Čau!
Jāraksta diplomdarbs, jāmācās 90 biļetes eksāmenam, bet negribas, ārā tik feins laiks, a jāsēž pie pc, sodība :D
Kurai vēl sevi jāpiespiež mācīties? Kurai ir kāda laba motivācija tām, kuras ierūsējušas :D
Es arī tikpat kā bezdarbniece biju, parādījos tik ik pa laikam darbā, bija atvaļinājums, citādi tiešām būtu liels stress, man visi iepriekšējie kursa un prakses darbi bija tapuši pēdējā vakarā vai nu pāris dienu laikā, viens bija rūpīgs kādas 4 dienas pa starpu darbā rakstīju, bet nu šeit vajadzēja pieiet nopietni.
Es jau domāju, ka ja sākšu darīt varbūt tiešām tas viss kaut kā aizies un būs vieglāk saprast kur, ko, kā rakstīt :D
Es velku guniju, bet ir tik maz laika palicis un man nekas nav iesākts darīt :D
man paradi nekad nav bijusi. labak sliktaka atzime, nevis jalauza galva par kaut kadiem nenokartotiem darbiem!
iesaku tev ar kursa biedrenem sadalit jautajumus, katra atbild konkreto un tad apmainas. ta ir vieglak! pietam bakalaursmagistrs bija jasak rakstit laicigi, tad siekala netecetu uz silto laiku!
Nja, es sēžu mājās, kur miera gandrīz nav, jo neeksistē jau tikai mācības- jāgatavo ēst, jāmazgā trauki, jāsakopj māja utt. Piedevām vēl ir kucēns, kurš guļ blakus un košļā kāju
man likās, ka kāds raksta manu stāstu :D
Man ir tieši tas pats :D
Marta, diplomdarbam palikuši pēdējie labojumi, bet tam pašam spēka vairs nav :D Uz jautājumiem atbildes ar gatavas, tikai jāsāk mācīties. Nothing, es saprotu par to mājas darbu darīšanu, bet Tev arī ir kucēns, kurš Tevi grauž? :D
Bet, kad viņš guļ, tad ir jābūt klusumam. Savādāk viņš pieceļas un skatās ar naidīgu skatienu :D
Nakti lien gultā un guļ mums ar draugu pa vidu :D atgādina bērnu.
Lieki piebilst, ka grauž grāmatas un klades, ja uz pāris minūtēm atstāj viņas gultā :D
Nothing, vienkārši apburošs suņuks Tev :D Mēs varam šitos savus trakos košļātājus aizvest uz skolu un parādīt kā attaisnojošu iemeslu, lai pagarina mācību termiņu :D
Un kur problēma, piemēram, biļetes iet mācīties ārā? :) Es ne reizi vien esmu sēdējusi klusā parka stūrī vai laukos, sauļojusies, mācījusies. Uzreiz ir gan motivācija, gan zūd piespiešanās sajūta.
Arī rakstu darbus parasti cenšos nerakstīt mājās. Vajag pamainīt vidi. Kafejnīcas, bibliotēkas, parki :)