Melns, tu savā prātā idealizē nezin kādu "tradicionālo vērtību" laikmetu, bet kad nez tāds pastāvēja? tad, kad sievietēm nebija ne iespēju uz izglītību, ne darbu? kad sieviete tiesiski bija kā bērns, kas vienmēr ir kāda vīrieša finnasiālajā paspārnē -- sākumā tēva, pēc tam vīra? un to vēl to mēģini pasniegt kā kaut ko brīnišķigu laikā, kad sievietēm ir visas tiesības? zini, es nevaru iedomāties, kāpēc lai es kādreiz nākotnē kaunētos, ka neuzskatu sievietes par zemākām radībām kā vīrieši
ja tu neesi to sapratis līdz šim brīdim, tad nesapratīsi nekad, bet man drīzāk pārsteigums par sievietēm, kas tā vietā, lai izmantotu sev pieejamās ļoti plašās iespējas, izvēlas dzīvot ar tirānu, kurš domā, ka viņš -- tā ir visa sievietes dzīve
Zini, Menda, laiki mainās, bet cilvēks savā būtībā - nē! Tieši te ir tā atšķīrība. Lai kāda ir mūsdienu sieviešu izglītība, esmu pārliecināts, ja būtu internets un cosmo senajā Ēģiptē, tēmas forumā savā dziļākajā būtībā būtu tieši tādas pašas kā šodien. Un neviens neuzskata sievietes par zemākām! Ne es, ne kāds cits normāls vīrietis nekad neiedomāsies sacensties ar jums par pirmo vietu savu bērnu acīs, ģimenes iekšējās atmosfēras veidošanā, utt.! Sievietes ir ATŠĶIRĪGAS no vīriešiem ar visām izrietošajām sekām.
Jā, arī mana sieva var izmantot savas plašās iespējas, bet viņai ar tirānu labi patīkot, vismaz nav izdevumi uz pusēm jādala.