zaptesburka, man kombinēts ādas tips, nepatika mat un pore refiner, jo likās ka seja vēl stiprāk spīd, paša krēmu tekstūra arī ne visai, izmēģināju testerīšus akn un al arī nepatika, bet šiem domāju ilgtermiņā iedarbība jāskatās, bet nu biodermas krēmi nav personīgi manai sejai, neder, bet varbūt tev patiks. sebium gēls man sausina- veidojas sausi pleķi, lai gan tā patīkams reizi-2 nedēļā šad tad palietoju, kad vairāk gribas attīrīt. es tagad lietoju avenes hydrance light spf20 un ja lielākā saulē cleanance spf30 ar šiem viss ok, seja nespīd, pastiprināts spīdums nerodas, forša matēta seja visu dienu un attīrīšanai avene gentle gel cleanser, attīra ok, dīvaini ka vispār neputo, ādu nesausina, ir ok, acu kosmētikas noņemšanai bioderma sensibio h2o, toniks thayers rose, maskām zaļie māli ucc, bet ādas kopšanas līdzekļi vienmēr ļoti individuāli iedarbojas :) un jāmeklē kas der tavai sejai, palūdz aptiekā testerīšus, izmēģināsi, zināsi der vai neder. kopumā vissvarīgākā noteikti ir attīrīšana, ja āda tiek labi attīrīta nevajadzētu rasties pumpām ucc noteikti jāmazgā no rīta, vakarā, pirms sporta, maskas dziļākai attīrīšanai, toniks lai notīrītu visu kas vēl palicis un viegls mitrinošs krēms kas neaizsprosto poras