Nosleepumainaa-kas var buut interesantaaks par kaadas veiksmiigas sievietes dziives aprunaasanu!
Es te mazliet novirziisos no teemas,bet interesants piemeers no reaalas dziives!Vakar satiku loti interesantu sievieti-japaaniete no Losandzelosas,kura nopirkusi maajinu Konaa!Pasniedz koledzaa japaanu valodu!Vaards pa vardam , izraadaas profersore psihologijaa,tuuliit pabeigs graamatu par sevi.Man buus arii iespeeja dabuut.Sii sieviete mani likaas loti interesanta ,taada loti intrigeejosa ar savu staastu-es nekad nenoticeetu,ka vinai nupat palika 70-labaakaa gadiijumaa vareeja dot 50gTad veel-vina dziivo kopaa ar viirieti,kurss 20 gadus jaunaaks!
Peec sarunas ar vinu,mees nespeejaam nomierinaaties!Saakaam vinu "aprunaat"-labaa noziimee!Kiiniete veel teica-pilniigi neticaas tas,ko vina staastiija par sevi-kaut kaa nereaali....Es atkal nodomaaju-cilveeks loti laimiigs,dalaas ar savu prieku-soreiz domaaju graamatas izdosanu.Ja kaada sieviete te kaut ko staastiitu par sevi te- uzreiz uztvertu kaa lieliisanos,ziimeesanos uttEs to uztveeru ,kaa loti lielu pozitiivu laadinu!:)