Es taču nekad!

Reitings 39
Reģ: 17.08.2010
"Es taču nekad!" Tā es skaļi skandināju un biju pilnīgi pārliecināta! Es taču esmu laba un godīga!
Grasījos iet prom no sava vīrieša. Bet izlēmu dot mums vēl vienu iespēju. Centāmies atgriezt to, kas bija pazudis. Un izdevās! Bijām atkal laimīgi, lidinājāmies pa mākoņiem, bijām iemīlējušies. Tā vismaz šķita.
Tajā vakarā biju dusmīga uz visu pasauli, jo nekas neizdevās kā plānots. Piedzēros un raudāju. Tad uzradās Viņš! Labs draugs jau gadiem ilgi. Kratīju Viņam savu sirdi, Viņš man savu. Pirmo reizi viņš bija tik atklāts un emocionāls, pat asaru nobirdināja. Un tad tas notika. Mans "Es taču nekad!" pazuda nebūtībā, viss pazuda, bijām tikai mēs divi.
Es izrīkojos tik stulbi un ļauni! Tādas agrāk mēdzu saukt par kucēm.
Mans vīrietis to uzzināja, bet ātri piedeva. Mani par vainīgu nesauca, meklēja vainu sevī.
Es vainīga nejutos. Jutos dzīva! Pieredzēju tik daudz emociju- sākot ar ekstāzi, beidzot ar izmisumu!
Ir pagājis ļoti ilgs laiks, neviens par to vakaru vais skaļi nerunā. Bet mani arvien biežāk tirda jautājums- kā būtu, ja būtu. Zinu, bezjēdzīgi. Tomēr gribētos zināt- ja nu neviens nebūtu uzzinājis. Varbūt mēs ar Viņu vēl būtu draugi un izliktos, ka nekas nav noticis. Varbūt turpinātu, ko iesākām tajā vakarā...
Tā nu tagad dzīvoju- pa dienām mīlu savu vīrieti, naktīs sapņoju par Viņu!
Kāpēc izveidoju šo tēmu? Gribēju izlikt savas domas vārdos. Nevar taču ne ar vienu par to skaļi runāt!
10.05.2013 16:37 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
A ko es tadu pateicu?! Manā izpratnē,sieviete, kura pārguļ ar citu,būdama attiecībās,un pēc tam vēl nešķiras, bet guļ ar piekrāpto vīrieti kopā un sapņo par citu?! Emmm, vajadzēja teikt, nabadzīte.....Tās ir manas domas!!!!
10.05.2013 22:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
pieņemu,ka Tu šobrīd esi knapi 20 gadu slieksni sasniegusi un Tev liekas,ka dzīvē viss pārsvarā ir balts un melns.

Man laikam ir otrādi.. 20 gados vairāk dzīvoju ''ārpus rāmjiem''. Šodien vairāk novērtēju savus patiesos dzīves dārgumus.. un arī attieksme pret fizisku un/vai morālu neuzticību ir vairāk vai mazāk nosodoša.
10.05.2013 22:20 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Neesmu nevienās attiecībās mīlējusi, tāpēc tas piederas pie lietas, ka to laikā domāju par citu. Kā būtu, ja mīlētu, iekārotu, apbrīnotu savu vīrieti? Dzīve rādīs vai tad vilks pie citiem šad tad vai ne. Pagaidām man pašai neapmierināta ziņkāre par izteikumu ''ja krāpj, tātad nemīl'' patiesumu vai nepatiesumu.
10.05.2013 22:31 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
wtf? man vienīgajai lieka,ka Mi Amor komenti reizēm nav īsti adekvāti?

Neesi vienīgā.
10.05.2013 23:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jo kamēr vien Tu pati savā dzīvē neiziesi cauri pietiekoši lielai attiecību pieredzei,notikumiem un atrisinājumiem,Tu citus nesapratīsi.Būsi spējīga tikai nosodīt!

Man ir gandriiz 30 un domaaju taapat, kaa Pievakare. Jo vairaak iepaziistu cilveekus, jo vairaak cienu tos retos, kuri speej tureet doto vaardu un nemelot (un ne tikai attieciibaas ar preteejo dzimumu, bet arii darbaa un paareejaas situaacijaas). Turklaat ar gadiem man aizvien vairaak aug nepatika pret gljeeviem cilveekiem. Tai zinjaa cilveeki dalaas 2 kategorijaas - uzticiigie, kuriem pat ja pasliidees kaaja, vinju sirdsapzinja nograuziis vinjus taa, ka otraas epizodes nebuus un neuzticiigie, kuriem sirdsapzinja ir ljoti elastiiga.
10.05.2013 23:14 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Kāpēc ir jāizvēlas tikai viens, viens vienam otrs, žēl, ka nevarētu dalīties emocijās ar vienu, sarunās ar citu, seksā ar vēl vienu un tā tālāk. Cik tad dzīve būtu rožaina. Vai tomēr nebūtu?
10.05.2013 23:59 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Krista,jau iepriekš rakstiju,ja nezini otra cilvēka stāstu un iemeslus-nekritizē. Tev ir savs viedoklis-jauki,ka tā,cienu Tevi par to. Un cilvēki nedalās tikai 2kategorijās,tieši tāpat kā krāsu paletē nav tikai 2pretējas krāsas!
Man arī ir gandrīz 30,un savos tikko 20 es dzīvoju svētā pārliecībā,ka,ja mīl,tad otru nesāpina,bet tikai tā diemžēl ne vienmēr notiek,bet ne par to šoreiz stāsts!
11.05.2013 00:03 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Dixie, tiešām piesiešanās gadiem ir vienīgais, ko tu spēj atbildēt?
11.05.2013 00:08 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Pievakare,es taču Tev jau novēlēju jauku vakaru! Nevari aizmigt,vai arī netiec pāri aizvainojumam par savu jaunību? Ar Tevi bezjēdzīgās diskusijās tāpat neielaidīšos!
11.05.2013 00:11 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
parasti jaunas un naivas meitenes domā - nekad. parasti tās, kurām nav nekāda attiecību pieredze. kāda jēga tēlot gudro ar palagu rakstīšanu?
11.05.2013 00:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
parasti jaunas un naivas meitenes domā - nekad. parasti tās, kurām nav nekāda attiecību pieredze.

Ne visas ar gadiem paliek par kraapeejaam. Tas ir tikai veel viens pashizdomaats attaisnojums neuzticiigo elastiigajai sirdsapzinjai. ;)
11.05.2013 00:26 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Mani pārsteidz, kā joprojām dažiem cilvēkiem nepielec tas, ka, viņuprāt, sprediķotāji - tie nav svētie vai naivie lohi. Tie var būt tādi, bet var būt arī cilvēki, kas atzina savas kļūdas un saprata, ka tā turpmāk būtu labāk nedarīt. Pastāv cilvēks, kurš izdarīja sliktu rīcību un saprata to. Bet pastāv tādi, kuri izdara un tad meklē sev attaisnojumus ("es viņu mīlu", "jūs nezināt situāciju un iemeslus", "tu esi pārāk jauna, lai saprastu"..), ka tik neatzīties tajā, ka šī rīcība pēc būtības ir slikta.

Un kaut kāda rakstīšana par gadiem norāda vien to, ka cilvēkam nav, kā citādi argumentēt savu viedokli..
11.05.2013 00:33 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
ka tik neatzīties tajā, ka šī rīcība pēc būtības ir slikta.

nedomāju, ka kāda šajā forumā un vispār, par šādu rīcību glaudīs pa galvu un teiks - malacis! Un ne vienmēr šādos gadījumos kāds kādu nemīl. Mēs visi mēdzam pieļaut kļūdas un tikai pēc tam saprast, ka tas pirmais tomēr bija labāks.
11.05.2013 00:40 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ja šajā forumā būtu iespējams novērtēt komentārus, tad es to šoreiz izdarītu Pievakarei. dixie sāka diskutēt, bet savam vecumam:P nepavisam neprata to uzturēt, tik vien kā murmināja- Tu neko nezini, tu neko nezini un kur nu bez - jauku vakaru a la - atšujies. Ta pastāsti kā ir, varbūt frontes pretējai pusei būs interesanti saprast;)
11.05.2013 00:55 |

Reitings 15
Reģ: 11.05.2013
http://pelninaudu.info/Sojec - iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
11.05.2013 01:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits