! Tu esi mana vienīgā mazā māsiņa, kuru es ļoti mīlu! Daudz laimes sīkā, šodien mēs ne pa jokam nosvinēsim Tavu 21. dzimšanas dienu!" es sapratu, ka man ir vislabākā māsa pasaulē, kurai esmu ļoti svarīga. Visa ģimene no manis bija slēpusi, ka man par godu uz dažām dienām uz Latviju atbrauks mana māsa! Raudāju kā mazs bērns no emociju pārpilnības!