Sākšu ar to, ka nekad neesmu bijusi resna, jo esmu 180 cm gara un lielākais svars man bija 70 kg, ar kuru varēja manīt manu riepu un bija paresnas ciskas. Kad uzzināju (pirms 8 mēnešiem), ka šajā aprīlī dodamies ceļojumā, tad man tiešām radās motivācija zaudēt pāris kg, lai samazinātu apkārtmērus. Sāku sportot 3-5x nedēļā, īpašu uzmanību veltot vēderpresēm un ēst veselīgāk, 3 ēdienreizes + uzkoda starp brokastīm un pusdienām. Centos neest 4h pirms gulētiešanas. Ilgi nebija nekādu rezultāti vai ļoti minimāli, bet ceļojumā gribēju peldkostīmā izskatīties labi, tāpēc šoreiz motivācija nezuda. Sev par lielu brīnumu pirms kādiem 3 mēnešiem pamanīju kaut ko līdzīgu kubikiem uz vēdera un ar laiku tie palika arvien izteiktāki. Beigu beigās līdz aprīlim bija izdevies tikt vaļā no 6-7 kg un ceļojumā visi draugi teica, ka esmu palikusi ļoti tieva. Man vajadzētu būt ļoti lepnai par sevi, bet lieta tāda, ka lai gan man uz vidukļa ir 6 kubiki, tagad jau ļoti izteikti, riepa man ir mazāka, bet ir vēljoprojām un no tās nekādīgi netieku vaļā. Arī dibens un ciskas ļum, lai gan 5x ned. taisu squatus un visādus izklupienus. Neesmu redzējusi nevienu kam būtu 6 kubiki uz vidukļa, bet vēljoprojām riepa!!! Kā tas var būt?Izskatās ļoti dīvaini. Izskatās, ka man svars nāk nost no augšas un tālāk zem vidukļa vienkārši neiespējami dabūt nost. Otra pat vēl lielāka problēma, kas mani nomāc ir tas, ka dēļ šīs notievēšanas esmu palikusi gandrīz vispār bez krūtīm. Tā jau iepriekš man bija mazs B izmērs, bet tagad viņas ir vispār sarāvušās un izpūtušās. Šodien skatījos pēc vannas uz sevi kailu spogulī un liekas, ka kaut kas ar manu ķermeni nav kārtībā, viss liekas kaut kā neproporcionāls. Nevaru pārdzīvot, ka man vairs tikpat kā nav krūtis un visi krūšturi ir par mazu. Baidos arī vairs nepatikt savam vīrietim. Viņš novērtē, ka esmu palikusi tievāka, bet diemžēl arī to, ka manas krūtis ir sarukušas līdz minimumam. Nezinu, ko iesākt ar savu ķermeni. Negribas tagad visu pārtraukt un atgūt visus tauku kunkuļus, lai dabūtu krūtis atpakaļ, bet negribu arī būt galīgs dēlis, ar nelielu riepiņu, ļumīgu dibenu un ciskām. It kā jālepojas ar paveikto, bet tajā pašā laikā, kāpēc es tā pūlējos, ja iegūstot rezultātu, tāpat neesmu apmierināta ar savu ķermeņa izskatu? :(