Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krēmi problemātiskai ādai? Kādi?

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu jau kādu laiku lietoju ārstnieciskos preperātus pret akni. Uzlabojumi ievērojami, gribētu mēģināt lēnām pāriet uz kādu kopjošu krēmu (pašlaik smērēju acnix, ko parakstīja dermatoloģe) - gaidīju vizīti pie dakteres pajautāt, ko viņa ieteiktu, bet, kā izrādās, daktere saslimusi. Nez, kad izveseļosies un kad vēl pēc tam varēs pieņemt.
Saprotu jau, ka katrai tas ir individuāli, tomēr varbūt var ieteikt, kas palīdz? Vai - ko citām ir dermatologi ieteikuši tieši no ikdienā lietoamās kosmētikas (nevis ārstēšanai, bet profilaksei)?
Jo sevišķi interesētu atsauksmes un salīdzinājums šādiem: Eucerin, SebaMed un Bioderma krēmi pret akni.
14.05.2013 16:10 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1. SebaMed - ļoti spirtaini līdzekļi, gan sastāvā, gan smakas ziņā taukainai ādai, tā želeja pēc uzlikšanas rada tādu, kā plēves masku efektu.
2. Laikā, kad lietoju Eucerin Light krēmu taukainai ādai, staigāju ar seju, kā spogulis. Bildēs vispār briesmīgi izskatījās. Arī uz tausti tāda taukaina sajūta, ka dienas 2.pusē jau gribējās slaucīt nost.
3. Biodermas Sebium Matt ir ok. To arī tagad un jau sen lietoju (daudzām gan te būs negatīvas atsauksmes). Sebium Al man radīja izsitumus.
4. Esmu lietojusi arī Dzintara Be Trendy krēmu problemātiskai ādai ziemā, uz nakti, vai, lai pamitrinātu ādu vairāk, kā Sebium Matt to dara, tas man arī patika.
14.05.2013 16:16 |

Reitings 4343
Ai, tieši uz Eucerin biju liekusi vislielākās cerības, viņu mājas lapā ļoti pārliecinoši paskaidrots, kādā veidā produkti novērš akni.
Tas krēms, ko Tu lietoji, bija no sērijas DermoPurifyer vai kāds cits?
14.05.2013 16:40 |

Reitings 239
Reģ: 19.11.2009
man zaļā sērija biodermai ne visai patika
14.05.2013 19:52 |

Reitings 4343
zuzannnna - kas tieši nepatika? Un ko citu lieto?
(Kādas vēl atsauksmes par šiem produktiem?)
15.05.2013 09:06 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Kad es ārstēju pumpas smaākajā formā lietoju šo

Man patika. Tagad ietoju Madaru.
15.05.2013 09:12 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
man tieši Eucerin patika

lai gan akne vairs nav, joprojām lietoju šīs pašas sērijas mazgājamo (kamēr beigsies krājumi) :D
15.05.2013 09:23 |

Reitings 239
zaptesburka, man kombinēts ādas tips, nepatika mat un pore refiner, jo likās ka seja vēl stiprāk spīd, paša krēmu tekstūra arī ne visai, izmēģināju testerīšus akn un al arī nepatika, bet šiem domāju ilgtermiņā iedarbība jāskatās, bet nu biodermas krēmi nav personīgi manai sejai, neder, bet varbūt tev patiks. sebium gēls man sausina- veidojas sausi pleķi, lai gan tā patīkams reizi-2 nedēļā šad tad palietoju, kad vairāk gribas attīrīt. es tagad lietoju avenes hydrance light spf20 un ja lielākā saulē cleanance spf30 ar šiem viss ok, seja nespīd, pastiprināts spīdums nerodas, forša matēta seja visu dienu un attīrīšanai avene gentle gel cleanser, attīra ok, dīvaini ka vispār neputo, ādu nesausina, ir ok, acu kosmētikas noņemšanai bioderma sensibio h2o, toniks thayers rose, maskām zaļie māli ucc, bet ādas kopšanas līdzekļi vienmēr ļoti individuāli iedarbojas :) un jāmeklē kas der tavai sejai, palūdz aptiekā testerīšus, izmēģināsi, zināsi der vai neder. kopumā vissvarīgākā noteikti ir attīrīšana, ja āda tiek labi attīrīta nevajadzētu rasties pumpām ucc noteikti jāmazgā no rīta, vakarā, pirms sporta, maskas dziļākai attīrīšanai, toniks lai notīrītu visu kas vēl palicis un viegls mitrinošs krēms kas neaizsprosto poras
15.05.2013 09:24 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Man ļoti patīk Dzintara Be Trendy līnija.
15.05.2013 09:34 |

Reitings 4343
gaishums - cik lielas problēmas ar ādu Tev bija, kad sāki lietot Eucerin? Un lietoji tikai mazgājamo līdzekli, vai arī krēmus?
Man ir tā, ka iepriekš bija riktīgi daudz, palietoju dermatoloģes izrakstītos produktus, pumpu vairs nav, tā ka varētu pāriet uz saudzīgākiem sejas kopšanas līdzekļiem (no tiem, ko daktere izrakstīja, āda sāk palikt sausa). Bet negribas riskēt atkal iedzīvoties pumpās :D
zuzanna - skaidrs, paldies par atbildi. Iepriekš biju lietojusi no Biodermas krēmu jutīgai ādai, nešķita ne slikts, ne arī pārāk izcils, katrā ziņā nekas tāds, ko lai vēl pēc tam pirktu. Domāju, ka krēmi no sērijas problemātiskai ādai varētu piemērotāki būt (lietoju viņu H2O, tas patīk), bet tad laikam būs jāmēģina kas cits.
Produktu izvēle tagad tik lielaa, un nav jau tik daudz finansiālo līdzekļu, lai pati uz savas ādas izmēģinātu to visu.
15.05.2013 09:58 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man palīdz Bioderma. Kopš lietoju zaļās līnijas produktus, retu reizi uzmetas kāda pumpa.
15.05.2013 10:06 |

Reitings 239
pagaidi varbūt kad tava dermatoloģe varēs atkal pieņemt vai arī pieraksties pie citas, viņi zinās ko tu iepriekš lietoji un ko labāk turpināt lietot
15.05.2013 10:36 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Biodermas Sebium Matt
15.05.2013 10:36 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
zaptesburka, tāpat kā tu, sākumā lietoju ārsta izrakstītos un ieteiktos līdzekļus, kad vidusskolas beigās jau palika normālāk (nebija vairs tās iekaisušās, traki sarkanās, strutojošās pumpas), tad sāku lietot Babē (mazgājamais, toniks, krēms) (dermotoleģe iedeva paraudziņu kaudzi un man iepatikās) problemātiskai ādai. un tad uz savu galvu paŗgāju uz daudz lētākajiem Garnier (visa zilā līnija tik nomēģināta), bet tie līdzēja tikai kā ikdienas kopšanas līdzekļi, bet akni neārsteja. kad līdzekļi atļāva, tad sāku lietot Eucerin (mazgājamais, krēms) produktiem, kā arī ārsts izrakstīja OK (arī citu iemeslu dēļ)..
un protams uzturs, tīras rokas, maskas (man patīk māli), tīrīšanas procedūras pie kosmetologa.
nu ir tikai rētas, rētiņas palikušas un tumšāki laukumiņi ar ko jātiek galā, bet visam savs laiks (un arī ieguldījumi)...
15.05.2013 10:38 |

Reitings 4343
zuzannnna - jā, pati jau arī vislabāk par šo aprunātos ar dermatoloģi, ko viņa ieteiktu, bet nevar zināt, kad vispār viņa izveseļosies un cik gara rinda tad viņai būs. Pie citas iet nesanāk - poliklīnikā, kurā palika ģimenes ārsta nosūtījums, tikai viena strādā.
No tā (ārstnieciskā) krēma, ko lietoju tagad, uz ādas sāk parādīties sausi pleķi, kur tā kā lobās āda, sākumā tā nebija, laikam par ilgu lietoju. Tāpēc gribas atrast ko citu pēc iespējas tuvākajā laikā.
gaishums - par tiem tumšākajiem laukumiņiem, kur agrāk pumpas bijušas - viņi ar laiku paši nepāriet? Man arī tagad tādi ir, bet nekospeciāli ar viņiem nedaru. Domāju, ka ar laiku paši izbalēs.
15.05.2013 11:25 |

Reitings 239
zaptesburka, ieej aptiekā, pastāsti ko lietoji un paprasi ko iesaka, bieži vien ir foršas aptiekāres, kas māk ieteikt :)
15.05.2013 12:01 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
dermatologam Tev bija jāsniedz nepieciešamā informācija par kopšanas līdzekļiem..uz savu galvu neeksperimentē..katram krēmam ir savs sastāvs un sava funkcija!
15.05.2013 12:18 |

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009
Man Biodermas zaļā līnija ļoti patīk (vismaz pagaidām) :)
Dzintara Trendy - nepatīk, turklāt man liekas, ka tā līnija ir pārāk smaržīga (man tā smarža jau vien riebjas) :) + baigi kodīga.

Tas ieteiktais Panthenol krēms ir ļoti jauks. Nav trekns, maigs un ļoti patīkams :)
Par Eucerin: nav īsti viedokļa.

Man Dr. Haucka kosmētika patīk, mālu maska laba.
15.05.2013 12:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
zini kapec tev ir akne? jacinas ar celoni, lai nebutu sekas.
15.05.2013 12:25 |

10 gadi
Reitings 345
Reģ: 29.01.2009
Pēdējos mēnešus lietoju šo komplektu:

Tik īsto sejas losjonu neesmu atradusi vēl- vai nu pārāk sausina ādu vai liekas, ka padara tādu taukainu un lipīgu.

Gribu tuvākajā laikā pamēģināt vēl šos:

1.

2.

3.
15.05.2013 12:31 |

Reitings 4343
zuzannnna - var jau būt, bet gribēju dzirdēt arī atsauksmes no - ko citām ir ieteikuši dermatologi, un - vai palīdz.
sigiiezis - tajā brīdī dermatoloģe arī ļoti labi paskaidroja, ko un kā darīt. Šonedēļ (pirmdien) vajadzēja iet atkārtotā vizīte, kurā viņa novērtētu, vai ir uzlabojumi, un tad pateiktu, ko tālāk darīt. Bet tagad nestrādā, slima.
Marta - domāju, ka pie vainas varētu būt tās baktērijas, kas izraisa akni, kā arī tas, ka āda bieži paliek taukaina (jo sevišķi karstā laikā), un tad vide vēl labvēlīgāka baktērijām.
Kartā ziņā pēc dakteres ieteikuma lietoju Dermowas ziepes + Bioderma Sebium ūdeni ādas attīrīšanai + Duac Gel (to lietoju tikai 3 nedēļas, pumpas pārgāja, tagad vairs nelietoju) + Acnix krēmu. Un laiku pa laikam lieku mālu maskas. Tagad vairs nekādu pumpu nav, tāpēc gribēju nomainīt krēmu pret ko maigāku, drīzāk profilaksei, nevis vairs ārstēšanai.
15.05.2013 12:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits