Slēpju algu no vīrieša

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Tā nu ir sanācis, ka slēpju patieso algas apmēru no vīrieša. Viņš pelna 400, es 550, bet saku, ka arī pelnu 400. Kāpēc? Es negribu būt tā, kas maksā par visu lielāko daļu un vēl viņš neatbalsta manus pirkumus, tāpēc izdomāju ka slēpšu. Ko jūs par to domājat? :) Esmu galīga maita? :)
11.05.2013 07:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... es uz brīdi pazūdu...
Uz brīdi!
11.05.2013 13:53 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
sievietēm nebija ne iespēju uz izglītību, ne darbu? kad sieviete tiesiski bija kā bērns, kas vienmēr ir kāda vīrieša finnasiālajā paspārnē -- sākumā tēva, pēc tam vīra? un to vēl to mēģini pasniegt kā kaut ko brīnišķigu laikā, kad sievietēm ir visas tiesības?

kurā vietā šeit kaut kas tāds tika minēts??
mēs diskutējam par to, ka sievietes prasa vīriešiem būt vīrišķīgiem, atbildīgiem, stipriem utt. un tajā pašā laikā lec (un arī uzlec!) augstāk(piedodiet) par savu pakaļu!
Bet arī visstiprākais un vissveiksmīgākais vīrietis grib līdzās sev kaut nedaudz vājāku sievieti! Jo kāda tad jēga viņam vispār būt tādam? Un kāda ir jēga dzimumu sadalījumam?

Cita lieta, ka ir sievietes, kas tomēr grib konkurēt, grib būt vienlīdzīgas (vai pat pārākas) karjeras/darba/naudas ziņā (jā, arī es), bet tad arī nav ko raudāt, ka ir vienas, jo viņām līdzās vīrietis nevar justies gana spēcīgs un līdzvērtīgs. Vai arī tam ir jābūt kaut kādam pārcilvēkam:D
Vīrieši vienkārši negrib konkurēt arī ar savām sievietēm, viņiem tā visa pietiek ārpus attiecībām.
11.05.2013 13:53 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
tb*visveiksmīgākais
11.05.2013 13:56 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es savam draugam šo visu izlasīju, un arī Dominikas gadījumi, viņš uzskata, ka tas nav normāli, tas nav vīrietis, memļaks, un punkts!
Runājot par to rēķinu dalīšanu, uztveru tā, ka viņš dzīvo uz tava rēķina un ir memļaks, kas nevēlas atvērt savu maku, jo muterīte droši tā uzaudzinājusi, visu samaksājusi, tā kā Dominikas gadījumā.
Tas ka Tu maksā par dzīvokli, tā ir viņa uzturēšana, un kāds tev labums no viņa auto un degvielas? Tu brauc ar to auto uz darbu? Tu taču tāpat brauc ar sabiedrisko, murgs. Un pārtiku pērkot vairāk, cik viņš ēd un cik tu apēd. Pirmkārt neuzskatu, ka te vispār būtu saruna par to kurš un cik pelna vairāk vai mazāk, bet par to, ka džeks ir memmes dēliņš, jo viņš 1/2 nemaksā, jo neuzskatu ka degviela auto un pārtika ir puse, tās lielākoties ir viņa vajadzības, taču tu maksā par jūsu abu vajadzībām.
11.05.2013 13:56 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Jackie, es uzskatu, ka dzimumu sadalījums izpaužas tikai bioloģiskajās atšķirībās. viss pārējais ir sociāli iemācīts, un tā nu nav nekāda dabiskā kārtība vai kas nu tur
dzimuma lomu tēma gan mani mazliet mulsina, jo mani dzīves laikā izveidojušies uzskati konfliktē ar to, kas man tika iemācīts ģimenē -- mans tēvs ir t.s. tradicionālo vērtību piekritējs, tikai krietni inteliģentākā formā nekā Melns. bet par loģiskāku, pamatotāku un cienījamāku es uzskatu pirmo
11.05.2013 14:09 |

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Nu jūs mani galīgi sagruzījāt...
11.05.2013 15:45 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nu bet padomā pati, kā var normāli dzīvot tādās attiecībās kur kaut kas ir jāslēpj?Tās nav attiecības
11.05.2013 16:43 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Zini, kas manā un es domāju - arī daudzu citu vīriešu izpratnē ir gudra sieviete? bez daudz kā cita - tāda, kura ir spējīga "stumt" savu vīrieti dzīvē uz augšu. Lūk, tā ir īsta sievietes gudrība - nevis pašai darīt, bet izgrozīt to vīrieti tā, lai viņš to paveic un vēl - lai viņām liekas, ka viņš pats visu paveicis. Tāda sieviete tik tiešām ir cienīga atrasties blakus ģenerāldirektoriem, prezidentiem un baņķieriem.

Tā ir nevis gudra sieviete, bet stulba zoss. Otru stumjot, cilvēks tā arī paliek visu mūžu otra ēnā. Realizējot šo ieteikumu tā, ka vīrietim patiešām liksies, ka viņš pats visu paveicis, sieviete no tā tikai cietīs, jo vīrietim sakāps galvā- es varonis, es veiksminieks, bet tā tur mājās- ubadze, neveiksminiece un priekš kam gan man tādu vajag?! Un vai nu pametīs pavisam vai arī izturēsies tik riebīgi (bieži atgādinās, ka sievietei ir jābūt pateicīgai, ka viņš viņu uztur), ka sieviete pati gribēs iet prom.
Gudra sieviete pati sevi "stums" dzīvē uz augšu un atradīs sev līdzvērtīgu partneri, kas arī pats sevi "stumj". Tā abi tiks tālāk un sieviete nebūs atkarīga no vīrieša labvēlības.
Sievietēm, starp citu, arī ir pašcieņa. Neviena negrib būt ubadze.
11.05.2013 16:44 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Gunita
Neviens tevi nesagruzīja- mazāk sēdi forumā!
Tev nav jāsāk pelnīt mazāk tikai tāpēc, ka tavs vīrietis nespēj nopelnīt tev līdzvērtīgi. Ņemot vērā, ka viņam būs nepatīkami zināt, ka tu pelni vairāk, pasargā viņa jūtas no tā pazemojuma. Pārmetumiem par eko lietām un ezotēriku- liec pretī Gurri rakstītos argumentus!
Tas ka Tu maksā par dzīvokli, tā ir viņa uzturēšana, un kāds tev labums no viņa auto un degvielas? Tu brauc ar to auto uz darbu? Tu taču tāpat brauc ar sabiedrisko, murgs. Un pārtiku pērkot vairāk, cik viņš ēd un cik tu apēd.jo viņš 1/2 nemaksā, jo neuzskatu ka degviela auto un pārtika ir puse, tās lielākoties ir viņa vajadzības, taču tu maksā par jūsu abu vajadzībām.
11.05.2013 16:48 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, ko tu ieteiktu darīt?

Darbā esmu, protams, aizņemta, kā jau visi.
Gunita! Manuprāt, ļoti labi darbojas tas variants, kāds viņš ir man. Katru piektdienu es atdodu sievai iepriekš norunātu konstantu summu un aizmirstu par jebkādu iepirkšanos, rēķiniem un visu pārējo. Citiem vārdiem sakot, rezultāts ir tāds, ka abu naudas tiek sajauktas kopā tā, ka neviens nesapratīs, kura Tavā makā ir Tavējā un kura - viņa.Otrkārt, arī man reizēm ir vēlēšanās paburkšķēt par to, ko pērk mana sieva. Viņai ir gatava atbilde - paēdis esi? Bērni - apģērbti? Bērnudārzs - nomaksāts? Kādas vēl var būt pretenzijas? Man protams, nav ko iebilst. Un Tavs puisis var turpināt nenojaust, cik no jums kurš pelna? Sarunā ar savējo tāpat! Tikai atstāj viņām kādu simtnieku mēnesī arī pašam. Un viņam būs arī sajūta, ka viņš ģimeni uztura. Vienīgais, (kāpēc es jautaju, vai Tu nestrādā pa 14 stundām diennaktī) protams, uz Tevi gulsies lielāka atbildība un laika un enerģijas patēriņš sakarā ar to, ka ģimenes iepirkumi būs tikai Tavā ziņā.
11.05.2013 17:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atskirshos ar viedokli, bet varbuut autore tik tieshaam izgruuzj naudu meeslos un viirietis baidaas, ka vinjas izskeerdiibas deelj veelaak gjimene noies pa grunti? Esmu redzeejusi taadus cilveekus, visbiezjaak sievietes, kuras nemaak apieties ar naudu. Dziivo no rokas mutee, bet pirks daargaako lasi vai luupu kraasu.
11.05.2013 23:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Tā ir nevis gudra sieviete, bet stulba zoss. Otru stumjot, cilvēks tā arī paliek visu mūžu otra ēnā. Realizējot šo ieteikumu tā, ka vīrietim patiešām liksies, ka viņš pats visu paveicis, sieviete no tā tikai cietīs, jo vīrietim sakāps galvā- es varonis, es veiksminieks, bet tā tur mājās- ubadze, neveiksminiece un priekš kam gan man tādu vajag?! Un vai nu pametīs pavisam vai arī izturēsies tik riebīgi (bieži atgādinās, ka sievietei ir jābūt pateicīgai, ka viņš viņu uztur), ka sieviete pati gribēs iet prom.
Nu, te ir jautājums, uz kādiem principiem un vērtībām kurš veido attiecības ģimenē. Teikai, acīmredzot, tuvāka ir nepārtraukta karadarbība un sāncensība. Nu, lai veicas atrast tādu vīrieti, kurš būs gatavs kaut ko tādu ilgstoši ciest! ... Un vienā skaistā neatskatoties dienā neaiziet pie tādas "stulbas zoss"!
12.05.2013 12:45 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Es arii sleeptu!
12.05.2013 12:54 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
mana alga un daru to ar ko gribu, gudras sievietes vīriešiem patieso algas apmēru nesaka,lai kāds arī tas būtu
12.05.2013 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits