Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uzvesties kā pieaugušai sievietei

Reitings 8
Reģ: 24.02.2013
Sveikas, meitenes!

Man ir tāda kā problēma, ja to var tā nosaukt. Gadu man ir padaudz, sen vairs nav 20 un nav arī vairs 25. Bet ļoti bieži uzvedos kā mazgadīga tīne :D Tas attiecas īpaši uz attiecībām ar puisi. Un es nezinu, kā lai strādā ar sevi, lai uzvestos tā, kā es gribu. Būtu mierīga, nosvērta, gudra sieviete.
A ko es? Piemēram, puisis visu dienu pie datora. Tā vietā lai ar mīļumu pievērstu sev uzmanību, es ciešos un tad vienu brīdi vienkārši spļauju visu ārā un uztaisu scēnu un apraudos. Ja viņš kontaktējas ar kādu sievieti, tā vietā lai stāvētu tam pāri un būtu žilbinošā draudzene, es pataisu sevi par muļķi, uzklūpot abiem krāgā :D Tie tik daži piemēri. Bet nu skaidrs ir viens, ka man pietrūkst tās nosvērtības, kas pienāktos pieaugušai sievietei.

Paldies, ka uzklausījāt! Ja ir kas iesakām, priecāšos. Vai šādas personības iezīmes ir labojamas?
05.05.2013 15:31 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Nezinu, tikai minēšu, bet varbūt vajag pacelt pašapziņu?
05.05.2013 15:33 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Jāievieš kaut kāds paškontroles mehānisms, lai nenorautos ;)
05.05.2013 15:46 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Es arī esmu briesmīgi nenopietna :D nu ļoooti!! Bet kaut kā vienmēr sev iekšēji atgādinu, ka man vairs nav 6 gadi un es spēju par sevi pastāvēt.
05.05.2013 16:00 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Varbūt jāsāk ar drauga nomaiņu, pret tādu kurš nesēž visu dienu pie kompja un nečato ar citām???
05.05.2013 16:02 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es arī bieži aizeju pa gaisu un daru visādas glupības. Drauga mamma saka, ka it nekas to nespēj izārstēt, tikai laiks. Citam tā apskaidrība nāk ap 30, citam vēlāk. Vai arī jānotiek kaut kam ļoti traģiskam, lai saprastu, ka visa tava ņemšanās ir stulba un pasaulē ir lielākas bēdas. Nezinu, man vēl ir teju, teju 23 gadi. Pa šo laiku esmu pietiekami daudz mēslu bedrēm cauri izrakusies, tomēr, kad palasu tepat cosmo vai citur, kā citām iet, uz kādu laiku nedaudz nomierinos. Nav mana dzīve arī tagad paradīze, bet nav iemesla justies dziļi nelaimīgai vai pakļauties impulsīvai rīcībai. Varbūt jāzaudē vēl 10, 15 cilvēki savā dzīvē, lai beidzot apjēgtu, ka psihošana pie laba gala nenoved.
05.05.2013 16:02 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši pacenties turēt ciet muti :-D
05.05.2013 16:07 |

Reitings 13
Reģ: 27.04.2013
ujā, smagi gan, bet, neviens tavā vietā neko nedarīs, pašai ir jāmainās. man palīdz runāšana ar sevi t.i. - spogulī :D , tad tu sevi redzi tā kā no malas , nu bet vrb katram ir savādāk :D
05.05.2013 16:16 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Palīdz dziļa ieelpa un skaitīšana līdz desmit pie sevis. Pa šo laiku, iespējams, negribēs ne vairs kliegt, neko.
Jāiemācās sevi pieķert brīdī, kad gatavojies atkal "iet pa gaisu" un tajā brīdī sevi apturēt, atcerēties, ka tu negribi tāda būt, negribi atkal ārdīties un vienkārši noskaitīt līdz desmit. Vienīgais, kas jāiemācās- noķert sevi tajā brīdī. :)
05.05.2013 16:19 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Vienkārši pacenties turēt ciet muti
+++ vai tieshám tik grúti aizvért muti, kad gribi atkal taisít scénu? bet, ja jau tu esi táda - tad kápéc télot no sevis nopietnu sievieti?
05.05.2013 16:53 |

Reitings 6676
Piemēram, puisis visu dienu pie datora.

Ja viņš kontaktējas ar kādu sievieti
(šeit nu gan atkarīgs kādā veidā kontaktējas... BET...

Man vienīgai šķiet,ka problēma nav meitenē pašā... šajās attiecībās??

Un kas ir nolicis kaut kādu standartu, kā uz lietām reaģē pieaugušie un kā jaunieši? Kāpēc jums šķiet, ka 50 gadīgas sievietes netaisa scēnas un nemet ar šķīvjiem?? Kur jūs to rāvāt grāmatās vai filmās?? Katram jau esmocijas izpaužas savādāk.. neskatoties uz vecumu... ne?

Nu ja jau pati ir nonākusi pie secinājuma, ka viņu neapmierina tas kā viņa uzvedās, u smuki aprakstīja kā būtu jāuzvedas, tad nu domāju pirmais skolis jau veikts, un gan jau arlaiku arīsāks praksē izmantot pašas nosauktās taktikas savu problēmu risināšanā...
05.05.2013 17:08 |

Reitings 1873
Roxy, Tavs draugs ar citām sievietēm nekontaktējas? Pie datora nesēž?
Droši vien visu dienu autorei nesēž draugs pie pc, bet dažas stundas, kas nav nekas traks, gan jau viss brīvais laiks tā netiek pavadīts.

Un man draugs ar šad tad grib paspēlēt spēlītes vairākas stundas no vietas- tas nav bieži, lai jau papriecājas. Kā arī kontaktējas ar citām sievietēm, parasti gan nav nekas slēpjams un pastāsta man ar ko ir uzzinājis utml.
05.05.2013 17:17 |

Reitings 6676
cruel

Tāpēc arī iekavās bija rakstīts, ka atkarīgs kādā veidā komunicē...

Viņa neminēja ne cik ilgi draugs sēž pie datora ne kāda veida ir šis kontakts ar citām sievietēm... līdz ar to mēs neviena nevaram spriest cik viņa uzvedas vai neuzvedas bērisķīgi attiecīgajā situācijā...

Ja ir kā cruel minētajā variantā, tad meitene ir patiešām eciešams cilvēks kuram būtu jāapmeklē speciālists un jāmeklē palīdzība risināt savas psihes problēmas, BET ja nu tas draugs tomēr sēž pie tā kompīša vairāk ekā kontaktējas ar viņu, turkl;āt sēžot pie tā vēl iespējams sarakstās ar sevešām sievietēm netā, tad nu vienalga lai cik būtu gadi... šajā gadījumā skandāls ir normāls manā saktījumā...

Tad nu ja autore vēlas izpalīdzīgus kometārus, kuri būtu kaut kā vērti, lai apraksta situāciju nedaudz smalkāk jo kā redzams paskatoties uz to no dažādām pusēm šī situācija izskatās savādāka...
05.05.2013 17:23 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Pretēji Roxy man gan šķiet, ka apstākļiem te absolūti nav nozīmes. Autore grib uzvesties kā pieaudzis cilvēks jebkurā situācijā. Vienalga vai draugs tikai sarakstās, vai guļ ar kādu citu.

Ok tā ir tikai filma, bet paņemsim par piemēru Lily no Gossip girl. Pat tad, kad viņa uzzina, ka vīrs viņu krāpj, pat tad viņa ir mierīga, nosvērta, scēnu nekad neuztaisīs un no situācijas izies kā dāma. Nevis histēriķe.

Es gan te gudri spriedelēju, bet man arī ar to ir prblēmas :D Bieži neuzvedos adekvāti, bet gribētu :)
05.05.2013 17:31 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Es ar tāda biju, bet mani tādu pataisīja attiecības. Tā gadās, kad ir attiecības, kuras tevi parāda no siktākās puses. Piekrītu Roxy, meklē citu draugu.
05.05.2013 17:33 |

Reitings 6676
kordelia

Filmu neesmu redzējusi, bet man liela aizdoma, ka uzvedībakrīzes situācijās nav atkarīga no vecuma, bet no rakstura... var būt 14 gadīga meitene ļoti nosvērta jebkurā situācijā mierīga un necelt traci, un var arī taisīt psihozes 40 gados vai visu mūžu... Reakcija uz situāciju tā vai savādāk neliecina par pieauguša, ka esi pieaudzis..

Protams, vairumam cilvēku pieaugot mainās uztvere par lietām un varbūt arī reakcija uz tām,taču vienmēr visos vecumos būs cilvēki kuri rīkosies neapdomīgi, eksplodēs un pēc tam paŗdživos un tādi kuri ieraujas sevī nerunā, tur aizvainojumu un saglabā mieru..
05.05.2013 17:44 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
uii..par to datoru arī man tāpat:(
bet tagad esmu iemacijusies savaldīties, vienkārši izeju ārā, aizeju uz kādu veikalu un kaut ko garšīgu nopērku:D
05.05.2013 18:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Te ne gadiem ir vaina, bet gan tajaa, ka tev ir uzmaniibas deficiita sindroms. Iemaacies atrast kaadas nodarbes, lai noveerstu savas domas no taa, ka tavs miiljotais dotajaa briidii ar tevi neaukleejaas.
05.05.2013 18:59 |

Reitings 1873
Roxy, es ceru,ka meitene pārspīlē, jo nesen izveidoju diskusiju par to,ka gatavojas ieņemt bērniņu. Tāpēc man nelīmējas kopā,ka sēž čalis pie pc un vispār ir tik sikts.
05.05.2013 20:22 |

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
Psihiatri to neieteiktu :D bet iesaku personības dubultošanos. Sadali sevi tā kā divās daļā - saprātīgā un bērnišķīgā. Kā labais enģelītis uz viena pleca un sliktais uz otra. Brīžos, kas bērnišķīgais lauzīsies uz āru, mēģini, lai saprātīgā puse tevi pierunā paklusēt
06.05.2013 10:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits