pievakare, 4 cilvéki pa 20 ls diená! netici?
To, ka tā situācija nav ikdiena, bet šad tad gadās, kā jau iepriekš uzrakstīju, ticu, jo var sakrist dienas, kad lielāks pieprasījums. Ka ikdienā, ja vien tā nav ļoti forša meistare ar lielu pieredzi un daudz labiem (lasīt - turīgiem) klientiem (par ko arī jau pieminēju iepriekš), neticu. Un laikam arī jādzīvo Rīgā, lai tādas cenas varētu likt.
Vēlreiz jāsaka - kā jau rakstīju iepriekš, es nenoliedzu, ka manikīres var labi pelnīt, bet tad ir jābūt daudziem priekšnoteikumiem. Reālā situācija normālai meitenei, kurai nav nekādas lielas pieredzes, nekāda īpaša talanta uz izsišanās (citādi man liekas jau sen bez padomprasīšanas būtu uzbliezts savs bizness vai tml.) utt. būs kārtējā meistare, kas prasīs 5-10 latus par nagiem. Tādu ir ļoti daudz! Un tā arī ir reālā situācija, nevis tā, kur pelnīs 80 latus dienā.
7-8 tādi cilvēki, vot i pieklājīga summa dienā.
7-8 cilvēki.. ja vien tas nav kaut kas ļoti vienkāršs, kas viņiem jātaisa, man izklausās nereāli. Un kaut vai parēķiniet - mēnesī cik ir darba dienu un ja katrā dienā ir 7-8 cilvēki, cik lielam klientūras lokam jābūt? To noteikti var sasniegt, tikai ar ļoti lielu pieredzi un atpazīstamību utt.