lieta tada ka draugs baz virsu lai stradaju. es negribu stradat vismaz pagaidam turklat vina alga ir pietiekami liela lai abiem butu labi. kapec vis ir jaizboja? labi vel ziema. bet tagad nak vasara vis zals un domas galigi nelidz tam. tapat ari majas ir daudz pienakumu kurus vins neveic, bet ir uz maniem pleciem. nav viegli.
ka panakt kompromisu>? ir tadas kas vispar vasara stradas?
Domāju, ka ļoti daudzi, kas nestrādā sirds darbu, to nevēlas darīt, bet gribēt un vajadzēt ir divas dažādas lietas ;) Kāds ir pamatojums puiša lēmumam? Varbūt esi palikusi neciešama?
vins saka ka es neko nedarot un vins uzskata ka degradejos :( ta nav. virnkarsi gribu nogaidit lidz ziema kad tapatas nav ko darit. tagad tak vis ir zals un saulosanas sezona sakusies, negribu but iespundeta darba. tpat ari nezinu nemaz kur tad lai es iekartojos, nezinu varbut uz puslodzi vienigi kkur.
nu bet tieši tā, ka degradējies. ne vienmēr tas no finansēm atkarīgs. bet ļoti viegli vari palikt garlaicīga, ja viss, ko dari ir sēdēšana mājās un sauļošanās, ja nav pašai savas dzīves, pienākumi, intereses ārpus mājas.
es saprotu, ja sieviete sēž mājās ar mazu bērnu līdz kādam bērna 1,5gadu vecumam, bet tā vienkārši -negribu, nestrādāju, jo mani kāds uztur, tas gan ir muļķīgi.