Vai jums ir kāds pārtikas produkts,kurš ir salīdzinoši dārgs,vai dārgāks un kuru atļaujaties nopirkt nu šad tad,lai palutinātu sevi. Vai kāds dārgāks vīns? Kas ir kā mazi svētki sev?
Atzīstos - es pa laikam nopērku macaroons. Dārgi maitas,bet tā kā ikdienā neēdu saldumus,tad reizi mēnesī man ir macaroons diena. Šokolāde no dārga veikala,nevis piemājas veikaliņa,nopērku tādu knīpuci 100% melno šokolādi un nedēļas laikā notiesāju,pa mazam gabaliņam.
Nezinu, cik dārgs, bet salīdzinoši reti pērku, bet garšo ellīgi - kamabēra siers.
Vai Staburadzes Mellenīte, kas maksā 6ls..žēl naudas..ja pati prastu siera kūku sataisīt (rīt būs mans pirmais mēģinājums), tad tik dārgi nesanāktu.
Zilo vai kādu citu pelējumu sieru, garneles, Pure šokolādi nepērku ikdienā, bet tad, kad gribas sevi palutināt. Tie pirmie ienāca prātā, ir jau noteikti vēl daudz kas.
Nekas ūberdārgs kā trifeles, piemēram, bet ir lietas, ko pērku, lai sevi iepriecinātu: pūdētie sieri, lasis, garneles, u.c. jūras veltes, prosciutto šķinķis, rums.
man nav nekas tads kas butu datgs,edu patiesiba visu loti tiiru un labas cenas. Manuprat visdargak un garsigak ir pahatavot pasai pec Italu receptes kaut ko
Mhm...
Man patīk šad tad pagatavot ko labu un gardu, nevis ierastās vakariņas. Kādu īpašu otro vai saldo. Nav dārgi, bet lutināšanai - gan sevis, gan vīriņa