Slēpju algu no vīrieša

Reitings 63
Reģ: 11.05.2013
Tā nu ir sanācis, ka slēpju patieso algas apmēru no vīrieša. Viņš pelna 400, es 550, bet saku, ka arī pelnu 400. Kāpēc? Es negribu būt tā, kas maksā par visu lielāko daļu un vēl viņš neatbalsta manus pirkumus, tāpēc izdomāju ka slēpšu. Ko jūs par to domājat? :) Esmu galīga maita? :)
11.05.2013 07:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
_paris, nesen vēl pa tv rādīja sižetu, ka bio un eko tiešām bliež visam virsū un krāpjas ar to! piemēram, Latvijas produkts reizem nemaz nav Latvijas , tas tikai darbojas ka reklāma, lai cilvēks ieliktu to savā grozā
11.05.2013 12:22 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
_pari, Tu jau zini, esmu stāstījusi, kā Latvijā notiek ar to bio un eko lauksaimniecību - izkārtne, ne vairāk, protams, protams, ne jau visos gadījumos, bet daļā!! :(
11.05.2013 12:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
jasmina, diezgan skumji, ja ir jadzivo ar tadu backup planu, jo tad sanak, ka pat precoties cilveks pielaus domu, ka skirsies.
11.05.2013 12:26 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Becky un pārējās - LV neražo BIO, kā jau minēji(runāju par piena produkciju), ok, ražo, bet nenormāli maz, dēļ jau minēta piena apjoma. Baltais Eko - ieved no Polijas, lai teiktu, ka ražots LV, atliek tikai safaset šeit, uz to gan patērātājs iekrīt ļoti. Bet nu nav tā, ka lai iegūtu sertifikātu ir viegli, nu nav un ar veselīgumu tur maz sakara, ir konkrētas sastāvdaļas u.c. Atkārtoju - par LV es nešaubos, ka melo, bet nu Vācija tas ir nenormāli stingri un zem nopietnas kontroles un pērkot, es zinu - tas IR eko. ;)
11.05.2013 12:31 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
_paris, nu Vācijā droši vien tā lieta ir sakārtota, bet Latvijā viss šis darbojas kā lielska reklāma:)
11.05.2013 12:33 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kurš vainīgs? Daļēji - jūs pašas, daļēji - latviskā mentalitāte, daļēji - audzināšana ģimenē, daļēji - paši vīrieši.

Bet, ja sievietei izdodas pelnīt to naudu vairāk nekā vīrietim??Lai saglabātu vecim pašcieņu- aiziet no darba vai sākt pelnīt mazāk?

Kāpēc sievietei ir jāiet uz leju, nevis vīrietim uz augšu?
Skaidrs, ka tas ir grūtāk, bet šādas nostādnes mani vnk beidz nost. (Tas nav konkrēti par Tevi, bet kopumā)

Melns, nu tu taču esi totāls idiots

Necik, ne idiots. Viņš atspoguļoja to, kā tipisks vīrietis patiešām justos šādā situācijā.
Ja es būtu džeks, kurš nespētu pelnīt vairāk kā sieviete, līdz galam nekad nejusots pietiekami vīrišķīgs priekš viņas, līdz ar to patiešām laimīgas attiecības diez vai izdotos ar šo sievieti.
11.05.2013 12:33 |

Reitings 63
Nutā gan nav, ka viņš maksā lielāko daļu rēķinu. Lai arī slēpju savu algu un mums ir it kā vienāda alga - par dzīvokli un komunālajiem maksāju es 200 Ls. Uz viņu ir internets, auto, degviela, pārtiku ar vairāk viņš pērk. Vēl es par savu nodrošinu sev ēšanu darba laikā, transportu uz darbu, apģērbu, kosmētiku. Un par to "slēpto" naudu pērku to savu bio un eko un kursus apmaksāju.
11.05.2013 12:37 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Bet, ja sievietei izdodas pelnīt to naudu vairāk nekā vīrietim??Lai saglabātu vecim pašcieņu- aiziet no darba vai sākt pelnīt mazāk?

Kāpēc sievietei ir jāiet uz leju, nevis vīrietim uz augšu?
Skaidrs, ka tas ir grūtāk, bet šādas nostādnes mani vnk beidz nost. (Tas nav konkrēti par Tevi, bet kopumā)
Zini, kas manā un es domāju - arī daudzu citu vīriešu izpratnē ir gudra sieviete? bez daudz kā cita - tāda, kura ir spējīga "stumt" savu vīrieti dzīvē uz augšu. Bija te viena forumā, kura aprakstīja, kā izvilkusi savu vīrieti no pagraba, palēnām atbrīvojusi no problēmām ar alkoholu, balstījusi un pārdzīvojusi, kad viņš ir gājis uz darba intervijām, utt. Cik sapratu - zēnam smadzenes bija labas, tikai pašam ar sevi tikt galā bija grūti. Tagad puisis esot uzņēmējs. Lūk, tā ir īsta sievietes gudrība - nevis pašai darīt, bet izgrozīt to vīrieti tā, lai viņš to paveic un vēl - lai viņām liekas, ka viņš pats visu paveicis. Tāda sieviete tik tiešām ir cienīga atrasties blakus ģenerāldirektoriem, prezidentiem un baņķieriem. Esmu daudzas reizes dzīvē bijis pateicīgs savai sievai par idejām, kuras man ar manām vīrieša smadzenēm nekad nebūtu ienākušas prātā.
Katrā ziņā, vislabākais ieteikums gadījumā, ja ir tā, ka sieviete pelna vairāk, ir klusēt. To arī tēmas autorei iesaku.
11.05.2013 12:47 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Tāpēc, ka tas ir seksisms visnožēlojamākā formā -- es taču nevaru būt vēl neveiksmīgāks par sievieti! It kā sievietei būtu jābūt tam mazajam, žēlojamajam nabadziņam, kaut kam vienmēr zemākam par vīrieti. To, kas ir tev, es noteikti nesauktu par pašcieņu, bet gan par tirāniju.
11.05.2013 12:47 |

10 gadi
Reitings 1582
Tāpēc, ka tas ir seksisms visnožēlojamākā formā -- es taču nevaru būt vēl neveiksmīgāks par sievieti! It kā sievietei būtu jābūt tam mazajam, žēlojamajam nabadziņam, kaut kam vienmēr zemākam par vīrieti. To, kas ir tev, es noteikti nesauktu par pašcieņu, bet gan par tirāniju.
Sauc to, kā gribi, - par seksismu, šmeksismu vai vēl citādi. Tas, ka šobrīd modē ir veidot visādas no reālās dzīves atrautas teorijas un mēģināt cilvēkus piedabūt tām pielāgoties, nav nekas jauns. Ir jau pieredzēts, PSRS seksa nebija :-), un viena daļa ar tādu pārliecību arī dzīvoja. Pārējie - par viņiem ierēca. Šodien - tas pats - Karlīnai ir jābūt Kārlim, bet Kārlim - Karlīnai, utt. Katrs pats sev izvēloties dzimumu! Super! Atkal visiem jākļūst vienādiem, - nu gluži kā komunisma cēlājiem pirms nepilna gadsimta! Nekas, nāks jauna mode, un vecie termini (seksisms, geju tiesības būt laimīgiem, utt.) aizmirsīsies, un būs tādi, kuriem par savu rīcību un izrunāšanos šajos laikos, būs kauns. Uz mani šādas jaunlaiku muļķības neiedarbojas - pašam, paldies Dievam, savas smadzenes un pieredze ir!
11.05.2013 12:58 |

10 gadi
Reitings 1582
... Un, ja gribas, vari, Menda, pati pavērot, cik labi personiskajā dzīvē veicas visām tām prezinentēm, priekšniecēm un uzņēmējām ar lielajām algām. Bēdu ieleja!
11.05.2013 13:05 |

Reitings 63
Melns, ko tu ieteiktu darīt?
11.05.2013 13:16 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Un, ja gribas, vari, Menda, pati pavērot, cik labi personiskajā dzīvē veicas visām tām prezinentēm, priekšniecēm un uzņēmējām ar lielajām algām. Bēdu ieleja!

Jā, tā ir, bet to neveiksmi nosaka ne jau tikai viņu lielā alga, bet arī pašu sieviešu raksturs, jo, lai inopietni izsistos biznesā sievietei ir jābūt ar tādu pašu krampi kā vīrietim, neviens tevi tur nežēlo tikai tāpēc, ka esi sieviete. Tā jau tikai naivas meitenes var iedomāties, ka ar koķetēšanu un labu izskatu, pelnīsi miljonus un noslēgsi labu darījumu tikai tāpēc, ka esi smuka:D Lielākoties jau tomēr tā ir cīņa ar zobiem un nagiem. Bet tās īpašības - līderisms, izteikta vēlme dominēt-,kas der biznesā, ļoti bieži neder attiecībās.
11.05.2013 13:27 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, tu savā prātā idealizē nezin kādu "tradicionālo vērtību" laikmetu, bet kad nez tāds pastāvēja? tad, kad sievietēm nebija ne iespēju uz izglītību, ne darbu? kad sieviete tiesiski bija kā bērns, kas vienmēr ir kāda vīrieša finnasiālajā paspārnē -- sākumā tēva, pēc tam vīra? un to vēl to mēģini pasniegt kā kaut ko brīnišķigu laikā, kad sievietēm ir visas tiesības? zini, es nevaru iedomāties, kāpēc lai es kādreiz nākotnē kaunētos, ka neuzskatu sievietes par zemākām radībām kā vīrieši
ja tu neesi to sapratis līdz šim brīdim, tad nesapratīsi nekad, bet man drīzāk pārsteigums par sievietēm, kas tā vietā, lai izmantotu sev pieejamās ļoti plašās iespējas, izvēlas dzīvot ar tirānu, kurš domā, ka viņš -- tā ir visa sievietes dzīve
11.05.2013 13:32 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
tāda, kura ir spējīga "stumt" savu vīrieti dzīvē uz augšu.

Jā, ir tādas un es viņas apbrīboju! Tur ir jābūt īpašai gudrībai, tālredzībai, smalkai, stratēģiskais domāšanai, lai visus gājienus uz priekšu izskaitļotu. Bet vīrietim arī jābūt perspektīvam.

ehh, man šāds modelis nespīd, jo mantojumā ir nācis megaambiciozs raksturs un tikai un vienīgi ar vīrieša panākumiem(pat, ja daļēji būtu mans nopelns) samierināties nespētu.
Nu, jā, un likumsakarīgi, ka privātā dzīve nav diez ko spoža:D
11.05.2013 13:37 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka tieši otrādi - jāsaka, ka pelni vairāk, nevis mazāk, varēsi teikt "Mīļais, neuztraucies, man pietiek!" :) Bet, ja teiksi, ka ir mazāk, tad vairāk zāģēs :)
11.05.2013 13:38 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, ko tu ieteiktu darīt?
11.05.2013 13:38 |

Reitings 63
Darbā esmu, protams, aizņemta, kā jau visi.
11.05.2013 13:48 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Kas tās par attiecībām ja kaut kas jāslēpj ir no otra?!
11.05.2013 13:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, tu savā prātā idealizē nezin kādu "tradicionālo vērtību" laikmetu, bet kad nez tāds pastāvēja? tad, kad sievietēm nebija ne iespēju uz izglītību, ne darbu? kad sieviete tiesiski bija kā bērns, kas vienmēr ir kāda vīrieša finnasiālajā paspārnē -- sākumā tēva, pēc tam vīra? un to vēl to mēģini pasniegt kā kaut ko brīnišķigu laikā, kad sievietēm ir visas tiesības? zini, es nevaru iedomāties, kāpēc lai es kādreiz nākotnē kaunētos, ka neuzskatu sievietes par zemākām radībām kā vīrieši
ja tu neesi to sapratis līdz šim brīdim, tad nesapratīsi nekad, bet man drīzāk pārsteigums par sievietēm, kas tā vietā, lai izmantotu sev pieejamās ļoti plašās iespējas, izvēlas dzīvot ar tirānu, kurš domā, ka viņš -- tā ir visa sievietes dzīve
Zini, Menda, laiki mainās, bet cilvēks savā būtībā - nē! Tieši te ir tā atšķīrība. Lai kāda ir mūsdienu sieviešu izglītība, esmu pārliecināts, ja būtu internets un cosmo senajā Ēģiptē, tēmas forumā savā dziļākajā būtībā būtu tieši tādas pašas kā šodien. Un neviens neuzskata sievietes par zemākām! Ne es, ne kāds cits normāls vīrietis nekad neiedomāsies sacensties ar jums par pirmo vietu savu bērnu acīs, ģimenes iekšējās atmosfēras veidošanā, utt.! Sievietes ir ATŠĶIRĪGAS no vīriešiem ar visām izrietošajām sekām.
Jā, arī mana sieva var izmantot savas plašās iespējas, bet viņai ar tirānu labi patīkot, vismaz nav izdevumi uz pusēm jādala.
11.05.2013 13:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits