^^ paldies par padomu!! :) Man ļoti patīk Tavs noformulējums.
Patiesībā es tāda arī biju pirmajā un otrajā dienā, kad tusējos ar viņu. Gluži vienkārši negribēju skūpstīties, kur nu vēl mīlēties, jo zināju, ka tā būs pirmā un beidzamā reize.:D Bet blakus gan gulējām..
Bet viņš, pēc manām domām, ir tas tipāžs, kas domā -> nu un? nedabūju viņu, dabūšu citu! ;D
Un ja vien Tu zinātu, ko viņš man nākošajā dienā pateica. Mēs nebijām neko darījuši, es vispār viņam nelīdu klāt, tieši otrādi, visu laiku izvairījos(viņš visu laiku mani nelaida vaļā utml), bet viņš pasaka, ka man var uzticēt, esmu kā draudzene, jo viņam nav nopietnu nolūku un stāsta par kkādu meiteni, ar kuru pārgulēja. Un pēc tam, kad pasaku, ka nevēlos tādas detaļas dzirdēt un vispār, mūsu saruna nesākās ar to, aizeju ar pārējiem puišiem runāties, viņš paliek drūms.
Nu lūk, un tas viņa teksts manī uzkurināja spītu. Viņš pats par sevi ir egoists, visu laiku runā tikai par sevi, savu dzīvi, nevienam nevienu jautājumu neuzdod, komplimentus, protams, neizsaka (laikam viņam visu laiku meitenes lien klāt). Tāpēc vēlējos dzirdēt par viņiem vispārīgi.