Labrīt!
Atkal jau esmu viena pati mājās un tapēc gribējās pastāstīt savus dīvainos sapņus. Visu laiku domāju par to un vienkārši gribējas pastāstīt. :) No sākuma pastāstīšu kas un kā un tad par tiem sapņiem, lai būtu skaidrāk. :)
Nu tad tā... man pašai ir puisis, drīz jau būs 2 gadi kā esam kopā. Katru trešo vai ceturto dienu man rādās sapnis par citu puisi, tas puisis man ir zināms jau kādus 4 gadus. Mēs neesam ne runājuši ne satikušies, bet abi esam viens otru ievērojuši. Es viņu ievēroju vienas vasaras beigās savas mājas blakus pagalmā un tad 1.septembra pasākumā ieraudzīju viņu savas skolas pagalmā un tad jau arī sāku ievērot viņu pa skolu. Pēc kādiem 2 mēnešiem staigājot pa skolu viens otram garām mums bija tādas kā sasmaidīšanās un acu nenovēršana vienam no otra, vēl ik pa laikam ģērbtuvē nejauši saksrienamies pēc kā viņš man uzliek rokas uz pleciem un atvainojas. No tā laika viņš sāka man simpatizēt, puisis ir izskatīgs(manā gaumē:D). Man viņš patika, bet nebija tā ka obligāti jāsāk uzbāzties, jāpiedāvā satikties un jāsaiet kopā.. es vienkārši ļāvos tiem smaidiem un acu skatieniem skolas gaiteņos un pie sevis nodomāju kas būs tas būs. :D Tad man parādījās viens puisis ar kuru man bija attiecības un izrādījās, ka viņš ar to puisi no manas skolas mācījās agrāk vienā klasē un 8 gadus bija labākie draugi. Pēc 7 mēnešiem mēs izšķīrāmies dēļ tā ka es visu laiku slīku domās par tiem smaidiem un acu skatieniem skolā un nespēju koncentrēties uz savu puisi. Tad pēc gada es sagāju kopā ar savu tagadējo puisi. Viņš par to skolas padarīšanu uzzināja nejauši uzejot un izlasot manas sarakstes ar klases biedrenēm. Tad kad tas skolas puisis ieraudzīja mani kopā ar manu tagadējo puisi vairs nebija nekādu smaidu un kā ieraudzīja mani tā ātri novērsās.. Piebildīšu ka to puisi no skolas pa šiem 4 gadiem neesmu redzējusi ar nevienu citu meiteni kopā(attiecību ziņā). Tagad mācos pēdējo gadu vidusskolā un mans puisis strādā tapēc uz skolu apciemot nenāk vairāk, jau kāds pus gads būs pagājis ka nenāk. Un no tā skolas puiša atkal ir sākušies tie smaidi un acu skatieni.. man ir vienalga es skatos un smaidu prertī :D
Un + tagad jau vēl nāk klāt tie sapņi par viņu. Piemērām viens no sapņiem - es sēžu skolā uz krēsla gaitenī un pēkšņi viņš apsēžās blakus. Mēs sākam runāties, parunājam un iestājās klusums. Viņš uzlika savu roku man uz ceļgala un skatījās man acīs, tad sekoja tāds maigs skūpsts. Tad noskanēja stundas zvans un es piecēlos un ātri gāju uz kabinetu, viņš pieskrēja klāt paķēra mani aiz rokas, apskāva, piespieda manu galvu sev pie krūtīm un teica- nesatraucies, viss būs labi.... un tad es pamodos.
Katru 3 vai 4 dienu ir kaut kādi tādi sapņi ka starp mums kaut kas notiek bet nenotiek līdz
galam.
Man pašai tas viss liekas dīvaini. Tagad man nav tāda iespēja ar kādu tuvāku cilvēku par to parunāties tapēc iedomājos te to dīvaino stāstu izklāstīt un ar draudzenēm jau arī apnika katru dienu par to runāt. Gribās zināt ko nepazīstami cilvēki par to saka :)Jā un ja kāds grib izņirgt tad lūdzu ne šeit, var iztikt arī bez aizvainojumies.
Varbūt arī tas viss liekas bērnišķīgi tad varētu tā būt, jo tas viss sākās tīņu gados un tagad jau esmu pilngadīga. :D Paldies jau uzreiz tiem kas normāli atbildēs. :)