Vispār ātri pārskaitīju, pati biju pārsteigta - sanāk diezgan daudz, krājas tik kaudzēs žurnāli:D
Abonēju Rīgas Laiks, GEO un IR. Katru mēnesi pērku Ilustrēto Pasaules Vēsturi, Leģendas, National Geographic. Sieviešu žurnālus jau krietnu laiku neiegādājos (ja nu tiešām ir kāds mani interesējošs raksts tad nopērku), jo, kā jau ņam ņam minēja, tur reti kad tiek intervēti saistoši, interesanti cilvēki. Un tas eksaltētais, cukurainais rakstības stils - "viņa atnāca uz interviju vieglā vasaras kleitiņā un smaržoja pēc tikko pļautas zāles" vai "VIŅŠ sēž man iepretim un šķiet, viņa skatiens varētu pat ledusspuķes logā kausēt" vienkārši mani nogalina:D Uzburta sapņu pasaule un trausli, nereāli kāršu namiņi:D Pat, ja arī tiek intervēts kāds interesants cilvēks, tad žurnālists parasti sapurgā interviju, uzdodot nebūtiskus, neinteresantus jautājumus, kas par cilvēka personību pilnīgi neko nepasaka... Bet, no otras puses, no izklaides formāta neko īpašu arī nevajag gaidīt, tam ir domātas grāmatas:)