Neticu, ka 550 latu pietiek eko pārtikai, kursiem, kosmētikai. Ja tēriņus dala uz pusēm, tad var, protams, uztraukties par to, ka tagad kāds liktu maksāt vairāk. Ja par visu maksā vīrietis, tad gan pareizi dara, ka nav sajūsmā par to, ka Tu naudu tērē kam mazāk svarīgam (pēc viņa domām). Vispār jau švakas jums tās attiecības, ja autore tik ļoti baidās maksāt nedaudz vairāk. Esmu bijusi Tava drauga situācijā, kad abi maksā, bet viens regulāri tērē kaut kādiem dārgiem niekiem (neesmu sajūsmā par ezotērikas kursiem, kā arī eko produktu piekritēji man itin bieži šķiet dumji, jo ļoti reti viņi paši saprot, kāpēc ko tādu dara). Es vakar visu savu algu atstāju apavu un apģērbu veikalos, vīrietim par to atzinos, bet viņam bija patiess prieks, pat paslavēja, ka saņēmos tik daudz iztērēt, jo pēc pagājušā gada kāju sāpēm man noteikti vajadzēja ļoti "pareizus" apavus. Redz, man ļauj tērēt un to atbalsta, ja pērku ko vajadzīgu. Kad es paziņoju, ka man veikalā vajag jaunu nieku vingrošanai, tad gan neļāva, jo saprata, ka es to max 2 reizes lietošu. Kad gribēju pie astrologa iet konsultēties, arī smējās un neļāva.