Kādu peldkostīmu jūs gribat šosezon, kādi vispār patīk? Lūdzu, lieciet bildītes! :)
Es pagājušogad no Reserved nopirku bikini, domāju, ka šosezon arī varētu jaunu iegādāt. Vajag pasmelties idejas un redzēt, kā latvietes šovasar plāno iet uz pludmali.
Es personīgi sev gribu, lai ir smuks un izskatās seksīgi, bet ne piedauzīgi, vispār esmu ļoti neizlēmīga, tapēc gribu redzēt, ko citas domā. :D
Challenger - veikala Change ir izmeri.. vienigi tur tie peldkostimi nav tik skaisti ka bija la senza.. Manuprat, viniem tas cenas nav pielidzinamas kvalitatei... nebusu ka anti reklama, bet man pagajusa gada nopirktais peldkostims jau ir paspejis pabalet un pastaipities blodinas.....
sheit tik daudzas velk tikai saskanotu apakshvelu ar kruushturi, bet peldkostiimos taa vien skiet, ka augshina no viena komplekta, apaksha no cita. tik achgaarni izskataas:)
Es ,ja godiigi,nekad gandriiz nevelku atsevishkjo,jau kopsh kaadiem 13 gadiem man patiik tikai kopeejie. Nezinu,kaapeec.man nepatiik ,ka manu veeru redz... Jociiga esmu :) itkaa jau smalka esmu,be tik un taa....ja uz pludmal,tad kopeejais,ja savaa daarzaa ,tad bikini...
:) shai sezonai man ir melns kopeejais un veel ar punktinjiem . :)
Es labprāt izvēlos tieši Protest pelkostīmus, kvalitate līdz šim izcila, neizbalē, neirst.
Viens no, kas ļoti patīk uz auguma tik krāsas man citas, un izskatās elegants, komplimentus vienmēr dzirdu
zaļā_varde
par to ebaya peldkostīmu, ir viegli izņemami polsteri, ja tos tā vispar var nosaukt, bet nu man viņš piemēram nepatīk, bildē bija foršāks, nekā saņemot, krāsa gan man cita un apakšdaļa sienama ar striķīšiem.
Klau, viņam tā augšiņa zem bārkstīm ir plāna vai polsterēta?
kā jau atbildēja, tad ir viegli, izņemami polsteri, un vēl ir lencītes priekšā, kas nav redzamas bildē, un kuras var noņemt, ja nevajag. Sasienama ir tikai augša. :)