16.05.2013. - par visu un neko

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Kas jauns šajā saulainajā rītā?

Man kā parasti nāk miegs. Vakar bija forša pasēdēšana ar radinieci, šovakar došos kleitas meklējumos. Ceru, ka veikdies. Principā nav izvēles - ir jāatrod, jo citādi man nebūs ko uzvilkt uz svētku vakariņām.

Lai veiksmīga diena!

16.05.2013 08:45 |

10 gadi
Reitings 10290
hei,

šodien forša diena, jo kolēģei dz.d., tas nozīmē, ka būs garšīgi paēst un padzert un dienas vidū lunaparks :)
PĒDĒJOREIZ pačīkstēšu par drēbēm-izstaigāju visu geleriju Centrs-NEKĀ tur nebija.slikti.

šodien plānā sastipt un nedaudz pačilot ar draudzeni, bet vispār gribu šovakar izlaisties balkonā ar grāmatu un neko nedarīt.

Bet vispār dzīve ir lieliska! :)
16.05.2013 10:27 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Anne, kūku uzcepu ar smilšu mīklas pamatni, pa virsu sakults biezpiens ar krējumu&cukuru. Un kad bija gatavs ,tad pa virsu konservētos persikus,nevis mango. :)
16.05.2013 10:28 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Un kā jūs meitenes, arī no rītiem celieties ātrāk lai gatavotu draugam brokastis, pēc tam mazgājat traukus, klājat gultu pa galvu pa kaklu, lai viss būtu kārtīgs? Un pēdējais, nesanāk laika pat saģērbties normāli un sapucēties. Laikam ilgi to nevarētu izturēt.

Ceļos parasti pirmā un tad ir divi varianti:
1. draugs arī ceļas. Pagatavoju sev putru, viņam maizītes + abiem kafijas. Pabrokastojam un traukus izlietnē. Saklāju gultu un sakārtoju, kas kārtojams. Traukus draugs nomazgā, kad pārrodas mājās, jo vienmēr ir pirmais mājās.
2. Draugs neceļas ar mani. Pagatavoju sev putru, viņam maizītes, sev kafiju. Pabrokastoju un traukus izlietnē. Sakārtoju aiz sevis, iedodu buču draugam, kas saldi guļ un biezi vien nemana, ka aizeju. Kad pārrodos mājās, trauki nomazgāti.
16.05.2013 10:29 |

Reitings 15092
Gurri, man reizēm pašai no rīta nav laika paēst, kur nu vēl kādam gatavot! Bet forši, ka draugs brokastis neēd un kafiju pats taisa, jo ceļas pirmais.. Tā ka uz nekādiem darbiem no rītiem toč neiespringstu, svarīgākais - pašai vispār no gultas izvelties!
16.05.2013 10:29 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Un kā jūs meitenes, arī no rītiem celieties ātrāk lai gatavotu draugam brokastis, pēc tam mazgājat traukus, klājat gultu

Nē, nekad neesmu darījusi un netaisos darīt, ja nu vienīgi sēdētu mājās 24/7.
16.05.2013 10:30 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Un kā jūs meitenes, arī no rītiem celieties ātrāk lai gatavotu draugam brokastis, pēc tam mazgājat traukus, klājat gultu pa galvu pa kaklu, lai viss būtu kārtīgs? Un pēdējais, nesanāk laika pat saģērbties normāli un sapucēties. Laikam ilgi to nevarētu izturēt.

Brokastis viņš gatavo sev pats, ja ir vairāk laika, tad arī man. Es brokastis mēdzu gatavot tikai sev un tikai darba dienās. Kā garāks rīts, par brokastu gatavošanu atbildīgs viņš. Traukus nemazgāju, bet salieku trauku mašīnā, gultu klāju. Ģērbjos pa galvu un pa kaklu, jo esmu baigā čamma.

Ja man būtu piespiedu kārtā jāauklē pieaugušu vīrieti, viņš nebūtu laimīgs.
16.05.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 13809

Vīrs brokastis ēd reti. Ja ceļamies kopā, tad uzsildu mums abiem zupu vai kā šonedēļ - saleju bļodiņās auksto zupu. Jo neko speciāli brokastīm negatavoju. Ja ēdam kopā, traukus pārsvarā mazgā vīrs. Gultu es arī neklāju, man to nepatīk darīt.
Pārmetumu nekādu nav.
16.05.2013 10:35 |

10 gadi
Reitings 5181

Negatavoju. Pāsvarā ceļos krietni vien agrāk nekā viņš. Uztaisu sev maizīti un ātri sataisos uz iziešanu. Nedzeru pat tēju, jo vnk nav laika. Ja nu sanāk,ka draugs ir pamodies agrāk pat par mani, tad arī viņš man netaisa brokastis, jo es ap pus 7 nespēju neko daudz ieēst. Un vienu maizīti uztaisīt varu es pati.
16.05.2013 10:56 |

Reitings 212

Mans vīrs brokastis neēd, tāpēc gatavoju tikai sev, un pēc sevis traukus nomazgāju. Gultu klāju visbiežāk es. Ja neesmu paspējusi to izdarīt, saklāj vīrs.
16.05.2013 11:00 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Mans rīts ir tāds,ka noskan draugam modinātājs..viņš pieceļās,paēd pārslas,taisās uz darbu un tad mani lēnām modina augšā. Samiegojusies iedodu buču un čusī..viņš aizbrauc uz darbu un es taisos pati prom. Ā un viņš man taisa brokastis,ieber bļodiņā pārslas :D
16.05.2013 11:03 |

Reitings 8968
Ieva.Z tu šeit esi? :D vakar, kad tu man autobus pieturā par tām kotletēm un minetu teici, es pilnīgi sapratu, ka tu šito esi te izlasījusi :D
16.05.2013 11:07 |

Reitings 8407
Mans draugs brokastis neēd, ātri saģērbjas un prom uz darbu, kur kafiju dzer, bet tā kā man rīts pašai sarēķināts pa minūtēm cik man vajag, tad nemaz netaisītu otram brokastis, jo pati pārsvarā ēdu visādas maizītes.

šonedēļ man sanāca par skolas lietu baigā bēda, maģistra aizstāvēšana nesanāca kā gribējās, bet nu vismaz draugs un kolēģi mierināja, ka viss labi, arī draugs teica, ka esmu gudrāka par viņu tāpat un lai nesatraucos, tas bija mīļi, bet nu tagad jau dzīve rādās rožainākās krāsās, laiks arī foršs un nedēļas nogale ar būs interesanta. :)
16.05.2013 11:14 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Čau,

Es šodien esmu pūķīzerī – visi visu ir nočakarējušies, muita ir idiotic un vispār.. :D
Tikko pieslēdzu sev budžeta plānotāju Swedbank internetbankā – tik forši – visu var redzēt – kur, ko tērē, banka pa lielam sadala pa tēriņu grupām, redzamas bilances, var salikt ierobežojumus. Tas labi, pasekošu līdzi savai bilancei :D
16.05.2013 11:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Drīz iešu pusdienās - sagriezīšu redīsus un tomātu + biezpiens. Gardi!
16.05.2013 11:58 |

10 gadi
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Kad draugs paliek pie manis, kopā ceļamies uz darbu. Tikmēr, kamēr žāvēju matus un pucējos, viņs gatavo mums brokastis :)
16.05.2013 12:03 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Madonna ar ložmetēju,

sasmējos Tavu tekstu lasot, gandrīz kā neloģiski jautājumi, tā tikai stāstījums - no skolas uz uzņēmēju, tad uz kleitu.. :D :)

Manai ārzemju bankai arī ir budžeta vadības sadaļa i-bankā - ar visiem tagiem (transports, ikdienas izdevumi,automātiskie maksājumi, izklaides), ļoti labi var redzēt, kur izmetu naudu.

Labrīt!

Lietains rīts, pelēka diena, bet noskaņojums labs, šodien noslēgums skumjam periodam.
Vakar kaut kas uznāca un līdz 02:00 naktī sakrāmēju visas savas pekelītes koferos, lai vestu uz noliktavu, tāds malacītis, uzsitu sev pa pleciņu. :D Atlikusī nedēļas nogale paies mazgāšanā, pucēšanā, tīrīšanā, lai varu veiksmīgi izvākties.
Citādi turpinu slimot pa mājām, zem segas ar atkarību no dievīgiem youtuberiem Zoella, MarcusButerTV, dicasp un PointlessBlog - pilnīgi kā atkarība, mani iedomu draugi. :D Apbrīnojami, ka cilvēki ir tik interesanti, ar tik labu humora izjūtu, ka no sevis filmēšanas istabā kļuvuši par youtube partneriem un ar to pelna naudu tik agrā vecumā. Cepuri nost :)
16.05.2013 12:49 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Nevaru izdomāt kādu augšiņu es varētu vilkt pie šiem maxi skirtiem. Domāju kko tādā krāsā, kādā ir ziedi. Kā arī, kādas kurpes piestāvētu. Un somiņa. Ideju tik daudz, bet gribu palūgt meičukiem padomu.
Ja nu kādai kādas idejas, priecāšos tās saņemt :)
16.05.2013 12:51 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Tā nosmējos par šo te: BOOM FM "Suņa Būda" - Nottārs - 1. daļa

Man vispār Artuss Kaimiņš nepatīk, bet šeit viņš vispār vienos vārtos sadeva tam mazajam. Diezgan nežēlīgi, bet domāju, čalim ta nāks par labu, jo viņam tiešām ir vajadzīga palīdzība.
16.05.2013 13:12 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
(l)

Man šodien mierīga diena darbā, ēdu mazās geišas un skatos kāzu kleitas internetā, bet laikam jau esmu izvēlējusies to īsto. (l) Gaidu brīvdienas, gribu pie jūriņas aizbraukt pasauļoties un uz Mežaparku paskrituļot. :) Jau saņēmu pirmo apsveikumu no radariem, neskatoties uz to, ka jaunā mašīna man ir nepilnu mēnesi. Bet es skaidri zinu, ka es tā nebiju, jo es tā nebraucu, topošais vīriņš dabūs brāzienu. Šodien pusdienām paņēmu līdzi mega garšīgus mājās gatavotus burito, jau nevaru sagaidīt, kad iešu ēst. :)
16.05.2013 13:24 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Labriit (labdien istenibaa).

Man shodien priecinsh. Sanjemshu savu jauno 'mint -ghd' taisnotaju. Puisis pasutija uz savu darbu jo taa bija vinja davana man varda dienaa tapec man tagad jaagaida lidz vakaram kad dabushu.

16.05.2013 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits