Australian Gold ir dažādi aizsargrēmi ar dažādu spf filtru sākot no 6 līdz 50 , ir arī aizsargkrēmi ar bronzeri kas piešķirs ādai toni tādi ir no 6 spf līdz 30 spf visi šie krēmi ir ūdens noturīgi ir pieejami tādi kā ''līmes zīmuļi, bet tajos ir tāda smēre, ko var klāt uz sejas, lai neapdedzinātu un lūpu balzāms ar spf filtru ir atsevišķi pieejams aizsargkrēms bērniem ar spf 50
par dzimuzīmītēm!
biju pie dermataloga un viņa man pastāstija,ka nav īpaši jāuztraucas,ja sauļojoties solārija paradas dzimumzīmītes,jo tas jauniešiem ir normāli :) man sametās un es tomēr labāk uz solāriju vairs neiešu un esmu pārgājusi uz paštonējošo krēmu :) pašlaiklietoju xen-tan,bet uz priekšdienām iegādājos St.Tropez Dark :)
biju pie dermataloga un viņa man pastāstija,ka nav īpaši jāuztraucas,ja sauļojoties solārija paradas dzimumzīmītes,jo tas jauniešiem ir normāli
Nopietni?? Man arī šis ir aktuāli, jo sanāk uzturēties saulē un arī solārijā (reizēm grēkoju). Atceros, ka bērnībā man vispār nebija, bet tagad viņu ir pilns :D
cukurbante
es biju līdz nāvei nobijusies,ka man viņas sametās,bet saule vienkārši veicina viņu rašanos. (dzimumzīmīšu) solārijā nav tāda krema ,lai apstādinātu viņu vairošanos,bet kas attiecas uz sauli,tad kremu ir daudz un dikti :)
es tikai solārijā varu iesauļoties, saule mani vairs neķer, varu taja atrasties cik gribu, pilnīgi bez rezultāta, tikai karsēšanās, nekas nemetās man no solārijiem.