Ance, tikai man šķiet, ka ir tā, ka Tu nevari zināt, kur tas Tavs vārds aizceļos. Nu, to kolu uztaisīs, bet tik pat labi aizvedīs uz Zilupi, piemēram :D :D
Man interesē, cik no meitenēm, kas pateicoties šai ''akcijai'' tagad vēlās iegādāties kolas pudeli ar savu, sava drauga vai kādu citu interesantu vārdu, coca colu iegādājas regulāri? Vai arī taisni šīs akcijas dēļ jums pa ilgiem laikiem sagribējās coliņu?
Vakar stāvēju rindā un ledusskapis bija tieši acu priekšā. Hops - un redzu savu vārdu. Paķeru. Tā kā esmu Colas fane, tad liekas saistošs mārketinga triks. Otrreiz vairs nepirkšu gan jau, ja ieraudzīšu.
Uz lielajām (2 l) pudelēm arī ir rakstīts.
Esmu redzējusi ar sis/bro.
Un domāju, ka ražotājam ir pie kājas krievu vai LV vārds. Galvenais, lai produktu pērk un kādus visbiežāk pasūta, tos arī drukā uz etiķetēm
Nu īsumā tur ir par džeku,kas izdomājis izdeju enerģijas dzērieniem, izstāsta labākajam draugam, tas pa kluso nosper ideju un pirmais realizē, un tā tas džeks domā kā pārsist to ideju. Beigās arī izdomā ko līdzīgu personalizētām bundžiņām. Tur forša aktrise :D
ko tik neizdomā..krūzes ar vārdu,piekariņi utm...aaa un kūkas taču arī vārdos dēvē :D pat par pārsteigumu manā vārdā Salai ir kūka :) bet uz tām coca cola pudelēm,gan mans vārds nav!un ja būtu tik un tā nepirktu,neredzu jēgu :D
Kurā vietā tās skārdenes ar vārdiem var nopirkt? Rimčikos ir? Man šitā pirmā dzirdēšana, man uz jubīli vienu jāiet, varētu būt tāda odziņa dāvanai klāt :)