Viņa ir ledus.

Reitings 60
Reģ: 19.05.2013
Situācija ir tāda, bijām kopā 3 gadi un 4 mēneši. Tieši pirms dzimšanas dienas mani pameta. Iemesls ir dēļ izturēšanās, dēļ tā, ka nemācēju to darīt(izturēties), dēļ +/- vienaldzīgas izturēšanās, kad bija strīdi, neņēmu galvā un neko nemainīju. Pagājušo gadu nosēdējām mājās, nebijām vispār nekur. Tagad nu viņai piegriezās un aizgāja. Bet beidzot man prātiņš saprata kas ir kas... pakaļ skrēju 3 nedēļas, tad teica lai lieku pilnīgu mieru. Nedēļu ne rakstīju, ne zvanīju. Vakar uzrados pēķšņi, nedodot ziņu, ar puķēm, skaistu paša rokām sagatavotu dāvaniņu, ar 2x a4 lapu vēstuli par to ko es sapratu un blociņu, kur pierakstīju brīža emocijas, brīža pārdomas, sanāk ka nedēļu no vietas rakstīju katru stundu kaut kādu atskaiti. Es kad dāvināju, viss trīcēju un asaras lija kā no spaiņa, noskaitīju savu dzejolīti... Bet viņa kaut kā vienaldzīgi stāv, kkas viņai telefonā vibrē visu laiku, kaut ko skatās telefonā... DRAUSMĪGI. Galu galā arī nemaz neizgāja ārā parunāties.

Man nenormāli sāp, es viņu mīlu, es skumstu, es tiešām gatavs pilnībā mainīties, bet viņa to nedzird un neredz. Iespējams vajag vēl laiku?

Tagad viņa 2 dienu pēc kārtas pa klubiem. Draugiem.lv un Facebook man sabloķējusi tā, lai neredzu viņas bildes un aktivitātes... Draugiem.lv kāds sūta visu laiku dāvanas... Diezgan nepatīkams pasākums...

Ko darīt, kā rīkoties...
19.05.2013 09:55 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
maybe`

++++
19.05.2013 12:19 |

Reitings 60
Jap, dzīvosim redzēsim :)
19.05.2013 12:20 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Meitenei nav pienākums ņemt Tevi atpakaļ tikai tāpēc, ka es sapratis, cik daudz tomēr Tev viņa ir vajadzīga/ nozīmīga/ mīļa utt.
19.05.2013 13:23 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Ļoti atgādini manu bijušo. Un vēl tas, par to ka ar brāli labos draugos.. Brr...

Bet droši vien ir tā, ka esi nokavējis un viņa ir atradusi sev jaunu.
19.05.2013 17:39 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
http://youtu.be/ekzHIouo8Q4

Tu neesi viens.
Vienīgais, ko vari tagad, ir pateikt, kā jūties un likt viņai mieru.
Ļauties, lai tā sāpe izsāp un, ja mīli, tad vēli viņai tikai to labāko, lai ar kāds būtu viņas lēmums. :)
19.05.2013 17:46 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Man bija identisa situacija, nodzivojam kopaa 2 gadus - mums bija sava maja, mashina, suns, viss kas normalai gimenei pienaaktos, bet bet bet..... kad es luudzos - eu, aizejam divataa uz baaru un sadzeramies alu, noperkam dvd filmu un nakam majas skatities? bija atbilde, redz kur 30 lati, es tevi aizvedishu uz centru pa nakti atbraukshu pakalj aizej ar draudzenem,taa nu vienaa reizee vinjsh mani aizveda, bet nu jau pie viriesha, kas man deva tas emocijas, piedziivojumu pec kaa ilgojos... un tur nu vairs neko... kaa ar nazi nocirsta pat bija mazaka veleshanas so cilveeku vel kadreiz satikt... pa veelu. draudzinj! pa veelu! Vienigais ko tev varu ieteikt - maacies, macies no siim attiecibaam, atceries, ka mes esam sievietes un mes milam ar ausiim un mums patik uzmaniba, mums gribas tak tos piedzivojumus...
19.05.2013 18:19 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Padoms - nekad neierodieties ciemos neaicināti. Tas aiztaupīs nepatīkamās izjūtas gan jums, gan otram cilvēkam.
Bija man viens draugs, kuram pateicu, ka šķiramies un viņš nāca neaicināts, nesa puķes, vēstules, grieza vēnas.
Baisi.
19.05.2013 18:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ak sie viriesi! kad tev bija meitene, tad nevajadzeja-vienaldziba utt. tagad, kad meitenei tu esi pie kaja, tad nu punki un asaras tek! ka tads mikstais! padomajot logiski, vienigi vina ar tevi vareja but kopa zeluma del, ne milestibas, kad virietis sita ka tads idiots stav un punkojas!
19.05.2013 20:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
100punkt piekritu Jessica komentariem!!!
19.05.2013 20:16 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Teikshu tikai vienu, ceru, ka si tev ir maciba ottreiz ta nerikoties, vienalga, shajas vai citas attiecibas.
19.05.2013 21:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un vai tiesham esi sapratis, ka mili, ka rikojies nepareizi? Loti iespejams, ka shkirshanas vienkarshi iedragajusi tavu pasapzinu...
19.05.2013 21:56 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nu dien briesmīgi.Ja mani šitā bijušais vajātu drīz pie viņa durvīm piezvanītu mans tēvs,kurš būtu ieradies viņam nedaudz apskaidrot radušos situāciju,vajadzības gadījumā,ja ar apskaidrošanu neaizietu palūgtu viņu aizbraukt vēlreiz,tikai nu jau "parunāt".
Nevienai meitenei nepatīk kaut kāds nopuņķojies ņerga.Gadu nejēdzi savu pakaļu piecelt un kaut ko darīt lietas labā,tad tagad samierinies ar to,ka viņai tādu kā tevi vairs nevajag un visticamāk vairs arī nevajadzēs.
19.05.2013 22:45 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Neko pozitīvu neredzu šajā situācijā.

Tu izklausies pēc laba cilvēka savā būtībā, un, ja tu tiešām esi gatavs ilgtermiņā darīt visu, lai atjaunotu attiecības, tad godīgi man pret tevi ir līdzjūtība. Tomēr, ja viņai nav vēl palikušas kādas apslēptas mīlas jūtas, tad te vairāk nav uz ko pat minimāli cerēt.

Kā te daudzas saka, tas dos pieredzi, bet, manuprāt, tā būs nekam nelietojama pieredze, jo iespējamība atkārtoties analogai situācijai ir ļoti zema.
20.05.2013 09:05 |

Reitings 874
manuprāt, visas meitenes būtu aizkustinātas pēc tāda gājiena, es domāju, ka viņa arī bija, bet vienkārši , varbūt, nezināja ko darīt, negribēja parādīt to, ka ir trausla meitene, un pēc pirmā sauciena aizies, es domāju viņai iekšēji patika tas, varbūt gaida nākošo gājienu?
bet tas ir tādā gadījumā, ja viņai nav cita..
nu vismaz es tā būtu rīkojusies, man patiktu!

Nē, visas noteikti nebūtu par šādu gājienu priecīgas, vismaz es nē. Es vienkārši aizvērtu durvis, kad viņs vēl būtu ar dzejolīti pusē, nerunājot par to, ka dāvanu nepieņemtu. Ja viss cauri un neko negribas, tad šādi gājieni ir muļķīgi un vismaz man uzvelk pretreakciju!
20.05.2013 09:14 |

Reitings 60
Ghost - paldies :) dzīvosim redzēsim kā būs, vajāt noteikti netaisos :) Es vienkārši centos, jā par vēlu, jā iepriekš sačakarēju... protams, katram nāk saprašana savā laikā. Dos iespēju - būšu laimīgs, nedos - nu nedos...

Būtībā nezinu vai viņa tagad rīkojas pareizi, sesija sākās, 3 dienas pa klubiem, acis piedzertas, kaut kādi puiši vibrē bildēs(viņa nekad nav bijusi alkohola piekritēja un dzēra ekskluzīvi reti, kurnu vēl 3 dienas pēc kārtas)... Manuprāt, tanī visā pasākumā, ļoti daudz ietekmē viņas draudzene, tā teikt sakūda... ja nebūtu draudzenes, tad par šīm 3 nedēļām ko mēs šķirti esam, viņa noteikti nevarētu mainīties tik radikāli.

Jo nu tiko, tiko viņa teica gribu precēties, gribu bērnus! burtiski 2 mēneši atpakaļ, un teica gan brāļiem, gan man, gan draudzenēm. Bet ir viena būtne blakus, kas pati dzīvo klubos un tādās vietās, viņai arī ir puisis kurš mīl un cenšas(kaut kā ļoti brutāli nolamājot meiteni), bet viņa atgrūž. Tad nu vainu viņa sakūdīja manējo skaudības dēļ, vainu vienkārši negribas vienai vazāties pa klubiem, jo tās gudrākās jau sen atteicās no viņas.

Bet nu dzīve ir savedusi viņas kopā jau ļoti sen un līdz ar to mana bijusī draudzene ļoti ir pieķērusies un uztver viņu kā favorītu, kā padomdevēju, cenšas visu laiku līdzināties...

------------------------
P.S. Es tagad necenšos nevienu aizskart vai vēl kaut ko kaut kā! Es vienkārši izrunāju, jo nav ar ko :/ Paldies visiem/visām par komentāriem.
20.05.2013 17:39 |

Reitings 1873
Nezinitis, beidz vainot draudzenes, pats gadu nepievērs meitenei uzmanību un tagad vēl kādu citu vainot nav kauns!!!!
20.05.2013 17:43 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
nezinu vai viņa tagad rīkojas pareizi, sesija sākās, 3 dienas pa klubiem
Tā vairs nav Tava darīšana.
viņa nekad nav bijusi alkohola piekritēja un dzēra ekskluzīvi reti, kurnu vēl 3 dienas pēc kārtas
atgūst iekavēto, cenšas gūt kādas pozitīvas emocijas, kuras kopdzīvē ar Tevi viņai jau ilgu jo ilgu laiku ir trūkušas.
viņai arī ir puisis kurš mīl un cenšas(kaut kā ļoti brutāli nolamājot meiteni), bet viņa atgrūž
?????? es nesapratu - viņas draudzenes puisis to draudzeni brutāli lamā, un Tu izsecini, ka tā ir mīlestības izpausme? Vai kā to saprast?
tās gudrākās jau sen atteicās no viņas
tātad pats savu meiteni vērtē kā ne to gudrāko?
20.05.2013 18:02 |

Reitings 60
tātad pats savu meiteni vērtē kā ne to gudrāko?

Nevis savu, bet to viņas draudzeni, no kuras jau sen ir atteikušās visas..

Protams es situāciju redzu mazliet savādāk. Un apspriest ar jums arī ir dumji, jo ne jūs zinat kā tiešām ir, nekā... Bet nu kaut ko es tiešām iegūstu no šīs diskusijas. Paldies!
20.05.2013 19:03 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
vainu viņa sakūdīja manējo skaudības dēļ, vainu vienkārši negribas vienai vazāties pa klubiem, jo tās gudrākās jau sen atteicās no viņas.
Pēc loģikas tā sanāk. visas gudrķās no tās meitenes, kas Tev nepatīk, esot atteikušās. Tava draudzene nav. Tātad - Tava draudzene nav no tām gudrākajām.

Bet - vispār - beidz vainot savas bijušās draudzenes. Tu biji tas, kas nepievērsa pienācīgu uzmanību savai meitenei. Tu biji tas, kas jūsu attiecības atstāja novārtā un ļāva pazust viņas pozitīvajām jūtām pret Tevi. Par ko gan lai tai draudzenei būtu skaudība? Tu domā, ka esi skaudības vērts?
20.05.2013 19:10 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
brrr, šis stāsts atgādina manu bijušo, kad nolēmu šķirties, jo vairāk nespēju paciest viņa izgājienus. Šis bezmaz nokrita manā priekšā ceļos, bimbāja, solīja, ka mainīsies utt. tanī brīdī man pret viņu zuda jeb kāda cieņa un vienīgais, ko gribēju pēc iespējas ātrāk pazust :D Pēc tam vēl viņš zvanīja manām draudzenēm un mammai, raudāja un stāstīja, cik ļoti mani mīlot utt. Izspiegoja mani. FUI!!
Liec meitenei mieru, ja gribēs, pati tevi atradīs.
20.05.2013 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits