Viņa ir ledus.

Reitings 60
Reģ: 19.05.2013
Situācija ir tāda, bijām kopā 3 gadi un 4 mēneši. Tieši pirms dzimšanas dienas mani pameta. Iemesls ir dēļ izturēšanās, dēļ tā, ka nemācēju to darīt(izturēties), dēļ +/- vienaldzīgas izturēšanās, kad bija strīdi, neņēmu galvā un neko nemainīju. Pagājušo gadu nosēdējām mājās, nebijām vispār nekur. Tagad nu viņai piegriezās un aizgāja. Bet beidzot man prātiņš saprata kas ir kas... pakaļ skrēju 3 nedēļas, tad teica lai lieku pilnīgu mieru. Nedēļu ne rakstīju, ne zvanīju. Vakar uzrados pēķšņi, nedodot ziņu, ar puķēm, skaistu paša rokām sagatavotu dāvaniņu, ar 2x a4 lapu vēstuli par to ko es sapratu un blociņu, kur pierakstīju brīža emocijas, brīža pārdomas, sanāk ka nedēļu no vietas rakstīju katru stundu kaut kādu atskaiti. Es kad dāvināju, viss trīcēju un asaras lija kā no spaiņa, noskaitīju savu dzejolīti... Bet viņa kaut kā vienaldzīgi stāv, kkas viņai telefonā vibrē visu laiku, kaut ko skatās telefonā... DRAUSMĪGI. Galu galā arī nemaz neizgāja ārā parunāties.

Man nenormāli sāp, es viņu mīlu, es skumstu, es tiešām gatavs pilnībā mainīties, bet viņa to nedzird un neredz. Iespējams vajag vēl laiku?

Tagad viņa 2 dienu pēc kārtas pa klubiem. Draugiem.lv un Facebook man sabloķējusi tā, lai neredzu viņas bildes un aktivitātes... Draugiem.lv kāds sūta visu laiku dāvanas... Diezgan nepatīkams pasākums...

Ko darīt, kā rīkoties...
19.05.2013 09:55 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
viņai apnika vīrietis,kurš nepūlas, nemainās , nekur neved. drīzāk jau Tu uzvedies vienaldzīgi. tagad nevarēsi visu tik ātri "salabot", jo viņa ir vīlusies, netic Tavām pēkšņām pārmaiņām un gan jau apzinās,kad Tavi centieni beigsies tiklīdz viņu dabūsi atpakaļ.
ja viņai ir uzradies pielūdzējs,kurš cenšas, visur ved, izrāda uzmanību un dara visu,ko Tu neesi darījis gada laikā, tad Tavas izredzes ir ļoti mazas.
Es arī ietu izklaidēties pa pilnu programmu,ja vienu gadu būtu sēdējusi mājās, nekur negājusi. bieži vien cilvēki dziedē savu sirdi ejot izklaidēties, gūstot jaunus iespaidus un piedzeroties:D
viņai gadu ,vai arī vairāk sāpēja, bet Tev 3nedēļas sāp.
nākamajās attiecībās vairāk pacenties, nepalaidies,ved meiteni regulāri izklaidēties,apsveic svētkos, izsaki komplimentus, mīļvārdiņus, paud savas jūtas. tas jādara visu laiku neviss pirmo pusgadu.
20.05.2013 19:38 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Meh.. Čali, man liekas, ka Tu par vēlu esi pamodies. Meitene gudri dara, ka neņem uzreiz atpakaļ. Patiesībā, nedomāju, ka cilvēki vispār var mainīties ilgtermiņā. Jā, okei, tagad Tu esi sapratis, ka viņa ir Tava mūža mīlestība, ka nespēj bez viņas utt, bet reāli, ja arī viņa Tevi paņems atpakaļ, tad pēc laika Tu atgriezīsies vecajās sliedēs.
Neaiztiec viņu, neanalizē viņu, nejaucies viņas dzīvē! Tu savu soli esi spēris, tagad gaidi. JA viņa gribēs kaut ko, tad pati pados ziņu...

Biju viņas vietā, neņēmu atpakaļ. Ja nav, tad nav. Un pēc tiem dramatiskajiem izgājieniem un lūgšanās, manās acīs vīrietis palika par lupatu..kauns pat bija, ka viņš tā zemojas un raud. Vīrietim ir jābūt pašcieņai. Lupatu nevienai nevajag ;)
20.05.2013 20:35 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
turu par tevi īkšķus, parasti jau cilvēks novērtē kaut ko tikai tad, kad ir to zaudējis...
es nedomāju, ka meitene ir vienaldzīga pret tevi, daļa viņas uztur kkādas jūtas pret tevi, tas ir tikai loģiski. šis ir brīdis, kad tu vari daudz ko panākt, jo laiks nav pagājis, lai viss tā vienā dienā pazustu. cīnies pat viņu, mīlā un karā visi ieroči der!! un, es uzskatu, ka ir jācīnas par viņu. tikai, protams, ar viltību, gudrību un pašcieņu, bet ar degošu vēlmi. lai tev viss izdodas....:)
20.05.2013 23:36 |

Reitings 60
Paldies Perversā !! :P mazliet jānogaida, lai patrako pa ballēm, varbūt apdedzināsies un pati sapratīs kaut ko! beigsies skolā sesija! tad nu kaut ko jākustās būs!
21.05.2013 00:15 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Ja tu gadu esi bijis atsaldētais, nav brīnums, ka viņa tagad ir ledus.
21.05.2013 00:17 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
OMG izklausās kā mans bijušāis. Manējais teica ,ka mainisies un tā arī nemainījās palika, tāds pats divainis.
21.05.2013 01:08 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Zini pret mani tagad arī līdzīgi izturas mans draugs jeb itkā labi bet laiks tiek pavadīts visu laiku ar vinja draugiem un es jūtos tā nekā un tagad turos nepateikt uz redzēšanos, bet mēģināt kkā runāt, tik nav ne jausmas kā ko pateikt tā lai nepārprot....un ja es pateikshu un nekas nemainiisies es dabiski ka arii pametiishu to visu, tapeec tieshaam tas laiks ko tu esi iztureejies vienaldziigi ir biku pa ilgu..un vienaldziigaa attieksme ir manuprat vieglaakais veids kaa pazaudeet meiteni, mani persooniigi ljoti tas aizvaino, un ko tu zini varbuut ir kads kas vinjai beidzot pieveersh uzmaniibu :)
21.05.2013 09:53 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Neziniitis, ja tas, ko tu teici, tiešām ir taisnība, un tu viņu zini pietiekoši labi, lai veiktu tādus apgalvojumus, tad tas norāda uz to, ka viņai tomēr varētu būt pamatā palikušas siltas jūtas attiecībā pret tevi, tomēr viņa tagad šo saiti ar spēku mēģina saraut.

Par to draudzeni, man ataust atmiņā (no manas ierobežotās attiecību pierdzes) pat ļoti līdzīgs gadījums - puisis ar meiteni sastrīdējušies, meitene nolemj ar draudzeni pavadīt nakti pilsētas centrā, vēlāk abas pārguļ ar nepazīstamiem ārzemniekiem. Puisis, zinot kāda ir tā viņas draudzene, pēc tam, kad uzzināja šo, dusmās aizrakstīja meitenes draudzenei, bet šī aizbildinājās, ka neko nav darījusi un beigās veinkārši paņirgājās un noignorēja. Viņai nav pat speciāli jākūda, bet ar iedrošinājumu bieži pietiek, lai izšķirtu nopietnas lietas, un šādos gadījumos uz to ir jālūkojas ļoti piesardzīgi.

Tomēr pat, ja kaut kas mainīsies uz labo pusi, pat neceri, ka varēsi iztikt ar vienkāršu atvainošanos vai "kosmētisku" sevis pārveidošanu. Cilvēks var nopietni mainīties, viss atkarīgs no gribas. Cerams, ka tava griba ir patiesa, ne balstīta uz vēlmi prasti viņu dabūt atpakaļ.
21.05.2013 16:39 |

Reitings 60
Ghost - protams, es nemaz vairs nekādīgi nevēlos tās murgainās attiecības, kas mums bija! Nekad un nekādīgi, vēlos darīt tikai laimīgu.. P.S. , arī tad es vēlējos, tikai kā jau teicu, iestingu savās problēmās un iestingu MATERIĀLAJĀS vērtībās... vienvārdsakot visu galīgi greizi uztvēru, likās ka viss un visi ir slikti u.t.t. un pat nemanīju ka pati lielākā vērtība sēž tepat uz gultas un gaida TEVI, kad tu pievērsīsi uzmanību - ...
22.05.2013 16:40 |

Reitings 60
Tākā ar mani viņa nerunā, ar vienu ausi padzirdēju, ka viņa par mani ir diezgan interesantās domās - ES VIŅU IZSPIEGOJOT!!! Itkā esmu izveidojis viltus profilus sociālajos tīklos un visu laiku skotos. Itkā esmu mēģinājis viņas datorā ielīst(no datoriem saprotu...), itkā vēl šo to daru nemitīgi. Labi, es skatos viņas profilus sociālajos tīklos, bet ar savu vārdu! Vienkārši skatos uz bildēm, jo man tādu nav - nesen apzaga māju un aiznesa datoru kopā ar bildēm.

Nu kas tas ir vispār... Kādā veidā tādi aizvainojumi, pat tuvu tam es neko nedaru! Godīgi sakot vispār neko nedaru, tikai domās esmu noslīcis par viņu. Ne ar mani izrunāts tika, ne es kaut ko sarpotu tagad, ne vēl kaut ko - būtībā daru to ko man pateica - sēdi stūrī un klusē/nerādies. Stulbums, baigi aizvainoja tādas domas par mani.

Pati kaut ko savā galvā sadomājusies un uz mani to visu noveļ.
27.05.2013 22:43 |

Reitings 55
Reģ: 01.03.2013
manuprāt, visas meitenes būtu aizkustinātas pēc tāda gājiena, es domāju, ka viņa arī bija
Nē. Ja vīrietis ir kļuvis vienaldzīgs, tas liekas garlaicīgi un kaitinoši. Laikam izklausās skarbi...

Ja puisis gadu (!) ar meiteni nav pat izgājis sbiedrībā, tad tur nekāda vēstulīte un asariņas visdrīzāk nelīdzēs. Pieļauju, ka viņa savus asaru spaiņus ir jau izraudājusi, esot vēl attiecībās un nu grib jaunu dzīvi.
27.05.2013 22:53 |

Reitings 60
Kamdēļ tā tas notiek? Kamdēļ tādās domās par mani? Jūsu prāt?
27.05.2013 23:55 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Panāc to, ka jūs izrunājaties aci pret aci, vai arī met mieru! Kaut kā muļķīgi šķiet, ka divi pieauguši cilvēki nevar samierināties paši ar savu izvēli.
28.05.2013 00:17 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Nezinitis, tā mēdz pa retam vai biežāk notikt, ka pēc šķiršanās otrs cilvēks par tevi sarunā brīnumu lietas, nav nekas jauns.
Cik pēc rakstītā spriežu, attiecības ar šo meiteni vari aizmirst uz visiem laikiem. Tagad paša izvēle- dziedēt sāpes ar citu meiteni vai vientulībā pajūgties kādu laiku :)
28.05.2013 00:19 |

Reitings 1446
Kamēr tu izrādīsi, ka viņu gribi atpakaļ, viņa jutīsies ļauni pacilājoši, uz tevi skatoties kā uz niecību (vismaz šis viss izskatās pēc tāda gadījuma). Kad jau viņa redzēs, ka tu dzīvo tālāk bez viņas, vismaz vairs nebūsi tik zemu viņas acīs. Dzīvo tālāk, ir tik daudz meiteņu taču! :)
28.05.2013 00:32 |

Reitings 60
Ir taču dažādi dzīves stāsti, kuros cilvēki atpakaļ saejas kopā neskatoties uz to kas bija agrāk!

Protams ar pauzītēm.. Redz, man paziņa, aprecējās, izšķīrās un pēc 2 gadi atkal aprecējās ar to pašu sievieti :)
28.05.2013 08:37 |

Reitings 1446
Un tu tagad visu laiku uz viņu cerēsi un uz citām neskatīsies? Ak, šie mazohisti.
28.05.2013 20:29 |

Reitings 60
Citas, īsti medībās neiešu, ir citas lietas darāmas, treniņi, mājaslapa, darbs u.t.t. :)
jāatdodas pilnībā, iespējams kaut kas sanāks, kaut kā pierādīšu viņai ka esmu mainījies...

Bet nu pēc šīs šķiršanās sajūta ir tāda, ka es pieaugu, ļoti pieaugu, saprašana mainījās par visu radikāli! Bet viņa, viņa tieši atgriezās tīņa vecumā kad nepieciešama popularitāte, rīkojās tā,lai maksimāli piesaistītu sev uzmanību... Bet tikko tikko viņa runāja par ģimeni, par bērniem - nesaprotu ja godīgi :D
28.05.2013 20:32 |

Reitings 1446
Iesaku izraisīt viņā greizsirdību, tā dara brīnumu lietas. Mēs tā esam dīvaini iekārtoti- ja mums skrien pakaļ, mums īsti to cilvēku nevajag.
28.05.2013 20:36 |

Reitings 1446
Bet viņa, viņa tieši atgriezās tīņa vecumā kad nepieciešama popularitāte, rīkojās tā,lai maksimāli piesaistītu sev uzmanību... Bet tikko tikko viņa runāja par ģimeni, par bērniem - nesaprotu ja godīgi

Normāla parādība, ja izkraidīšanās pirms tam nav bijusi līdz galam. :)
28.05.2013 20:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits