becky, nevaru objektīvi salīdzināt, jo citu vaska sildītāju man nav, arī ļoti liela iespējamība, ka man rokas līkas, bet ir pieredze ar gatavām vaska strēmelēm un dažādiem vaskiem, kas jāsilda mikrenē vai ūdenspeldē, tā kā teikšu, ka tas ir tas pats. pirmkārt, viņš ir kādu stundu jāsilda, lai tas vasks vispār normāli uz kājas uzsmērētos, nevis 20 min, kā viņi raksta. otrkārt, labāk neatslēgt aparātu no elektrības, kas ir ļoti neērti, jo vads ir īss (pagarinātājus pēc instrukcijas lietot nedrīkst) citādi jau pēc 5 min sāk uzklāties nevienmērīgi. vēl - parasti man sanāk noraut vasku diezgan akurāti, un uz kājām vaska paliekas paliek minimāli, bet ar šo nē. ja šo visu neņem vērā, klājas jau it kā plāni, viegli un forši (kā reklāmā) bet atkal strēmeles, kas nāca komplektā, man nepatika, viņām šķiedras uz visām pusēm. pats vasks šķiet pārāk neelastīgs, jo garus matiņus nolauž pie saknes (un tad tie pēc dažām dienām ir atkal klāt), bet īsus (kā viņi raksta 2-5 mm) ne vienmēr izrauj. 2x mēģināju un joprojām sēžu kā pusizplūkāta vista, jo sajūta, ka tas ir domāts tikai kādam vienam konkrētam matiņu veidam, kādam, es vēl neesmu atklājusi :D profesionālie ir lētāki un noteikti kvalitatīvāki.