Viena vakara es kopa ar savu puisi bijam aizgājuši pie manas tobrīd labākās draudzenes uz telti... vnk patusēt... Sakām spelet patiesību vai risku... Iznākums seks trijatā + es vnk noskatījos ka mana draudzene pārgul ar manu puisi un mans puisisis pabeidz viņā... Mēs vel skrejam nakamajā diena pirkt SOS tabletes....
misshine ieliktā citāta dēļ man pat zosāda uzmetās. Es tiešām nevaru iedomāties, kā mana sirsniņa, mans krabītis kko tādu dara. Ārprāts, man pat asaras saskrēja acīs
bet es piekristu tikai ar tādu nosacījumu, ja neviens no tiem, kuri piedalās nav attiecībās viens ar otru un vispār nav attiecībāsGluži manas domas,es noteikti to vēlētos izmēģināt neesot attiecībās vai arī friends with benefits attiecībās. :)
Tas, ka mans vīrietis parakstijās uz to ,ka es viņš un vēl viens vīrietis.. es to uztveru kā ļoti lielu uzticību un paļaušanos no viņa puses. Pašai bij bail,ka tas kkā sabojās mūzu seksuālās attiecības, bet no tās reizes viņš mani iekāro 2x vairāk.
nezinu ka būs ka es un vēl viena sieviete.. var jau būt,ka ieslēgsies tā greizsirdība, bet domāju,ka nē., uzticos..