Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sekss trijatā

Reitings 86
Reģ: 05.05.2013
Labvakar!Šodien aizdomājos par tēmu-sekss trijatā.Vai kādai ir bijis?Aizdomājos tieši par seksu trijatā starp jums,jūsu puisi/vīru un vēl vienu sievieti.Nebija kaut kāda nelaba saj;uta,kad redzējāt,ka jūsu draugs ņem priekšā citu vai varbūt pēdējā brīdi atteicāties no šāda veida seksa?
18.05.2013 21:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
negribētu seksu trijatā. zinu, ka daudzi vīrieši to ļoti vēlas'.. līdz vienam brīdim.. kad sieviete piedāvā seksu trijatā, bet ar diviem vīriešiem. tad nez kāpēc vīriešiem vairāk nepatīk sekss trijatā :D
22.11.2013 14:30 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Pie pareizajiem apstākļiem neko sliktu tur nesaskatu. Taču ar maniem uzskatiem ir grūti "notrāpīt" uz tiem pareizajiem. Ja ir pāris + vēl viena persona, uzskatu, ka tai jābūt nepazīstamai, lai nebojātu attiecības visiem trim. Bet kur to nepazīstamo personu dabūt? Labi, ejam ar puisi uz klubu un izvēlamies trešo. Mēs šo cilvēku nepazīstam, ar kontaktiem neapmainamies, labākajā gadījumā kopā pabrokastojam un atvadamies. Bet - tas sanāk tāds one night stand, un tie nu man nepatīk. Es gribu tos cilvēkus pazīt un uzticēties viņiem.
Manā gadījumā tā bija neliela pasēdēšana mājās ar draugiem, vakaram beidzoties visi aizbrauca mājās un palikām mēs trīs. Es, mans noderīgais draugs un vēl kāds kopīgs un ilggadējs draugs. Ļoti pozitīvas atmiņas, nekādu mulsuma brīžu, tizlas klusēšanas vai kautrēšanās vienam no otra nākošajā dienā. Un nu esmu kopā ar to ilggadējo draugu, kurš, kā vēlāk atklāju, interesi par mani bija sācis izrādīt jau sen, tikai es to neredzēju.
22.11.2013 15:12 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tas Funnycat gadījums tiešām pretīgs. Kā vispār varēja tā mierīgi noskatīties uz to visu? Es jau pēc pirmā vīrieša pieskāriena citai sievietei (kur nu vēl vairāk) būtu viņu pasūtījusi. Bet vēl skatīties uz citas meitenes dzimumorgāniem kombinācijā ar manu vīrieti - nu kas var būt vēl pretīgāks?
22.11.2013 15:21 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
zinu, ka daudzi vīrieši to ļoti vēlas'.. līdz vienam brīdim.. kad sieviete piedāvā seksu trijatā, bet ar diviem vīriešiem. tad nez kāpēc vīriešiem vairāk nepatīk sekss trijatā

A kā tu zini ko vēlās daudz vīriešu? :D Tev ir kāda atmiņu klade kuru dod aizpildīt vīriešiem :D
22.11.2013 15:26 |

Reitings 7
Reģ: 20.07.2010
ir bijis ar savu puisi un velvienu meiteni, nenožēloju, jo ar draugu pirms tam to ilgi bijām apsprieduši, par to, ka es jutisos utt, kad tas notika bija patīkama adrenalīna un uzbudinājuma sajūta... Vairak neko neteikšu, bet, jaa, iesaku pameginat, bet pirms tam to izrunāt.
02.12.2013 16:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits