Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Babņiki

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas!:) Man ļoti patīk puisis, kas iekāro visas meitenes (20 gadi) . Tātad, gribēju uzzināt, vai kāda, kas bijusi ar babņiku, spējusi viņu tik ļoti aizraut, ka viņš skatās tikai uz vienu, ļoti mīl un nelaiž pa kreisi? Jo esmu lasījusi, un arī dažu paziņu dzīves pieredze liecina, ka viņi pēc 23-25 gadiem ir gatavi ģimenei, pēc tam ir vislabākie tēvi, jo ir izskrējušies un tā.
07.05.2013 18:03 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
man bija babnjiks...vinju aizraava tas ka mani gultaa ievilkt nevareeja tik aatri kaa plaanots jeb biju tjip nepiejamaa :D nu un galvenais neizraadi ka vinj6 tev baigi patiik..vispaar neizraadi ka vinj6 tev patiik...tad vinjam iedegsies-kaa taa? es un nepatiiku, ir uzdevums :D nu un jaa neiesaku, gadu bija ideālas attiecības, vēlāk nokrāpa ar citu meitenei un pateica, nu es tak babnjiks, tā mana dba nu vai kautkā tā :D
13.05.2013 23:09 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Paldies par ieteikumu. :D

Bet nu satiku viņu vēlreiz. :D viņam vēl smadzenes jāattīsta, totālākais duraks.:) Viņa uztvere: nedabūju viņu, dabūšu citu. Diezgan precīzi, jo tieši to viņš arī dabūja no citas meitenes. :D forši
13.05.2013 23:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits