Frizētavā pārturēja balinātāju

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Sveikas! Mani ir skārusi tāda problēma, ka mani ļoti garie un biezie mati ir kārtīgi pabojāti un kārtīga daļa no galiem jau ir nogriezta. Frizētavā, kamēr sēdēju ar folliju galvā, mana friziere grieza matus citai sievietei, beigās sanāca tā, ka balinātājs tika noturēts matos par ilgu un mani matu galu ir apdeguši. Daļa tika nogriezta. Varbūt ir kādi ieteikumi, kā vislabāk atveseļot matus? Tādā ziņā mati man ir spēcīgi, vienmēr ātri atkopjas un ir spēcīgi, ceru, ka šoreiz arī tā būs. Paldies! :)
11.05.2013 08:09 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Barnija, te bija ieteikums, lai ņem draugu līdzi. Zini, tas patiesībā būtu ļoti noderīgi. Diez vai tu vēl vienu reizi saņemsies aiziet, bet turpmākiem tamlīdzīgiem notikumiem patiešām ieteiktu ņemt otru cilvēku, kas māk uzbraukt virsū, jo pavisam noteikti tās frizieres varēja piespiest pie sienas un dabūt kaut kādu kompensāciju atpakaļ. Tas, ko tas salons dara, ir tizli - apkalpot 2 klientus reizē, pārturēt par ilgu, neatzīt savu vainu, pat nepateikt par šādu kļūmi, savākt no tevis tiešām lielu summu un beigās vēl padarīt tavus matus par vainīgiem.. Es tavā vietā vismaz izdarītu viņiem antireklāmu un gan šeit, gan vēl kaut kādās vietnēs (sūdzību paredzētajās vai tml.) norādītu viņu nosaukumu.
11.05.2013 19:12 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Cik ilgi tev noturēja to balinātāju? :o
man vienreiz noturēja stundu, tad es ar baidījos, ka bez matiem palikšu, bet viss bija ok... Bet ja man mati būtu sadeguši es vaiotu frizieri... Ja viņa ņem pa vidu klientu vel kādu, tad viņai ir jārēķinās arī ar tevi, savādāk tā jau ir tīrākā bezkaunība...
11.05.2013 19:14 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
No kopjošās kosmētikas man būtu grūti kaut ko ieteikt, taču domāju, ka tālāk Tev derētu katru mēnesi iet apgriezt matu galus pa kādi 2-3 cm, jo biežāk griež, jo ātrāk ataugot, un ātrāk varēsi ataudzēt veselus matus.
11.05.2013 19:29 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Un par karstajiem ūdeņiem un karsto fēnošanu arī ir jāsaka - UZREIZ!
11.05.2013 19:31 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Cik ilgi tev balinātājs bija matos?
11.05.2013 19:39 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Balinātāja darbības laiks ir līdz 60 minūtēm, maksimālajam iegūstamajam efektam. 61. minūte jau tikai sausina matus.
Tāpēc ir ļoti svarīgi, īpaši šķipsnojot, matus, kurus pirmos iekrāsojām un ielikām follijā ātrāk arī skalot ārā. Pēc šķipsnu balināšanas follijā, klients pie izlietnes var pavadīt līdz pat 30-40 minūtēm. (atkarībā no tā, cik ātri strādā meistars). Pirmajai iekrāsotajai zonai izskalo balinātāju, tad pagaida attiecīgās minūtes un mazgā nākamo zonu.. un tā kamēr visām ir sasniegts vajadzīgais efekts.

Tā matu izžmiegšana izlietnē un izberzēšana ar dvieli - ir klajš meistara neprofesionālisms. Es atļautos aizrādīt. Bet no mitru matu ķemmēšanas diemžēl nav iespējams izbēgt. Vienīgi, es parasti daru tā, ka izpūšu ar fēnu līdz tādam vāji mitram efektam un tikai tad ķemmēju un sāku veidot. Slapjus matus sākot stiept, tur diez kas nav..

Par autori, diemžēl, gan salona vadītāja, gan friziere, klaji paņirgājās iedodot divus paraudziņus. Pie tam paraudziņus, kurus viņas noteikti ir ieguvušas bez maksas.. Tīra izvairīšanās no atbildības. Un autorei, kā klientei, bija tiesības jebkurā mirklī saukt meistari pie sevis, neatkarīgi no tā, ka otra kliente paliek ar pusnogrieztu šķipsnu. Ja tu esi tā mirkļa oficiālais klients, tad pēc taisnības, frizierim ir 100% uzmanība tikai tev. Nekādas telefona sarunas vai klačošanās ar kolēģēm ēdamzonā nav pieļaujamas. Tā saucās - apkalpošanas kultūra. Un visvairāk man fascinē frizieres, kuras laikā, kamēr krēslā sēž klients, atļaujas iziet uzsmēķēt. Un pēc tam turpina darbu ožot pēc tabakas dūmiem. Reti pretīgi, un reti pretīga attieksme.
11.05.2013 19:41 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012

Šo te masku, manus blondos, pāris reizes sabojātos matus atgriež pie dzīvības. Bet nu jānotur matos kārtīgi, kādas pāris stundas! Veiksmi!
11.05.2013 19:48 |

Reitings 7743
Aizej, iesvied sejā viņām tos paraugus, lai beidz tevi par stulbu uzskatīt un saki, lai sāk ārstēt sabojātos matus.
11.05.2013 19:50 |

Reitings 537
Būtu es pamanījusi, cik ilgi turēja balinātāju, ja visu laiku nesatrauktos par savu mazo, gribēju, lai ātrāk viss beidzas, tāpēc žigli vien skrēju prom, kad friziere pabeidza.

Viņa apgalvoja, ka nav par ilgu turēts, skaloja visus reizē, nevis sākot ar matiem, kuriem uzklāja pirmajiem, teica, ka likusi vājāku balinātāju. Runājot par smēķēšanu, es viņai teicu, ka man mājās bērns gaida, bet viņa pirms sākšanas lika vēl uzgaidīt un izgāja uzsmēķēt.

Nesanāca draugu paņemt līdzi, jo viņš pieskatīja bērnu. Nav man arī laika un nervu, lai tur kašķētos. Vienreiz jau ar vadītāju runāju, ka mani par solāriju apšmauca, tad gan draugs bija līdzi, viņš arī tad tika skaidrībā. Tagad tikai jāatveseļo mati. Hippie Chick, kur Tu pirki šo masku?
11.05.2013 20:00 |

Reitings 537
Salons Āgenskalnā- Anri.
11.05.2013 20:02 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Nu ja tu nezini cik ilgi tika turēts, kā tu varu agalvot, ka turēts par ilgu?
11.05.2013 20:09 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Es pirku Vācijā, tā kā diemžēl palīdzēt nevarēšu, bet domāju, ka kādos frizierveikalos vajadzētu varēt nopirkt L'oreal professional matu kosmētiku. Bundža maksāja ap 20 eiro, bet iet veselu mūžību un ir tiešām ļoooti laba.
11.05.2013 20:53 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ja man kādā iestādē sataisa šmuci ar kādu lietu, un piedāvā stulbas atrunas un stulbu kompensāciju tad es saku, ka mani neapmierina risinājums. tiešām bezkauņas -iedod 2 paraugus! neej vairs uz turieni un viss, vairs jau neko.. nav jau jēgas iet 3-šo reizi uz turieni prasīt viniem kaut ko šajā matu sakarā es domāju.
11.05.2013 22:43 |

Reitings 33
Reģ: 11.04.2012
Jūtu līdzi! Mati tā ir meitenes bagātība un ja vēl tik nejauki sanāca, tad tiešām žēl! Es parasti balinu šķipsnas un ja jūtu, ka pa ilgu sēžu ar balinātāju matos, tad pati frizierei jautāju, vai nav pienācis laiks skalot ārā, jo bieži vien frizieres ķer "divus zaķus" un pa to laiku frizē kādu citu.

Noteikti iesaku lietot eļļas matu galiem, var arī izmēģināt kādu dabisko masku no majonēzes, olas u.c.
11.05.2013 22:47 |

Reitings 7743
Vai arī aizej pie normālas frizieres un prasi, ko darīt. Ar savu frizieri izrunāju visu, kas un kā, pasūtīju pie viņas līdzekļus, pati vairs netiku galā, nesapratu, kādus līdzekļus labāk lietot.
11.05.2013 22:55 |

Reitings 537
Es spriežu pēc tā, kāda reakcija viņai bija, kad skrēja no otras sievietes pie manis skalot, gali bija nodeguši :/

Paldies, meitenes, tā kā mati ir mans lepnums, darīšu visu, lai atveseļotu, toties tagad man būs laba mācība...
12.05.2013 09:33 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Protams, ka žēl, ka tā sanāca un viennozīmīgi friziere vainojama un viennozīmīgi atgriežama nauda, vai piedāvājams bezmaksas kurss matu atjaunošanai.
BET man tomēr ir kas sakāms arī jums. Piedodiet, bet kas jums darās galvā, ka jūs pati neredzat cik ilgi sēžat ar balinātāju matos? Vai tiešām jūs esat tik kautrīga un par sevi pastāvot nevaroša, ka nespējat pieiet pie frizieres un pareikt, ir pagājušas 50 minūtes, skalojam ārā???? Nu kā tā var. Kā saka, kas sevi sargā, Dievs sargā. Vai jūs matis baliniet pirmo reizi?? Personīgi arī man ir blondi mati, ko balinu frizētavā, arī mana friziere parasti, kamēr es sēžu ar balinātāju (šķipsnas) tās 50 minūtes (6%), apkalpo citu klientu, BET es skaidri zinu, cik minūtes man jāsēž, skatos pulkstenī un uzņemu laiku! Kā gan savādāk? Protams, man nekad nav nācies frizierei atgādināt par mani, bet pa;sai tak arī jāskatās.
Otrkārt, ja nemaldos raksta sākumā teicāt, ka bērniņš bija palicis mājās ar vīru... Tad par kādu satraukumu par bērnu vjūs runājat? Atvainojiet, bet man radies priekšstats, ka jums ie ļoti zems pašvērtējums, jūs nevarat atļauties sev kaut ko prasīt, pastāvēt par sevi.
Atvainojiet par dažiem skarbiem vārdiem, friziere, protams, vainīga, bet mīlēt vairāk sevi, tad viss būs ok!
Vienīgais kao varu ieteikt un kas ļoti labi palīdzēs ir kurss dzintars matu eļļai (tieši eļļa). Un nedzīvos matus, gribi vai nē, jānogriež. Pirmkārt tie taču ir neestētiski, otrkārt, matus neataudzēsiet, ja nenogriezīsiet bojātaš vietas, jo viņi neaugs, bet lūzīs.
14.05.2013 10:02 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
barnija9, saņemies beidzot, tagad tev ir arī berniņš, kurš būs jāsargā un jāaizstāv, un vīrietis blakus vienmēr nebūs.
es piezvanītu uz salona administrāciju, izklāstītu viņiem visu situāciju, jā, ar visu pīppauzi utt. un arī par tiem sūda paraudziņiem, un teiktu, ka ja viņi tagad un tūlīt nepiedāvās adekvātu kompensāciju, t.i. 30 ls atpakaļ, lai varētu sapirkt matus atjaunojošos līdzekļus un aiziet pie citas frizieres, jo tajā frizētavā es savu kāju speršu tikai, lai saņemtu to naudu, sarakstīšu sūdzības visā internetā un zvanīšu uz PTAC. un tad zvanītu uz PTAC, lai viņus riktīgi paņem priekšā. nevajag baidīties izklausīties pēc psihās vecenes, viņi zina, ka ir vainīgi.
ko ar pašiem matiem darīt- Bonacure Repair vai jaunais Bonacure Fibre Force. bet tam vajag naudu, tāpēc ej un zvani.
14.05.2013 10:25 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
snupis Es neuzskatu,ka man aizejot pie friziera būtu jādara viņa darbs t.i skatīties,uzņemt laiku cik ilgi jātur krāsa,balinātājs utt. Varbūt tikai piekoriģēt kaut ko,bet viņas darbs man nebūtu jādara.
14.05.2013 11:08 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Alise, nu bet kaut kādam saprātam taču ir jābūt, ja 3 stundas viņa sēž un neko frizierim nesaka!!! Man tas cilvēciņš šājā sakarā liekas dīvains...Es vienalga paskatos pati priekš sevis pulkstenī cikos pabeidz likt šķipsnas un uzņemu laiku, priekš sevis. Friziere man vienmēr saka, tā, 50 minūtes sēžam, ik pa laikam viņa pienāk, paskatās, apjautājās, vai nekož un laiku viņa pati protams ka vaktē un nekad nenokavē, bet es arī ar lielu aci skoju līdzi, kā nekā mani mati;)!
14.05.2013 11:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits