Viņa ir ledus.

Reitings 60
Reģ: 19.05.2013
Situācija ir tāda, bijām kopā 3 gadi un 4 mēneši. Tieši pirms dzimšanas dienas mani pameta. Iemesls ir dēļ izturēšanās, dēļ tā, ka nemācēju to darīt(izturēties), dēļ +/- vienaldzīgas izturēšanās, kad bija strīdi, neņēmu galvā un neko nemainīju. Pagājušo gadu nosēdējām mājās, nebijām vispār nekur. Tagad nu viņai piegriezās un aizgāja. Bet beidzot man prātiņš saprata kas ir kas... pakaļ skrēju 3 nedēļas, tad teica lai lieku pilnīgu mieru. Nedēļu ne rakstīju, ne zvanīju. Vakar uzrados pēķšņi, nedodot ziņu, ar puķēm, skaistu paša rokām sagatavotu dāvaniņu, ar 2x a4 lapu vēstuli par to ko es sapratu un blociņu, kur pierakstīju brīža emocijas, brīža pārdomas, sanāk ka nedēļu no vietas rakstīju katru stundu kaut kādu atskaiti. Es kad dāvināju, viss trīcēju un asaras lija kā no spaiņa, noskaitīju savu dzejolīti... Bet viņa kaut kā vienaldzīgi stāv, kkas viņai telefonā vibrē visu laiku, kaut ko skatās telefonā... DRAUSMĪGI. Galu galā arī nemaz neizgāja ārā parunāties.

Man nenormāli sāp, es viņu mīlu, es skumstu, es tiešām gatavs pilnībā mainīties, bet viņa to nedzird un neredz. Iespējams vajag vēl laiku?

Tagad viņa 2 dienu pēc kārtas pa klubiem. Draugiem.lv un Facebook man sabloķējusi tā, lai neredzu viņas bildes un aktivitātes... Draugiem.lv kāds sūta visu laiku dāvanas... Diezgan nepatīkams pasākums...

Ko darīt, kā rīkoties...
19.05.2013 09:55 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es reāli šito nesaprotu. Visu gadu sēž un neko nedara. strīdos nepiegriež vērību un neko nemaina. pamet. tad atčoknījās un lien no ādas ārā, lai kaut ko panāktu, kaut acīmredzami,ka meitenei ir pie kājas un viņa labprātāk redz tevi ejam nekā nākam, bet tu atkal un atkal pie viņas lien.
Ja tik stipri mīlētu tu viņu, nedomāju,ka kaut kādu gadu tu būtu licis ignorus uz viņas vēlmēm utt...riebjas šitādi veči. nosēž,neko nedara un tad,kad ir jau par vēlu - iet bimbot uz meitenes sliekšņa un tēlo cietējus tad,kad vairs nav vērts un nekas nav glābjams.
19.05.2013 10:40 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ka mīl ir teikusi!! Viņas acīs pirmais iespaids bija pārsteigums, tad jau parādījās agresija.
Kad viņa teica, ka mīl? Tad, kad vēl bijāt attiecībās? Tas neskaitās. Tas ir pagājis.
Protams, ka pirmais iespaids bija pārsteigums. Tas nenozīmē, ka patīkams pārsteigums.
Iespējams arī, ka viņai Tava bimbāšana un puņķošanās uz viņas durvju sliekšņa šķiet nožēlojama un pretīga.
Ja viņa teica, lai liec mieru un netraucē, tad tā arī dari. Ļauj taču viņai dzīvot, kā Tev patiktu, ja Tev kārtos kaklā cilvēks, kas nepatīk?
19.05.2013 10:44 |

Reitings 60
Tur jau tā lieta, mēģināju pierunāt uz restorānu, bet nu negāja... ar kaut ko citu jau bija sarunājusi! Vēlāk tas noteikti būs jāizdara, jo nu es pilnīgi tagad neko nesaprotu, nav nekas ne izrunāts, nekā.

čāča - katram ir savas problēmas! Man arī bija problēmas un pienākumi ārpus attiecībām, protams, nebija pareizi ka es to visu vilku iekšā attiecībās, bet biju drausmīgi saguris ārpus tām. Tāpēc tas viss daļēji tā sanāca.
19.05.2013 10:47 |

Reitings 11698
Nezinīt - nu comoooon...atrunas, atrunas. kādām problēmām bija jābūt,ja gadu būtu jānosēž mājās un pofigs uz meiteni jāliek? Ja jau attiecībās bez bērniem Jums tā bija, ko jūs darītu,ja tiktu līdz vecumam,kad bērni būtu? tas arī būtu labs iemesls, lai atrunātos un sēdētu mājās, kājas gaisā sacēlis?:D un tad brīnītos, kāpec draudzene ar bērniem no tevis aiztītos prom, jo tev taču ir tavas problēmas.
Lai arī ko tu teiktu - JEBKURĀ brīdi attiecībās ir divi cilvēki. tās ir jākopj un jāatsvaidzina brīžos,kad tas ir vajadzīgs. Acīmredzot, tev tās nebija tik svarīgas tad,ja palaidi visu pašplūsmā un nezvai būtu svarīgas tagad. :D
bet ja pa nopietnam - ja manā priekšā kāds atnāktu ar dzeju un asarām acīs - es laikam aiztaisītu durvis uzreiz,jo riebjas,ka cenšas spēlēt uz jūtām.
19.05.2013 10:54 |

Reitings 11698
jo nu es pilnīgi tagad neko nesaprotu, nav nekas ne izrunāts, nekā.

pēc lasītā izskatās,ka tu visu ļoti labi saproti. Kā arī - cilvēk, ja viņai ir jau cits - nu nekaries kaklā. ja viņa tik ātri atrada sev citu, tātad tu viņai jau biji ļooti noriebies. Tu tikai sevi apkauno.
19.05.2013 10:56 |

Reitings 60
čāča - tur jau tā lieta ka nezinu, man tikai tā liekas pēc redzētām lietām. Ļoti iespējams ka nav, es nezinu :) ne man ko paskaidroja, nekā :) diezgan nežēlīgs pasākums.

Es protams saprotu, es atzīstu ka es esmu vainīgs, es sapratu savas kļūdas un izanalizēju to NO SAVA viedokļa, bet no viņas es nebiju dzirdējis.
19.05.2013 11:02 |

Reitings 49
Reģ: 24.02.2013
Tak liec to meitenei mierā. Ja viņa tevi būtu gribējusi, jau pēc asaru liešanas un dzejas būtu metusies ap kaklu.
Vispār pati esmu bijusi līdzīgā situācija,kad man uz sliekšņa sēdēja mans bijušais un lūdzās,lai ņemot atpakaļ. Man tas riebās. Viņš manī neiedvesa ne žēlumu, ne līdzjūtību, kur nu vēl vēlmi ņemt šo atpakaļ. Ja es būtu gribējusi ņergu uz sava sliekšņa, tad tā arī būtu pateikusi. Riktīgi sabojājās priekšstats par cilvēku un viņš pēc tādas histērijas un asaru plūdiem man kļuva pretīgs, tā,ka - es varu iedomāties kā jūtas tā meitene, kuru tu vajā.
19.05.2013 11:07 |

Reitings 60
Paldies par viedokļiem :)
19.05.2013 11:10 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
1) ja man sāktu kāds lasīt dzeju, pat ja es mīlētu, laistos lapās, ko kājas nes. Man no šādām banalitātēm šķebina un riebjas.

2) vīrieti, droši vien, ka esi gatavs visam, bet dodu 90%, ka viņai ir cits. Ja viņa būtu ieinteresēta tajā, ko nu viņai teiksi, darīsi, tad vismaz noslēptu vibrējošo telefonu no tavām acīm.
19.05.2013 11:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Varbūt tev vienkārši ir jānogaida, jātļauj cilvēkam padzīvoties brīvi, un tad pēc tā laika kad visa vētra pazudusi tad ar ko uzraktīt, jo ja viņa tagad ir tik vēsa tad viņai ir drausmīgs niknums vai ar vienaldzība iestājusies, bet tas pēc laika var mainīties un viņa ar var būt ka pārdomās tomēr savu lēmumu. Bet ir ar iespēja ka nē, tā kā nevajag ar sacerēties, bet nevajag arī izrādīt ļoti tās emocijas ar mantām un vārdiem, varbūt vienkārši vajag viņu apskaut un atvainoties par to kā tu rīkojies to gadu, ka mīli viņu tik un tā, bet vienkārši bija iestājies tas pieradums pie cilvēka ka tu cerēji ka viņa visu laiku būs tev blakus. nu kaut kā tā.
19.05.2013 11:25 |

Reitings 4343
varbūt vienkārši vajag viņu apskaut un atvainoties
Are You serious??? Tev gribētos, lai cilvēks, kas Tev asociējas ar ko nepatīkamu un nomācošu, un no kura gribi tikt vaļā, Tevi vēl fiziski aizskar?
19.05.2013 11:32 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Jā, gadās gan, ka reizēm jau ir par vēlu. Pēc tam zūd ticība, ka kaut aks var mainīties. Sieviete iekšēji varbūt ir cietusi, centusies pavērst visu par labu jau ilgu laiku, gaidot kaut ko no sava vīrieša pretī (kamēr viņš to nemana), bet kad viņā kaut kas jau ir miris un viņa beidzot saņēmusies spert kādu soli citā virzienā, viņai ir grūti atkal noticēt, atraisīties un dot iespēju vīrietim, kurš tad nu pēkšņi ir attapies. Pašai tā ir gadījies.
19.05.2013 11:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
zaptesburka

Nu man bija mazliet savādāk, bet jā tā vietā ka puisis man nez ko saka vai stāv stūlbi nezinot ko darīt viss ko es no viņa gaidiju ka viņš izrāda to pieķeršanos, lai gan riebums un apvainojums bija, bet tomēr mīlēju un tas bija viss ko es gaidiju no tā cilvēka. Es nesaka ka šis ir tas gadijums un liekas ka ir jau pārāk tālu tas viss aizgājis, bet es tik saku iespēju.
19.05.2013 11:38 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Izlasīju un man šermuļi pāmetās. Tik ļoti atgādini manu bijušo, tikai viņš mani pēc izšķiršanās 2 gadus vajāja.
Kā var 3 gadus likt mīksto un tad, kad otrs cilvēks beidzot ir nolēmis sev nedarīt pāri un pārtraukt tik sāpīgas attiecības, tu pēkšņi saproti, ka viņa ir īstā, un viņai tagad jājūtas vainīgai, ka tu birdini asaras.
19.05.2013 11:40 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Vīrieši dažkārt ir baigie auni. Visu pamana tik, kad iebaksta acīs faktisko riska rezultātu. Būtu gudrs, darītu meiteni laimīgu jau attiecībās.
19.05.2013 11:48 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ak, šausmas! Lasot šo uzreiz atsita atpakaļ emocijas no attiecībām ar bijušajiem! Br. Vienīgais vīrietis, kurš nav manā priekšā puņķojies kā maza meitene, tika lielos tempos noprecēts.
Vīrietis ir vīrietis. Ja tu iedomājies, ka meiteni drīksti uztvert kā pašsaprotamu mēbeli tik ilgu laiku un neņemt vērā viņas jūtas un vēlmes, tad pienākot brīdim, kad viņa aiziet - viņa aiziet nodedzinot visus tiltus.
Fakts, ka Tu sevi pazemo ir pretīgs, nopietni. Labāk būtu ziedus ar kurjeru aizsūtījis. Tas, kas tev šobrīd liekas mīļš un romantisks, viņai visticamāk lieka nožēlojams un nevajadzīgs. Un nē, viņa nav salta zoss - Tu vienkārši nogalināji visu ko viņa juta pret tevi ar vienaldzību 3 gadu darumā.

Ļauj viņai dzīvot un baudīt, tici man - viņai bez tevis ir labāk, respektē to.
Un kā jau visi saka - mācies no savām kļūdām, nākotnē noderēs.
19.05.2013 11:49 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi līdzīgā situācijā,kad puisis saprata savas kļūdas un gribēja situāciju glābt,bija jau daudz,daudz par vēlu un visi viņa centieni mani tikai vēl vairāk atgrūda.
Un visi viņa solījumi likās pilnīgs sviests,jo nu man nevajadzēja to,ka man stāsta,ka cilvēks ir sapratis savas kļūdas un ir gatavs mainīties..
Manā situācijā es teicu,ka lai paiet vēl laiks,lai viņš reāli praksē pierāda,ka tiešām mainās.. pēc pusgada piekritu dot otru iespēju,padzīvojām kopā un abi nonācām pie slēdziena,ka puisis mēģina,bet nespēj mainīties un es nespēju ar viņu sadzīvot,jo attiecības aizgāja vecajās sliedēs.

Un arī no draudzeņu pieredzes varu teikt,ka lielākoties puiši 'saņemās' tad,kad meitene jau ir pazaudēta. Ja paveicās un meitene ir gatava dot otru iespēju,pēc kāda laika puiši atsāk vecos niķus.
19.05.2013 12:00 |

Reitings 4343
Pilnībā piekrītu stellaglmr komentāram!
19.05.2013 12:08 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
viņa nav tevis vērta

Galīgi nesapratu šito - kapēc meitene nav viņa vērte? Jo gadu tika pilnībā ignorēta un tagad vienkārši saprata, ka tā vairs dzīvot nevēlas? Jocīgs domu gājiens :D Es drīzāk teiktu, ka čalis nebija meitenes vērts (bet nu tiešām malacis, ka ir saskatījis savas kļūdas, cerams, ka nākotnē tādas centīsies vairs nepieļaut).
Un nē, viņa nav salta zoss - Tu vienkārši nogalināji visu ko viņa juta pret tevi ar vienaldzību

Pilnībā piekrītu šim. Saprotu, ka gribās to nobeigumu vismaz, ka gribās, lai paskaidro, kāpēc viss tā kā bija, bet ieteiktu tuvākajā laikā likt meitenei pilnīgu mieru
19.05.2013 12:10 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
patiesībā mēs nezinām , kas notiek meitenes galvā. ja es šo cilvēku vairs negribētu, tad man arī liktos pārspīlēti, taču, ja es viņu mīlētu es būtu priecīga. jā, varbūt es arī neizrādītu, gribētu redzēt cik daudz centīsies, cik svarīga tev esmu, lai atgūtu mani. taču mēs katrs esam savādāki, nevar zināt ko viņa domā. es ieteiktu vienkārši bez jebkādām dāvanām, ziediem, restorāniem uzaicināt parunāt, pastaigāties. pasaki, ka vnk lai būtu kā būtu, vēlies šķirties kā draugi un tad mierīgi visu izrunāt.
19.05.2013 12:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits