oj. mēs ar savējo bijām viens otram pirmie. attiecības vienā mirklī varēja būt tādas, it kā būtu 7. debesīs, otrā mirklī tādas, it kā būtu ellē. manējam ir īpaši tuvas attiecības ar saviem tuviniekiem, taču man - nē. esam spēruši zemes gaisā, spļāvuši zibeņus viens uz otru, pēc tam skrējuši mājās raudāt. es raudāju viena, bet viņš visus pārdzīvojumus mēdza uzticēt tuviniekiem. viņa māte un tēvs vienmēr bijuši mīļi pret mani, attieksme tiešām bija ideāla, t.i., dēls pats varēja izvēlēties, kuru grib sev blakus, vienmēr atbalstīs, taču no māsu un brāļu puses bija elle, jo viss, ko viņi redzēja, kā brālis nāk uz māju un spilvenā raud, bet neredzēja visu situāciju kopumā. man bija jāklausās tik sāpīgi vārdi, tika pat mani tuvinieki iesaistīti, pat uzstāts, lai beidzu tikties, tiku nicināta, pazemota. es visu to noriju. jā, esmu gājusi skaidrot situāciju, skatījusies acīs tiem cilvēkiem. esmu sapratusi, ka tuvinieku iejaukšana attiecībās ir pēdējais, ko vajadzētu darīt. labi, ja nav neviens, kam uzticēt savas privātās dzīves nianses - stāsti, bet, ja tas cilvēks, kuram tas tiek uzticēts, savu attieksmi, domas nespēj turēt sevī, tad piedodiet, es pat neiesaistos tajā murgā. pēc visa tā - mums bija nolikts skaidrs un tiešs ultimāts - nerunāt apkārt par mūsu problēmām. sapratu, ka viss, ko darīšu, būs tikai mūsu attiecību labā, nevis, lai kādam citam no malas izpatiktu, lai arī kāda attieksme no tuviniekiem nāktu, cieņa pret viņiem, pat, ja tā ir vienpusēja un noteikums, lai neviens nejaucas mūsu attiecībās. tas ir tas viss, ko es varu darīt. līst uz vēdera, lūgt piedošanu par to, ka mums ir strīdi - nekad vairs.