Protams, ka žēl, ka tā sanāca un viennozīmīgi friziere vainojama un viennozīmīgi atgriežama nauda, vai piedāvājams bezmaksas kurss matu atjaunošanai.
BET man tomēr ir kas sakāms arī jums. Piedodiet, bet kas jums darās galvā, ka jūs pati neredzat cik ilgi sēžat ar balinātāju matos? Vai tiešām jūs esat tik kautrīga un par sevi pastāvot nevaroša, ka nespējat pieiet pie frizieres un pareikt, ir pagājušas 50 minūtes, skalojam ārā???? Nu kā tā var. Kā saka, kas sevi sargā, Dievs sargā. Vai jūs matis baliniet pirmo reizi?? Personīgi arī man ir blondi mati, ko balinu frizētavā, arī mana friziere parasti, kamēr es sēžu ar balinātāju (šķipsnas) tās 50 minūtes (6%), apkalpo citu klientu, BET es skaidri zinu, cik minūtes man jāsēž, skatos pulkstenī un uzņemu laiku! Kā gan savādāk? Protams, man nekad nav nācies frizierei atgādināt par mani, bet pa;sai tak arī jāskatās.
Otrkārt, ja nemaldos raksta sākumā teicāt, ka bērniņš bija palicis mājās ar vīru... Tad par kādu satraukumu par bērnu vjūs runājat? Atvainojiet, bet man radies priekšstats, ka jums ie ļoti zems pašvērtējums, jūs nevarat atļauties sev kaut ko prasīt, pastāvēt par sevi.
Atvainojiet par dažiem skarbiem vārdiem, friziere, protams, vainīga, bet mīlēt vairāk sevi, tad viss būs ok!
Vienīgais kao varu ieteikt un kas ļoti labi palīdzēs ir kurss dzintars matu eļļai (tieši eļļa). Un nedzīvos matus, gribi vai nē, jānogriež. Pirmkārt tie taču ir neestētiski, otrkārt, matus neataudzēsiet, ja nenogriezīsiet bojātaš vietas, jo viņi neaugs, bet lūzīs.