Ghost - paldies :) dzīvosim redzēsim kā būs, vajāt noteikti netaisos :) Es vienkārši centos, jā par vēlu, jā iepriekš sačakarēju... protams, katram nāk saprašana savā laikā. Dos iespēju - būšu laimīgs, nedos - nu nedos...
Būtībā nezinu vai viņa tagad rīkojas pareizi, sesija sākās, 3 dienas pa klubiem, acis piedzertas, kaut kādi puiši vibrē bildēs(viņa nekad nav bijusi alkohola piekritēja un dzēra ekskluzīvi reti, kurnu vēl 3 dienas pēc kārtas)... Manuprāt, tanī visā pasākumā, ļoti daudz ietekmē viņas draudzene, tā teikt sakūda... ja nebūtu draudzenes, tad par šīm 3 nedēļām ko mēs šķirti esam, viņa noteikti nevarētu mainīties tik radikāli.
Jo nu tiko, tiko viņa teica gribu precēties, gribu bērnus! burtiski 2 mēneši atpakaļ, un teica gan brāļiem, gan man, gan draudzenēm. Bet ir viena būtne blakus, kas pati dzīvo klubos un tādās vietās, viņai arī ir puisis kurš mīl un cenšas(kaut kā ļoti brutāli nolamājot meiteni), bet viņa atgrūž. Tad nu vainu viņa sakūdīja manējo skaudības dēļ, vainu vienkārši negribas vienai vazāties pa klubiem, jo tās gudrākās jau sen atteicās no viņas.
Bet nu dzīve ir savedusi viņas kopā jau ļoti sen un līdz ar to mana bijusī draudzene ļoti ir pieķērusies un uztver viņu kā favorītu, kā padomdevēju, cenšas visu laiku līdzināties...
------------------------
P.S. Es tagad necenšos nevienu aizskart vai vēl kaut ko kaut kā! Es vienkārši izrunāju, jo nav ar ko :/ Paldies visiem/visām par komentāriem.