Vai LV ir tik traki,ka jāraud ?!?!?!?

Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
It kā jau stulbi,bet apraudājos. Vakar skatījos Degpunktā sižetu par puisi,kurs bija piedzēries un aizmidzis pieturā. Piebrauc mašīna,izkāpj lauka vīrietis un nevis palīdzēs puisim vai izsauks attiecīgo ekipāžu,bet sāks aptīrīt Viņu. Jā,paldies Dievam to nofiksēja kamera un visu parādīja tv. Cilvēkiem ir jākrīt tik zemu,ka jāpiebrauc ar mašīnu pie pieturā guļošā cilvēka un jāapzog? Nevis palīdzēs,bet aptīrīs. Vienkārši sēdēju un raudāju. Kur es dzīvoju ?!?!? Vai maz ir vērts slavēt to Latviju?!?!? Ja godīgi kauns pat šo tautu.
14.05.2013 14:33 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Degpunkutu arī neskatos, lai naktī nerādītos murgi.
Mani šokēja gadījums, kur Ventspilī puiku aizdedzināja....
14.05.2013 16:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tas notiek ne tikai pie mums. citur vēl paņems un vēl paspārdīs vai padarīs cilvēku vsp par izsmiekl un ieliks viedo youtube.com.
jā, nav labi šādi te darīt, bet tas nav tikai Latvijā.
nu nezinu, ir vēl trakāki sižeti un degpunkts noteikti nav tas traģiskākais. manuprāt, tu uztver visu pārāk sakāpināti. nesaku, ka tas ir labi un ka tā ir jādara, bet ne jau tagad par katru sižetu ir jāraud
14.05.2013 16:12 |

Reitings 1873
atiGita, večuks pats varēja atvērt muti un palūgt kādam,lai izsauc NMP,jo ir šāda situācija. Es pie bezpajumtnieka ar negribētu iet klāt, nevar zināt kas var gadīties.

autorei-čalis pats piedzēries, savas mantas nepieskata, citiem ar savu gulēšanu traucē, bet Tu vēl šo apraudi.
14.05.2013 16:26 |

Reitings 8272
autorei-čalis pats piedzēries, savas mantas nepieskata, citiem ar savu gulēšanu traucē, bet Tu vēl šo apraudi

++
14.05.2013 16:35 |

Reitings 5075
Fui, meitenes. Kāda starpība vai dzērājs, bomzis vai parasts cilvēks guļ. Tas nozīmē, ka tgd vajag viņu apzagt. Vētēsim līmeni...
14.05.2013 16:52 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Drīzāk skumji, ka jauni cilvēki nodzerās un guļ pieturās...

+ + +
14.05.2013 16:54 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Daudzi mūsu sabiedrībā joprojām dala cilvēkus pēc tautības un rases. Mans klusais sapnis ir lai mēs visi iemācītos cilvēku vērtēt pēc darbiem, attieksmes, personības.
Pieminot gadījumu Amerikā, kad atklājās, ka vīrietis gadiem ilgi ieslodzījis savā mājā bezvēsts pazudušās sievietes un izvarojis- vai tad tas bija iedomājams, ņemot vērā, stereotipus par amerikāņu skaistajām un miermīlīgajām ģimeņu mājām, saticīgo un idillisko viņu dzīvi? Lai gan tā nav ne tur, ne pie mums Latvijā.
Arī mani šogad apzaga lielos apmēros mans tautietis. Vai tāpēc es šaustu šo valsti vai Latviju? Nē, es varu tikai mācīties turpmāk būt uzmanīgāka un nevainot ne krievu, ne latvieti, ne ebreju...
14.05.2013 16:58 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
atiGita, večuks pats varēja atvērt muti un palūgt kādam,lai izsauc NMP,jo ir šāda situācija. Es pie bezpajumtnieka ar negribētu iet klāt, nevar zināt kas var gadīties.

Cruel, Dievs nedod Tev nokļūt bezpalīdzīgā situācijā. Kā jau teicu, večuks arī man neprasīja palīdzību. Viņš vnk klusībā cieta, sāpes gan fiziskās, gan morālās spraucās pa visām maliņām ārā... Bet tas, ka cilvēkam ir jāpalīdz, tas ir tikai normāli un pašsaprotami.
Un dotajā gadījumā nebija runa par nodzērušos 30 gadus jaunu bomzi, bet patiešām vīru gados, ar invaliditāti!
14.05.2013 17:08 |

Reitings 251
Ai, es iepriekš būtu atbalstījusi tās, kuras saka, ka citur ir vēl sliktāk...

Bet kāpēc mēs salīdzīnām sevi ar sliktākiem variantiem, lai tik paglaudītu sev galviņu, ka nav tik traki???
Manai Omītei mēnesi atpakaļ uzbruka narkomāns, nozaga somu, kurā kādi 5 lati bija, brilles , pase un piparmētru konfektes...strunts par mantām, bet Omīte ne tuvu vairs nav tik dzīves priecīga kā iepriekš, ārā neiet , jo bail....
kad tas atgadījās apkārt bija pilns ar lieciniekiem...neviens neko....brīnums vēl, ka ar telefonu nenofilmēja un neielika Youtube.
Lai Dievs stāv klāt, tiem, kuri aizkar, abižo vai dara pāri tiem, kuri par sevi konkretā brīdi nevar parūpēties, jo es noteiktu pārmācītu tā, ka nekad to negribētos atkārtot!
14.05.2013 17:24 |

Reitings 5075
Ziepniekalnā pensionāru apzaga un piekāva. Ap plkst. 20.00. Tas ir šausmas. Dēļ katra santīma gatavi uz jebko. Un kas pie tā vainīgs, a?
14.05.2013 17:27 |

Reitings 55
Reģ: 01.03.2013
Tikai MĒS paši veidojam savu Latviju. Un ir mums jādara viss, lai savu valsti celtu un ar to lepotos. Daudziem ļoti trūkst nacionālās pašapziņas. Un masu mēdiji to turpina graut, nemitīgi kladzinot negatīvu informāciju.
Tā kā... palīdzam citiem, cik mūsu spēkos un beidzam žēloties! :)
14.05.2013 17:47 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Kad es naktī redzēju pieturā aizmigušu puisi/vīrieti, es viņu mēģināju pamodināt. Atklāti sakot, es viņu kratīju tik ilgi, kamēr viņš piecēlās. Kad viņš sāka nākt pie apziņas teicu, lai brauc vai iet mājās, ja negrib, lai viņu apzog.
palīdzam citiem, cik mūsu spēkos un beidzam žēloties!

Tieši tā!
14.05.2013 17:55 |

10 gadi
Reitings 3698

Vot šitā ir attieksme.. Ok. Nav jau uzreiz jāiet klāt un jāaiztiek, var no attāluma uzprasīt.

Tieši pag. nedēļu braucu ar mašīnu ārā no daudzzīvokļu mājas pagalma un redzēju, ka viena vecenīte mēģina vienam vecītim palīdzēt piecelties, bet spēka ta nav un viņš krita atpakaļ. Garām gāja bariņš jauniešu, kas tik tupi skatās virsū un nepalīdz. Ok, jā vecītis iespējams arī bija iedzēris biš, bet kopumā tiešām kopti, normāli veci cilvēki. Neko, ņēmu, apstājos un palīdzēju- cik tā vecā sieviete bija pateicīga pēc tam..
Un stulbie jaunieši tik tupi turpināja blenzt. Mainīsim attieksmi, tad arī viss mums būs. Protams, nesaku, ka jāpalīdz katram bomzim un pašam jāiekuļas problēmās (viss ir izvērtējams), bet tā attieksme, ka "ārprāts cik mūsu sabiedrība ir slikta utt" brīžiem izbesī, jo pārsvarā to saka cilvēki, kas paši nav gatavi pat mazo pirkstiņu pakustināt, lai to sabiedrību padarītu labāku,
14.05.2013 17:59 |

Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Tieši tā - katram ir jāsāk ar sevi, nedrīkst būt vienaldzīgs pret līdzcilvēkiem, tad arī sabiedrība kopumā mainīsies...
14.05.2013 18:09 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kad mus 2 reizes apzaga, tieši policijas attieksme skaidri parādija ka faktiski atbalsa zagļus. PunkC
14.05.2013 20:59 |

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Tieši šādu iemeslu dēļ neciešu DEGPUNKTU, tik negāciju pilns raidījums, fui!
14.05.2013 21:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lielpilseetaas jebkuraa pasaules malaa notiek tamliidziigas lietas. Tikai mazaa lauku miestaa kur visi visus paziist, vari aizmigt uz solinja ar 5 zelta gredzeniem uz rokas un netikt apzagtam.
14.05.2013 21:38 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Skatoties Degpunktu man vienmēr ir licies, ka tur visai komandai ir PMS, jo praktiski visi sižeti ir pārlieku saasināti un paredzēti liekuļu kategorijai.
Spilgts liekuļu kategorijas piemērs ir atiGita - no rīta redz zemē guļošu cilvēku, vienaldzīgi paiet garām, tikai vakarā ieraugot to pašu cilvēku sāk meklēt pēc palīdzības (ar domu, lai ienes patversmē izgulēt izmežģījumu, nevis uzreiz meklē medicīnisko palīdzību). Pēc tam, kad večukam ir palīdzēt jūtas ļoti lepni par sevi un izsamist cik slikti večuks visu dienu tā gulēdams ir juties, lai gan viens no iemesliem kāpēc večuks tā visu dienu gulēja ir pašas vienaldzīgā paiešana garām.
Sliktas lietas notiek visā pasaulē, ne tikai Latvijā, tā ka nav jēga par tādiem sīkumiem visus apraudāt.
15.05.2013 06:12 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Darla, gulošus večukus un večus es redzu ik dienas, ja censtos līst katram klāt un palīdzēt var sanāk pašai neveselīgi. Šādi skati ir bieži un ikdiena īpaši dzīvojot tur pat blakus patversmei. Viņus no rīta agri met ārā, tāpēc daudzi liekas uz auss tur pat blakus dārzā. Večuku no rīta mēs piefiksējām, bet loģiski, ka nodomājām, ka kārtējais pagulētājs..

Tā kā nevajag te gudri **** par to kādi cilvēki ir liekuļi u.tml. Pēc komentāra tieši otrādāk rodas asociācija - PMS ir piemeties komentāra autorei. Bet Degpunkta veidotāji ir tikai un vienīgi tipiski žurnālisti.
15.05.2013 07:08 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Noziedzība ir bijusi vienmēr kopš pastāv sabiedrība. Agrāk kad informatīvā tehnaloģijas nebija un medīji tikai reizēm ienformēja par noziedzību, pasaule likās skaistākā un noziedznieku mazāk. Runājot par LV varu teikt ka tagad ir drošāk uz ielām nekā 90tajos.
15.05.2013 08:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits