Sveikas!
Jau krietnu laiku atpakaļ sapratu, ka neesmu apmierināta ar sevi, savu raksturu. Ārēji ar sevi esmu pilnībā apmierināta, arī no citiem komplimentus dzirdu bieži. Esmu dzirdējusi, ka cilvēki ar mani labprāt gribētu iepazīties tuvāk, un kad tas notiek, ļoti daudzi cilvēki arī vairs tālāku kontaktu uzturēt nevēlas. Neesmu muļķe un saprotu, ka vaina ir manā būtībā. Katru reizi kad tā notiek, es arī apzinos kur bija vaina, ko nevajadzēja darīt, teikt u.t.t., bet nākamajā reizē tāpat pieļauju tās pašas kļūdas, nezinu kā varu sevi izmainīt. Kad atrodos kompānijā es nespēju piedomāt pie tā ko daru un pasaku, tikai vēlāk saprotu cik tas bija stulbi. Ir pat diez gan grūti šo situāciju aprakstīt. Esmu ļoti komunikabla, cenšos būt draudzīga, gribu tikai , lai cilvēki ar mani vēlētos pavadīt laiku, iet izklaidēties, zinu, ka visiem izpatikt nevar, to arī nevajag, bet lai vismaz patiktu cilvēkiem, ar kuriem kontaktējos ikdienā. Šī problēma mani nomāc jau kādu gadu vismaz. Man vajag mainīt savu raksturu,vairāk piedomāt pie savām darbībām un vārdiem, tikai nezinu kā, nav tik vienkārši kā varbūt izklausās. Varbūt kādai ir bijusi līdzīga problēma? Ir kaut kas ko varat ieteikt? :/