Darbs kā manikīrei

Reitings 22
Reģ: 02.05.2013
Sveikas
Kā jums liekas,vai ir vēl pieprasījums pēc meistarēm? Gan piedzēšana, gan klasiskais manikīrs? It kā liekas,ka viņas ir tik daudz un uz katra stūra. Man,piemēram, darbošanās ar nadziņiem ir kā sirdslieta, katru dienu ap saviem nadziņiem ņemos, māja pilna ar nagulakām. Gribētu iziet kursus. Tos iziet nebūtu problēma, bet kā dabūt klientu loku? Jāpaiet ilgam laikam. Un kā ir tām,kas strādā mājās?
Cik nopelna tās,kas strādā salonā?
Varbūt ir iespējams strādāt mājās kā pašnodarbinātā, maksāt nodokļus? Vai kādai ir pieredze un cik reāls liekas šis darbiņš, vai varētu izdoties nopelnīt vismaz 250ls mēnesī?
21.05.2013 23:00 |

10 gadi
Reitings 466
Reģ: 14.04.2013
Es par Shellac samaksāju 14ls salonā (ar manikīru)

7-8 tādi cilvēki, vot i pieklājīga summa dienā.

Tiesa mana manikīre neapgrūtina sevi un strādā tik līdz 2-3 dienā.
22.05.2013 00:07 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
pievakare, 4 cilvéki pa 20 ls diená! netici?

To, ka tā situācija nav ikdiena, bet šad tad gadās, kā jau iepriekš uzrakstīju, ticu, jo var sakrist dienas, kad lielāks pieprasījums. Ka ikdienā, ja vien tā nav ļoti forša meistare ar lielu pieredzi un daudz labiem (lasīt - turīgiem) klientiem (par ko arī jau pieminēju iepriekš), neticu. Un laikam arī jādzīvo Rīgā, lai tādas cenas varētu likt.
Vēlreiz jāsaka - kā jau rakstīju iepriekš, es nenoliedzu, ka manikīres var labi pelnīt, bet tad ir jābūt daudziem priekšnoteikumiem. Reālā situācija normālai meitenei, kurai nav nekādas lielas pieredzes, nekāda īpaša talanta uz izsišanās (citādi man liekas jau sen bez padomprasīšanas būtu uzbliezts savs bizness vai tml.) utt. būs kārtējā meistare, kas prasīs 5-10 latus par nagiem. Tādu ir ļoti daudz! Un tā arī ir reālā situācija, nevis tā, kur pelnīs 80 latus dienā.

7-8 tādi cilvēki, vot i pieklājīga summa dienā.

7-8 cilvēki.. ja vien tas nav kaut kas ļoti vienkāršs, kas viņiem jātaisa, man izklausās nereāli. Un kaut vai parēķiniet - mēnesī cik ir darba dienu un ja katrā dienā ir 7-8 cilvēki, cik lielam klientūras lokam jābūt? To noteikti var sasniegt, tikai ar ļoti lielu pieredzi un atpazīstamību utt.
22.05.2013 00:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits