Bezzztēma 19.maijs

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
man šodien agrais rīts iestājies jau plkst.5,lai gan pagulēju 5h nespēju vairāk aizmigt!
vakar sanāca uzspēt uz skolu un strādāt līdz vēlam vakaram,ka droši vien organisms izraustīts no tik intensīva ritma..
Veiksmīgu skrējienu maratona dalībniecēm!!!
es šodien nejūtos diezko laba skrējēja omā,bet nu tajā tveicē būs jāmēģina skriet!
bet nu tagad radu iedvesmu māju izšrubēt :D

Kā jums rīts?kādi plāni šodien/rīt?
19.05.2013 06:39 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Jau vakars un beztēmā tikai 3 lapas pierakstītas? :D Laikam visām brīvdienās ir ko darīt.
Es šodien pa mājām pārsvarā, bik pa lauku pastaigāju, māju satīrīju. Joprojām esmu apslimusi :(
19.05.2013 19:28 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es ik pa mirklim paguļu, un esmu sarkanas kā vēzis, nezinu, kā to rīt nomaskēt...
19.05.2013 19:29 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Par tām cosmo negācijām- tāpat kā dzīvē, jācenšas izvairīties no liekiem bezjēdzīgiem stresiem. Var taču iesaistīties tikai pozitīvajās diskusijās, ignorēt stulbās tēmas, speciāli nerakstīt ko tādu, kas citās varētu izraisīt skaudību un dusmas. :)

Šī nedēļas nogale ir tik lieliska, daudz D vitamīna! :)
19.05.2013 19:35 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
čaviņāaa :)
Sveicu tās kam šodien ir kādi svētki! Lai viss izdodas! :) P.S. Bildes šeit nemāku pievienot, žēl. :(
Vakar biju Majoros uz Kūrort sezonas atklāšanu, vienīgā grupa kas Man patika bija Musiqq, pa foršo nodziedāja un Es izdejojos un pēdējo dziesmu dziedot piesauca lietu, tā seksīgi salijām ar draudzenēm, bet bija lieliskii:)
Vakar devos pačilot pa Vecrīgu un nemaz nevienā muzejā neiegāju,Man patīk muzeji, bet vakar tos negribēju apskatīt, Es labāk izdejojos pa klubiem (l)
Šodien biju uz jūriņu un beidzot nopeldējos šogad, grrrrr tik ledaini auksts ūdens jūrā :D
Tagad lasu grāmatu - "Līdz varavīksnei".
Jauku vakaru :)
19.05.2013 20:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits