Darba intervija

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Sveikas, dāmas! :)
Sākšu konkrēti ar jautājumu:
Ko darīt un kā reaģēt, ja darba intervijas laikā saproti, ka piedāvātais amats Tev nav īsti pa prātam un neapmierina noteikumi/alga/utt. ?
Paldies!
02.05.2013 16:29 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Man drīzāk ir jautājums, ko teikt, ja prasa kādu algu es vēlos

Agrāk man sagādāja problēmas šis jautājums, bet tagad vairs nē, jo es zinu, cik man vajag (kā minimums), lai nosegtu savus izdevumus.
Ja uzņēmums nespēj to man nodrošināt, tad kāda jēga man strādāt tur, ja nespēju nomaksāt savus rēķinus????
02.05.2013 18:59 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Man ir tāda situācija, ka es nosūtīju pieteikumu, man piezvanīja, uzaicināja, bet tad šīs vakances apraksts tika papildināts un, lasot to, kas man būs jādara, es saprotu, ka tas absolūti nav tas, ko es biju domājusi pirms tam. Ne man ir vajadzīugs darbs, kurš man nepatīk, ne arī uzņēmumam vajadzīgs darbinieks, kuram viņa darbs nepatīk un līdz ar to nav maksimāli efektīvs.
Paldies par padomiem, mazliet nomierinājāt, biju jau satraukusies, ko teikt un kā vispār rīkoties, tomēr mazliet uztraukums, jo šī ir viena no pirmajām darba intervijām man. :)
02.05.2013 19:25 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Man drīzāk ir jautājums, ko teikt, ja prasa kādu algu es vēlos

man nekad nav sagādājis problēmas šis jautājums. es zinu, kāds būtu nākamais minimālais pakāpiens pie kura mainītu darbu. zinu, cik man vajadzētu, lai normāli dzīvotu un segtu tēriņus. ja pasaku, tad uzņēmums zina ar ko rēķināties. ja nevar nodrošināt - tad kāda jēga man tur iet strādāt par kapeikām vai zemāku algu kā līdzšinējā darba vietā?

parasti arī pačekoju netā, cik maksā attiecīgā amata plauktiņā, kādas ir algas šajā uzņēmumā, tā ka tas ļauj novērtēt manas izredzes uz šo amatu no skatupunkta par finansiālo atalgojumu.
02.05.2013 21:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)